Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Keika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Keika »

Mene pa zanima, kje bi lahko dobila te gladiatorske sandale?

Zadnjič sem vidla ene krasne s Stradivariusu, ampak niso več meli številke. :cry:

Tak da če jih je kera kje vidla naj prosim pove :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

^^ Tudi jaz mam to nesrečo, da jih nikjer ne najdem. Zadnjič sem našla ene naravnost čudovite, ampak seveda... ni blo več 38!!! :(
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

mogoče Humanic pa tudi v Promodu sem videla lušten modelček, samo ne vem pa za številke. mogoče se splača pogledat! :)
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst sm jih kupila v Aldu...ja vem, predeleč...sam majo vse tud na netu pa cifre so normalno velike, če bi jih slučajno kera prek interneta naročala...
Uporabniški avatar
Keika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Keika »

rammsteingirl napisal/-a:mogoče Humanic pa tudi v Promodu sem videla lušten modelček, samo ne vem pa za številke. mogoče se splača pogledat! :)

Hvala!

Tale model je božanski:
http://www.promod.eu/products/gladiator-sandals-chocolate-R4290219084Z1STA12.html

Upam sam da še majo številko! (če ne bo :cry: )
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ sorry za ot sam morm :D ... tole je pa tko eno grdo obuvalo, pa še skrajno neudobno za povrh z vsemi telimi paščki, da mi ni jasno zakaj ene to tko rade nosijo... sej bi lahko kera isto rekla za štikle, sam štikle ti vsaj kolkr tok polepšajo nogo... tole je pa sam :unknown:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ne vem, jaz sem zadnjič videla eno bejbo z njimi, pa so ji ful pasale, sploh, če znaš še skombinirati oblačila za zraven. meni se tudi določeni modeli sploh ne zdijo slabi, vendar se mi zdi, da gladiatorke pašejo tistim, ki imajo lepo zagorelo polt oz. noge, na belih nogah ne izgledajo ravno lepo.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

micamaca napisal/-a:^ sorry za ot sam morm :D ... tole je pa tko eno grdo obuvalo, pa še skrajno neudobno za povrh z vsemi telimi paščki, da mi ni jasno zakaj ene to tko rade nosijo... sej bi lahko kera isto rekla za štikle, sam štikle ti vsaj kolkr tok polepšajo nogo... tole je pa sam :unknown:

Podpis :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

A ste kje vidle kake peeptoese? K sem sla zadnjic po trgovinah so jih ene par mel v Papriki, to je pa tud blo to. A ste jih se kje opazle? :)
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

meni osebno niso všeč, ker niso moj stil, ampak na dečvah, ki furajo tak stil pa hudo zgledajo. če so fino skombinirane seveda.

in tko je itak z vsemi stvarmi.
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

sixty napisal/-a:A ste kje vidle kake peeptoese? K sem sla zadnjic po trgovinah so jih ene par mel v Papriki, to je pa tud blo to. A ste jih se kje opazle? :)

ene par jih majo v štiflu, pa ene par v humanicu... pa mogoče clo kšn par v bsk pa stradivariusu če se ne motm ;)

drugač se pa strinjam s floribundo :)
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:
sixty napisal/-a:A ste kje vidle kake peeptoese? K sem sla zadnjic po trgovinah so jih ene par mel v Papriki, to je pa tud blo to. A ste jih se kje opazle? :)

ene par jih majo v štiflu, pa ene par v humanicu... pa mogoče clo kšn par v bsk pa stradivariusu če se ne motm ;)

drugač se pa strinjam s floribundo :)

Mah jst jih pa vidm na vsakem koraku.. resno.. pa naj bo štacuna s čevlji al pa z oblekami.. :?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Če ti kej pomaga, v Pitarello-tu v Italiji (če ti ni predaleč) imajo samo tak stil (in zato js tja sploh več ne zahajam :? ) in jih boš dobila take kukr češ (doro...če so še ostale..., ker js sm bla tm nazadnje pred kšnim mescom).
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Moje najnovejše...

Slika

Nagradaza opravljen izpit :)...
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »