Sex na javnem mestu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Uaaa zdaj sem pa izpadla totalno konzervativno, heheh. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Goofy_qa, še ns je takih :wink: .

Js znam bit dost utrgano ženšče, nism zadržana, rutina me dougočasi, ampak seksala pa nikol ne bom tm "kjer me bo lih prjel" (če gre za jauni prostor). To je moja intima in nimam niti najmanjše želje, da bi kdorkol udirau not.

Enkrat samkrat sm šla u akcijo (na neizmerno željo fanta u tistem momentu), pa lahko rečem, da se samga seksa sploh ne spomnem, kr sm bla ceu cajt "u nizkem štartu" za primer, da se na hribu nad nama pojau kšna podoba. Ko se je "seansa" zaklučla, sm bla usa hepi, da se je srečno iztekl, čez pet minut sm pršla pa na idejo, kaj če naju je kšn paparac škljocnu (ga je pa rumeni tisk že "gostiu" in js vedno pomislm na najslabš ... :eek: ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 17:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

delusional napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Ah...dajte no..kje pa piše da se mora seksati samo v postelji?
Tudi narava je dosti zanimiva...in če med dvema pač zavlada strast...se butne na najbližje možno "skrito" mesto in se tam prepusti strasti.
če sta bila na igrišču se sigurno nista prej zmenila greva se na igrišče dol dati....ampak sta bila verjetno tam in ju je zaneslo in sta se prepustila drug drugemu...kdor tega ni doživel ne more soditi kako je to grdo in čudno.

Konzervativnost v postelji ni zaželjena prej obratno! :D

hm, samo težko je ene stvari izpeljat tako spontano... :D
recimo če maš željo seksat na vlaku, pa se oba nikoli z vlakom ne vozita...

Včasih se je treba kam spontano odpraviti in se spontano lotiti zadeve :D Moški naj bi poskrbeli za spontanost in naklučja, ki se dogajajo..ženske pa naivnice ničhudega sluteče pa naj bi nasedle, če so kaj ženstvene :P
Pa kaj, če me kdo vidi saj ne vidi nič grdega..pa ponavadi je tistim ki vidijo nekoga seksati verjetno bolj nerodno kakor tistemu, ki seksa :yau:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

g00fy_qa napisal/-a:Uaaa zdaj sem pa izpadla totalno konzervativno, heheh. :D

Nisi, nisi...samo dečko te mora še malo omehčati :wink: :yau:

Alohe pa ne bom komentiral...ona je prav krasna punca....samo ponavadi najslabše pričakuje...na vso srečo se to ne dogodi, če bi se vsi ti strahovi uresničili kdo ve kaj bi sedaj že vse bilo :knuddel: Sem trikrat potrkal, da je tako, da se malo tega uresniči.
Čeprav sem pa nekje prebral, da se samo 5% vseh bojazni, ki jih človek nosi s seboj uresniči...na žalost jih pa um sprejme kot dejstvo in izkušnjo. :nixweiss: :roll:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, če mislš na spontanost, pol to najbrž ni več spontanost. Ta se pač zgodi, nepričakovano, sama od sebe.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

delusional napisal/-a:no ponavadi pr meni je tako, da morem jst mislit na kao spontanost in naključja... bi rada enkrat enega takega dedca ki bo on bolj za take stvari kot jst in bo on kdaj se kaj takega spomnil :roll:

Pol pa nimaš desce poleg sebe ampak ljudi, ki nimajo domišlije in z raznimi preprekami v glavi. Kdo pa bo pacek, če ne moški...ženska mora biti "kao" zavedena...a ni dovolj da je Eva z jabolkom zavedla Adama v greh...vse pa tudi ne more ženska narediti madonca,ccc :lach:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

delusional napisal/-a:
no ponavadi pr meni je tako, da morem jst mislit na kao spontanost in naključja... bi rada enkrat enega takega dedca ki bo on bolj za take stvari kot jst in bo on kdaj se kaj takega spomnil :roll:

Ja, jest mojga počas navajm, da bi se tud on sam kdaj kej tko spomnil, da ne bi blo use na men, ker je čist drgač filing :wink:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Mi2 sva zadnjič seksala na enem travniku, na ponavadi totalno neobljudenem predelu tistega mesta. In glej ga zlomka, ravno, ko me je začel počasi pritiskat po pasje, se je na spodnji potki pripeljala kolesarska družina - mama in trije majhni otroci.. Šit.. :?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
*beyb
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *beyb »

^^hahah :lach: zihr so bli navdušeni nad prizorom :D

ma js sm pa zanč z biusim kao sla na drinko in pol sva se še mal okol pelala pa na enmu parkingu mal pričala in naju je kr mal zaneslo :oops: sva se tm u avtu dol dala,pa valda ker je blo vroče sva mela okno odprto.. in tko končava in js pogledam vn zravn naju na klopci pa en tip, najbl pjn mozn tm sedi pa gleda :eek: mene je skor kap ane.. sj dobr daj biu tok mrtu daj biu pr mir :roll:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

SSarchy napisal/-a:Mi2 sva zadnjič seksala na enem travniku, na ponavadi totalno neobljudenem predelu tistega mesta. In glej ga zlomka, ravno, ko me je začel počasi pritiskat po pasje, se je na spodnji potki pripeljala kolesarska družina - mama in trije majhni otroci.. Šit.. :?

Haha, to so se samo peljali in sta se skrila ali so dejansko videli?

No, punce, ne se sekirat, dokler vas ne zalotijo starši ... tisto je 10x huje kot kak tujec, ki ga vidiš prvič in zadnjič ... mami pa dan za dnevom gledaš v oči :? :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ql
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Haha Nia, sočustvujem :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori