Kako ga bolje spoznati?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Ej jst sem tud pred kratkim naletela na enga tazga čudaka. Se neki zmenva pol pa ne more pa kr neki.... Sploh ne veš kaj se dogaja v njegovi glavi. Mislim da tip ni jasen kaj hoče (v mojem primeru). Če si bolj občutljive narave, mal pust naj se stvari umirijo pa naj on tebe kaj pokliče. Če se boš preveč ogrela obstaja nevarnost da boš ostala razočarana :?

P.S. Take tipe, k si niso najbolj na jasnem a bi al ne bi, jst določim kr za geje :D to je seveda sam hec (oz. neka psihična samoobramba) :lol:
delfinko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a delfinko »

Tako pa se po nekaj časa spet javljam. Naj povem, da sva vmes preživela cel vinekd skupaj na izletu in da nima punce :).... ne več. Zgodilo se ni nič, ker se mi je zdelo vse skupaj prehitro, je bilo pa super.

Končalo se je s poljubom za slovo.

Kako se bo nadljevalo ne vem... na trenutke sem kar malo nestrpna in bi želela, da se zgodi tudi kaj konkretnega, po drugi strani pa mi je kar dobro tako kot se odvija sedaj.
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Nice and slow :D
tako je prav
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

delfinko napisal/-a:na trenutke sem kar malo nestrpna in bi želela, da se zgodi tudi kaj konkretnega, po drugi strani pa mi je kar dobro tako kot se odvija sedaj.

Pejta lepo počasi, pa ne hitet, tako bo vedno nekej novega in bo vedno vznemirljivo :wink:
delfinko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a delfinko »

Spet se malo javljam.... jaz sploh ne vem kaj je s temi tipi, ampak po vsem tistem super začetku po izletu in po tem, da sva preživela en cel dan še skupaj je bil potem vmes vikend, ko je imel plane, da bova šla kam skupaj, pa sem jaz že bila prej zmenjena. Ko sem mu to povedala, me sedaj ignorira že od vikenda naprej.

Ne kliče, ne javi se, ko pa sva se potem končno pogovarjala po telefonu je bil tečen, sicer ne ravno name, ampak na neke prijatelje, ki so bili okoli.

Jaz res ne vem, ali je z menoj res kaj narobe in si samo predstavljam, da je nekomu uredu v moji družbi, pa dejansko sploh ni tako ali kaj se dogaja.
Uporabniški avatar
mikeylove*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mikeylove* »

No, js upam, da bom dobila kak fejst nasvet: stvar je v tem, da smo bli skupi s paralelko(gimnazija) prejšnji vikend skupi na ekskurziji..no seveda je biu tm tud en tip, k se prej še pozdravla nisva, ampak, pol k smo bli tm, mi je pa skoz ene komplimente daju pa gor pa dol..pa dost je blo tistih reees globokih pogledov...pol ta teden v šol tud...pa tud pogovarjala sva se prvič med vikendom..no, in men je on kul..res..tko da sm mu poslala sporočilo, d kaj je blo zdej to, kar se je dogajalo, k sm zmedena, kr prej pač nikol ni blo nč..kaj on misli, čuti..a je blo to narobe?

prosim pomoč! :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

sej si že poslala :) da se bolš počutila.. ja vredi si to naredla.. če ne drugega, bosta vsaj takoj razčistla ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
mikeylove*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mikeylove* »

ja, sej vem d sm:)

res hvala za odgovor..sam ni še nč odpisu.. :(
sam..kaj če ne bo odpisu vse do takrat, k bomo šli nazaj v šolo?
pol bo šele bedno, k se bova v šol vidla.. :?
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Kako priti v stik?

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

Pozdravljeni!
Imam en problem, in sicer en tip v mojem naselju mi je zelo všeč, skratka moj sosed, le par hiš nas loči:) In ko se vidiva mi reče bok, in to je to, jst njega sm nazaj pozdravim, ne vem kak nj pridem v stik z njem? Srečava se samo, ko on pelje psa na sprehod, ali če jaz slučajno kolesarim..

Kaj naj naredim? Ful mi je cute:) Pomagajte!!:):)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

k se bosta naslednic srecala..preprosto pozdravi pa dodaj se kaksno besedo ali dve..in drugac kok kej? :) in bs vidla kaksna reakcija bo..mogoce celo pade kaksna debata :) veliko srece...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

vprašaj ga, če bi tebe tudi kdaj na sprehod peljal, reci mu da sicer ne lajaš, rada pa grizljaš! :D
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

No od zdej naprej..ne več slučajno kolesart..ampk pejt slučajno na sprehod..bosta lažje načela pogovor... ;) Lahk upelješ od Jochija misel :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ah, bejba, pa okoliščine ne bi mogle bit bl idealne :) ...

On sam, ti sama, oba na španciru, on s psom, ti (recimo da) čist nora na cucke, on te pozdrau, ti odzdravš, medtem zahaklaš njegovo ščene ... Od tle naprej bi mogl it samo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

zaleti se vanj :wink: (pošteno ga butni)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Jaz bi se tut na psa obesila :lach:

Kok je star, kako mu je ime, a ga lahk pobožam, a kej uboga, baje je pse dobro voditi v pasje šole, če zna kakšne trike, a ga kdaj spusti, kok je čudno, k morajo kao met psi zdej nagobčnike, včasih ful ni bilo tako, a je kej bogi, k mu je zdej ful vroče, pa sej bo šel lahk v kakšno vodo, a se rad kopa sploh, aja, sam pol ga je treba pa doma kopat, če gre v kakšno svinjarijo, pa zanč je kolegici pes naredil celo štalo, k je moker okol laufal, pa a je gledal un film o Betovnu, pa blablabla naprej :D

Ali pa, če veš, kako je psu ime, če ga kdaj kliče, ga kar pokliči, pa se malo smej zraven, hehe, pa pol načni zgornji monolog hehehe
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 10. Jun. 2008 16:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori