Nedolžnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Briga mene zrelost kar se spolnosti tiče, moja oznaka nima veze s tem.
Zame je nekdo, k je lihkar pršou iz osnoune šole fant, ne moški.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Hehe fantek...medtem se pa 15-letnicam rece "zenska". :lol:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mahagonij, mene maš na ignore, zato ne vem, kaj se še vedno utikaš u (jaaaa, oboje z u-jem!) moje poste.

In lih tko kt je zame 15-letnik fant, je tut 15-letnica dekle, ne ženska.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

pr mojih 15 letih še niti vedla nisem zakaj jo mam ... zdej pa če poslušaš frkljice vse veselo razlagajo s kolkim so se že dale dol in je cifra velik večja od moje, ki jo verjetn nikol v lifu ne bom dosegla ... zdej kok je to res to je že drugo vprašanje, sam zame osebno je za seks v teh letih velik prezgodaj ...

sama sm jo izgubila pr 17 letih in nisem nč krvavela niti me nč ni bolel ... pa tud sekirala se nisem glede izgube nedolžnosti in kolk me zna bolet
_mary_jane_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _mary_jane_ »

Ne vem zakaj se tok sekirate, pri kerih letih ste zgubile nedolžnost. bol je da počakaš na "tapravga", kokr da se enmu predaš, sam zato da bi zgubila nedolžnost. se mi zdi, da za prvič ne more bit kr tko en, ampak morš res neki čutit do njega. moj prvič je bil kar "pozno", pa mi sploh ni žal in svojga mam zmeri bl rada :)
tko da ne se sekirat - vse pride ob svojem času :wink:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz sm prvič pri 18... torej pred kratkim... sm kr dolg čakala na to, ampak še usen nebi mogla rečt da sm bla čist pripravljena...ampak zdej je kar je, mislm da mi ne bo žal! :)
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

js tut pr skor 20h še vedno devica... pa ponosna na to... tut lupčkala sem sem prvič pred kratkim... ker enostavno nisem mogla bit z nekom, ki mi ni nič pomenil, ko sem ga vidla prvič, ko mi pač ni bil všeč...

pa se mi je zdelo tk sweet zdej, ko sma se mečkala, pa tk pride tip do prsi... pa me pogleda pa vpraša: je bil že kdo naprej? pa js: ne. Pa so se mu učke zasvetle: WAW! pa tut on ni šou naprej... sma ostala pr vratu pa dekolteju :) (ok roke so ble povsod, sam pač čez obleko)
vem pa, da če bo z njim v kratkem prpelalo do sexa, da mi ne bo problem, ker si tega želim. z njim, ne kr z nekom, ki bi ga zahaklala v nekmu diskaču, in bi bil prvi ko bi bil za akcijo.
LOVE hurts
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Z nedolžnostjo se po mojem pretežno moški obremenjujejo, ker pač hočejo biti prvi in edini ... V bistvu pa ne prenesejo kritike. Kaj pa, če je bil prejšnji boljši? :D
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

ženska napisal/-a:Z nedolžnostjo se po mojem pretežno moški obremenjujejo, ker pač hočejo biti prvi in edini ... V bistvu pa ne prenesejo kritike. Kaj pa, če je bil prejšnji boljši? :D

Ti se kr tolaži ja :D
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Jaz sem nedolžnost izgubila pri 19ih... vedno sem mislila, da jo bom z nekom, v katerega bom zaljubljena in ki me bo imel rad... sicer ni blo tako... zaljubljena sem seveda bla in sem še zdaj, vendar on vame ni... ampak me ni blo nič strah in ni nič bolelo in mi ni blo niti malo žal, ker se je res zelo potrudil zame in mi je blo že prvič grozno všeč :) tako da je še vedno moj ljubimec :twisted: mislim, da si je zaslužil :P
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dp22 »

