Na vsako vprašanje odgovori "nevem"

Pomoč iz čustvenih stisk.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

MilkyWay napisal/-a:^^Lool pa sej to je vedno povedano v fori, in on tud to jemlje kot za foro...Eni pa res povsod vidiste stvar za komentirat...
In tisti njegov "nevem", ki ga moj fant govori, ni niti malo tako pasiven, kakor pravijo nekatere za svoje fante...
Vem, da je blo v fori. Ampak cloveski mozgani predvsem opazijo to, da si dala ultimat in dobila rezultate. Gotovo, ce je v sali ni nic takega, ampak je problem ce se to pogosto dogaja, ker zna subtilno spremenit dinamiko v odnosu, da je vec takega obnasanja iz tvoje strani.
Za podoben primer imas ljudi, ki se konstantno salijo, da so nesposobni ali luzerji. Gotovo tega ne mislijo o sebi v toliksnem obsegu, kot je sala, ampak sem pri takem cloveku opazil, da se skozi leta pocasi in subtilno spreminja njegov odnos do sebe, vse bolj je samoironicen.

Fore, v katerih zavzames nek slab odnos do sebe ali pa do drugega, so stvar, ki bi se ji jst izognil.
Dolocenih stvari jst ne bi rekel punci niti v sali.

V koncni fazi itak obstaja neskoncno drugega humorja na voljo. In ce izogibanje takim stosom pomeni smrtno resno zvezo za purple, potem to pove veliko o sirini njenega humorja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^Ajde eno je, če se dogaja pogosto, ampak če folk to razume v šali, niti pogosto govorjenje ne more škodit.

Verjamem, da pusti posledice na posamezniku, ampak to v primeru, če se dogaja konstantno...Potem se posledice (takšne in drugačne) že opazijo.
Drugo pa je, če js to mojemu povem takrat, ko sva oba dobre volje, pa se malo pohecava, nasmejiva ob takih izjavah in ni nič hudega na koncu.

Nevem no, če ti določenih stvari niti v šali ne poveš punci, ker se ti ne zdijo smiselne, še ni rečeno, da se tako zdijo tudi drugim. Verjamem pa, da tudi ti s svojo punco uživaš na svoj način, tako kot vsak uživa s svojim partnerjem na svoj način.
Odgovori