Zadnjič sem vidla ene krasne s Stradivariusu, ampak niso več meli številke.

Tak da če jih je kera kje vidla naj prosim pove

rammsteingirl napisal/-a:mogoče Humanic pa tudi v Promodu sem videla lušten modelček, samo ne vem pa za številke. mogoče se splača pogledat!
micamaca napisal/-a:^ sorry za ot sam morm... tole je pa tko eno grdo obuvalo, pa še skrajno neudobno za povrh z vsemi telimi paščki, da mi ni jasno zakaj ene to tko rade nosijo... sej bi lahko kera isto rekla za štikle, sam štikle ti vsaj kolkr tok polepšajo nogo... tole je pa sam :unknown:
sixty napisal/-a:A ste kje vidle kake peeptoese? K sem sla zadnjic po trgovinah so jih ene par mel v Papriki, to je pa tud blo to. A ste jih se kje opazle?
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:sixty napisal/-a:A ste kje vidle kake peeptoese? K sem sla zadnjic po trgovinah so jih ene par mel v Papriki, to je pa tud blo to. A ste jih se kje opazle?
ene par jih majo v štiflu, pa ene par v humanicu... pa mogoče clo kšn par v bsk pa stradivariusu če se ne motm
drugač se pa strinjam s floribundo
sixty napisal/-a:A ste kje vidle kake peeptoese? K sem sla zadnjic po trgovinah so jih ene par mel v Papriki, to je pa tud blo to. A ste jih se kje opazle?