:razz:
Uporabniški avatar
sxilady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sxilady »

jst pa moj sva tut že doug časa skep, pa jst nekako še nism prpraulena, pa je reku da bo počaku kolkr bom htela :)
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

jst pa čist prezgodej začela s tem... pr 16ih prvič. žou ne žou... kaj pa vem, mogoče malo, ker fant ni bil takrat moj fant (kasnej je bil, skor 3 leta)... itak je blo pa čist drgač, kokr sm si predstavlala
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Bittersweet napisal/-a:js tut pr skor 20h še vedno devica... pa ponosna na to... tut lupčkala sem sem prvič pred kratkim... ker enostavno nisem mogla bit z nekom, ki mi ni nič pomenil, ko sem ga vidla prvič, ko mi pač ni bil všeč...

pa se mi je zdelo tk sweet zdej, ko sma se mečkala, pa tk pride tip do prsi... pa me pogleda pa vpraša: je bil že kdo naprej? pa js: ne. Pa so se mu učke zasvetle: WAW! pa tut on ni šou naprej... sma ostala pr vratu pa dekolteju :) (ok roke so ble povsod, sam pač čez obleko)
vem pa, da če bo z njim v kratkem prpelalo do sexa, da mi ne bo problem, ker si tega želim. z njim, ne kr z nekom, ki bi ga zahaklala v nekmu diskaču, in bi bil prvi ko bi bil za akcijo.

Ne bi rada komu pokvarila romantike (sorry, ker sem citirala ravno tvoj post) ampak ne morem brez, da bi vprašala, če ne vidite kako absurdno je vse to??? Jaz pričakujem kaj več od fantov. Pričakujem, da me bo fant spoštoval kot osebo, ki mu je enakovredna in ne kot nek predmet. Tudi meni je lepo, ko imam novo obleko, nov avto, nov računalnik... čudovito je, če so te stvari nove in nedotaknjene. Fant pa je živel preden sva se spoznala in je normalno, da ima preteklost. Ne vem zakaj bi bilo za žensko drugače. Saj nismo celine, da bodo tekmovali kdo bo prvi. Si prav predstavljam kako tip sleče dekle in ji na prsih piše "Janez je bil prvi tukaj". In to vse zato, ker same dovolite, da tako ravnajo z vami. V tistih očkah, ki so se mu zasvetile ni nič romantičnega, so samo znak nespoštovanja žensk.
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

Noelia napisal/-a:
Bittersweet napisal/-a:js tut pr skor 20h še vedno devica... pa ponosna na to... tut lupčkala sem sem prvič pred kratkim... ker enostavno nisem mogla bit z nekom, ki mi ni nič pomenil, ko sem ga vidla prvič, ko mi pač ni bil všeč...

Ne bi rada komu pokvarila romantike (sorry, ker sem citirala ravno tvoj post) ampak ne morem brez, da bi vprašala, če ne vidite kako absurdno je vse to??? Jaz pričakujem kaj več od fantov. Pričakujem, da me bo fant spoštoval kot osebo, ki mu je enakovredna in ne kot nek predmet. Tudi meni je lepo, ko imam novo obleko, nov avto, nov računalnik... čudovito je, če so te stvari nove in nedotaknjene. Fant pa je živel preden sva se spoznala in je normalno, da ima preteklost. Ne vem zakaj bi bilo za žensko drugače. Saj nismo celine, da bodo tekmovali kdo bo prvi. Si prav predstavljam kako tip sleče dekle in ji na prsih piše "Janez je bil prvi tukaj". In to vse zato, ker same dovolite, da tako ravnajo z vami. V tistih očkah, ki so se mu zasvetile ni nič romantičnega, so samo znak nespoštovanja žensk.

hm in mislš da so ženske, ki imajo pestro zgodovino bolj spoštovane kot tiste, ki je nimajo? js bi temu (da se punca da tistemu, ki se ji zdi vreden) rekla samo večje samospoštovanje :? in bolj kot ženska spoštuje sebe, bolj jo spoštujejo drugi...
Odgovori