Kmetija
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Meni je pa bla Kmetija ful fajn.Na začetku nisem gledala ker sem mislna da je bedno, ampak potem k sem pogledla en del kar nisem mogla nehat.Mi je fajn ker se je skos neki dogajalo, pa delat so morali za razliko od BB ki mi je res dolgočasen, kar neke bedne naloge.Še vedno pa upam da bo Bar 3
.

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Bi blo fino, če bi letos not padl več mestnih "otrok", ne tolk takih, k so odraščal na obrobjih, vaseh, še mnj pa takih, k so rasl gor s kravami, pujski in kokoškami. Bi blo velik bl zanimiu, da ne rečem smešn. Saj prve dneve, tedne
.
Se prau, navijam za take, k misljo, da je krava vijolčna, so vidl kokoš samo u obliki bedrc, pujsa kt govorečga Babe ubežnika, osla pa se spomnejo iz Holly Dolly mobi animacije
.

Se prau, navijam za take, k misljo, da je krava vijolčna, so vidl kokoš samo u obliki bedrc, pujsa kt govorečga Babe ubežnika, osla pa se spomnejo iz Holly Dolly mobi animacije

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jst lani nism gledala niti enkrat tega
... tko da sploh nevem za kaj se gre ... vem samo da je katja iz lanske kmetije od mojega zelo dobrega kolega soseda in kolegica .. in da se je letos tudi on prijavu in da ma čez dva tedna avdicijo
jst sicer po eni strani upam da ne bo prišu not, ker so mi tej resničnostni šovi ene same bedarije, ampak če si tako želi pa naj v redu no .. 

-
- Komunikatorka
lolitaa napisal/-a:Meni je pa bla Kmetija ful fajn.Na začetku nisem gledala ker sem mislna da je bedno, ampak potem k sem pogledla en del kar nisem mogla nehat.Mi je fajn ker se je skos neki dogajalo, pa delat so morali za razliko od BB ki mi je res dolgočasen, kar neke bedne naloge.Še vedno pa upam da bo Bar 3.
Ot ampak vseen: nekej časa nazaj (pomoje mal predn so začel vabt folk naj se prijavi v BB2) sem v pop novicah zasledila da imajo v mislih izpeljati VIPbar ali pa ViPBB..sam k zdej ni nič iz tega

- red*cherry
- Kofetarica