Na vsako vprašanje odgovori "nevem"

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Težko je to slišati, če ga vprašaš kaj pomembnega, npr. o vajini zvezi.
Uporabniški avatar
kulika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a kulika »

Ljubezen premaga vse....Upam,da se bo to končalo kot gladkovna stavka :wink: Verjetno je čustveno nestabilen ima kakšne manjše težave ali pa ni zadovoljen s kakšno malenkostjo v zvezi.Morda ima kakšne večje težave pa ti jih ni zaupal.Razlogov je lahko veliko ti pa ga sama najboljše poznaš in oceniš nastalo situacijo.POGOVOR je tu potreben.Odkrito lepo mu povej kar te muči.Moški včasih ne slišijo tistega alarma ups..nekaj je narobe(kaj češ so pač intelegentni manj,v tej smeri) :D Ko zaškripa treba malo podmazat,da ne bo škripalo bolj bolj...,wish you luck :wink:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

MilkyWay napisal/-a:A se samo meni ne zdi ta "nevem" nič takega? Sej tud js mojega, ko vprašam npr. kam greva na pijačko, mi reče "nevem", pa mu samo rečem: "Če me imaš rad, mi boš povedu!" :D Potem pa kr takoj odgovori, kaj bi rad.
Ooo dabest ideja. Vzorec slabega obnasanja (pasivnost) premagamo s custvenim izsiljevanjem. Kako da se tega nisem ze sam spomnu! :flehan:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^Lool pa sej to je vedno povedano v fori, in on tud to jemlje kot za foro...Eni pa res povsod vidiste stvar za komentirat...
In tisti njegov "nevem", ki ga moj fant govori, ni niti malo tako pasiven, kakor pravijo nekatere za svoje fante...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

zdj ce rece "nevem" o nekih cist vsakdanjih stvareh je neki popolnoma drugega,kot ce govori "nevem" v primerih ki se nanasajo na vaju in vajino zvezo...podoben primer sm mela js z bivsmi, ko se z njemu nisem mogla pogovorit o nobeni resni stvari... vsak drugi odg je bil "nevem" ali pa "ja sj sama ves", "sama se odloc"..mislim halo...tak da kar se tice tega "nevem-a" v zvezi, potem nam je lahko kaj kmalu jasno da je tip v dvomih in dober vemo kam to pelje...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a dej Milki vej, a neveš da se morš v zvezi obnašat smrto resno, brez heca in vse kar rečeš takšnega je slabo za tvojo zvezo in si potem ti vse od posesivne, egoistične, neumne, izsiljevajoče ženske.
DOOOH :roll:

Mislm ok, nekateri jemljemo lajf mal bolj uizi. In če mahagonij pozna same take ženske, ki se užalijo za vsak drek, oziroma če se za vsak drek užali on, potem je to njegova športna smola.
jst vem, daje najboljša tista zveza s polno smeha in zajebancije.ne pa neka resnost kjer morš skalkulirat in dobro pretehtat vsako besedo ki jo boš rekel.Hvala lepa za tako zvezo in tazga partnerja :x
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*purple* napisal/-a:a dej Milki vej, a neveš da se morš v zvezi obnašat smrto resno, brez heca in vse kar rečeš takšnega je slabo za tvojo zvezo in si potem ti vse od posesivne, egoistične, neumne, izsiljevajoče ženske.
DOOOH :roll:

Točno tko: Resnost in zadirčnost te pripelje daleč... :D Kako lahko sploh pomisliš, da se zajebavaš u zvezi? Mislim, od kje ti pravica?
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

zdej sm pa še jz zaskrbljena...MilkyWay, jz tut mojmu rečem kako ne veš kam greva na pijačo, če hočš d greva se odloč =) al pa tko kakšno tako d pol on reče...jz ne maram bit taglavna pa mu ukazvat in če mi je vseen oba rečeva ne vem..

ko pa pride do vprašanj o zvezi pa besedna zveza ne vem ne sme obstajat ker to pa res pokaže d neki ni uredu!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

_vampirk'ca napisal/-a:ko pa pride do vprašanj o zvezi pa besedna zveza ne vem ne sme obstajat ker to pa res pokaže d neki ni uredu!

Uf, kakšna pravila :lol: Ne smeš reči 'ne vem' ... oh joj, ker človek je vedno 100 % v svoje vedenje, čustva in odnose, a ne? Verjetno res, če živiš v nedinamičnem svetu kot robot.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

ne ne...sej sm rekla d če sse meniš o stvareh kot kam greva na pijačo in to komot rečeš ne vem...ampak če ga pa jz uprašam če me ma rad pa nikol ne reče ne vem ampak vedno pove tko k čuti...itk se mava midva rada...in ko bo enkrat reku ne vem bom točn vedla d je neki narobe...spet nism prov razložila...oprosti no....
Gost

_vampirk'ca napisal/-a:ne ne...sej sm rekla d če sse meniš o stvareh kot kam greva na pijačo in to komot rečeš ne vem...ampak če ga pa jz uprašam če me ma rad pa nikol ne reče ne vem ampak vedno pove tko k čuti...itk se mava midva rada...in ko bo enkrat reku ne vem bom točn vedla d je neki narobe...spet nism prov razložila...oprosti no....

Ja pa saj ni nujno, da bo v naslednjih 50ih letih, ko/če bo s tabo vedno vedel, da te ima resnično rad ... verjetno bodo obdobja, ko bo v to podvomil. In ti tudi.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

mogoče ampak upam da ne.sej če se zarad kakšne malenkosti skregava pol to še ne pomen da ne ve d me ma še rad, zart malenkosti si jezen ne pa d nekoga ne maraš več....takrat ko tega ne bo več 100% vedu pa bo najbrž nekaj narobe...
Gost

Kaj pa vem, ne delim tega mišljenja.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

jah, a ti nimaš nč proti če ti dragi reče da ne ve če te ma rad?mene bi zabolel pr srcu...res mi neb blo vseen....sej kdaj se uprašaš a ga mam res tolk rada kot mislm...okej ampak sej pogruntaš pol d ga maš...če pa pogruntaš d ne pa mu je najbolš povedat in pol zihr ne bo neki uredu.po moje.
Gost

_vampirk'ca napisal/-a:jah, a ti nimaš nč proti če ti dragi reče da ne ve če te ma rad?mene bi zabolel pr srcu...res mi neb blo vseen....sej kdaj se uprašaš a ga mam res tolk rada kot mislm...okej ampak sej pogruntaš pol d ga maš...če pa pogruntaš d ne pa mu je najbolš povedat in pol zihr ne bo neki uredu.po moje.

Ja, če ugotoviš, da ga nimaš, je resno najbolje povedati in oditi dalje, če pa ne veš, pa še ne pomeni, da je to enako kot 'ne, nimam ga rada'. So situacije v življenju, ko 100 % zaupanje v ljubezen nekako upade, ampak to ne pomeni, da ljubezni ni - je zgolj v zamaknjenem stanju zaradi drugih dejavnikov.

Sicer pa je to že druga sfera debate - jaz pač tako razmišljam, ker vem česa vse so sposobna moja dinamična čustva, ampak to ne pomeni, da ga nimam rada, temveč predvsem to, da na moje notranjo zadovoljstvo in s tem prepričanost v zvezo vplivao ogromno zadev. Mogoče celo preveč. Ampak ljudje smo si različni :wink:
Odgovori