Rada bi preverila, če sem še nedolžna

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

ryu10kyu napisal/-a:Pa saj te modele poznaš..kolikor si napisala...dvomim da bi te šli izkoristiti.
Meni se je že ne vem kolikokrat zgodilo da je koma pijana punca hotela seksati z mano, pa nisem želel in sem se trudil jo umiriti.
Sploh pa če so to tvoji kolegi...če so in če so to naredili nimajo spoštovanja do tebe.

Poznam zgodbe, ko so celo posneli dečkoti orgije...na enem žuru v bežigradu so eno pijano punco vsi moški po vrsti...so se izmenjavali in čakali v vrsti...meni se to gabi in takšni gang bangi mi res ne dišijo...že če bi bila ženska trezna...kaj šele mrtvo pijana.

ja, tako je v teoriji, kaj pa praksa? Ne moreš zaupati, ne veš kaj je bilo, še ona ne ve, zato mora to nujno preveriti.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

MsN napisal/-a:Ne vem, kaj ji bo pomagal virtualni nasvet strokovnjaka, saj smo ji tudi mi že vse povedali ... Ni neke umetnosti - obstaja možnost nosečnosti in spolnih bolezni, torej je odgovor na dlani - ginekolog, zaupanje, nerodnost gor ali dol.

Mi tukaj nekaj ugibamo in ji svetujemo, kam naj se obrne in mislim, da je predhodno dobro povprašati ginekologinjo preko spleta (dva linka ima že dana), ker je sama napisala, da ne bi rada šla k svoji ginekologinji zaradi drugih stvari, ker si je prej glede tabletk izmislila. Jo bo že napotila k redni ginekologinji ali ji dala še kakšen drug koristen nasvet, saj zato pa so tam.
Kar se tiče dogajanja, katerega je zameglil "blackout"... jaz je nisem nič strašila, ampak če se NIČESAR v sobi ne spominja, se je lahko zgodilo praktično karkoli, ne vem. Dala sem samo primer, pa naj malo razmisli, da je ne bo šokiralo, če bo izvedela kdaj. :? Očitno fantje niso njeni prijatelji, ker tega ni napisala, pač pa samo, da jih pozna. Jaz tudi marsikatere fante poznam, pa z njimi nismo niti kolegi, da bi hodili skupaj pit ipd., se pa srečamo na žurkah. Stvar ni tako nedolžna in če je lahko dopustila, da se je napila in šla še v sobo z njimi, potem se bo tudi z morebitnimi posledicami morala soočiti sama. Punca je napisala, da se niti ni toliko sekirala zaradi tega... :eek: Meni pa se to sliši nezrelo in zastrašujoče. :roll:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Tamala_mrha napisal/-a:
MsN napisal/-a:Ne vem, kaj ji bo pomagal virtualni nasvet strokovnjaka, saj smo ji tudi mi že vse povedali ... Ni neke umetnosti - obstaja možnost nosečnosti in spolnih bolezni, torej je odgovor na dlani - ginekolog, zaupanje, nerodnost gor ali dol.

Mi tukaj nekaj ugibamo in ji svetujemo, kam naj se obrne in mislim, da je predhodno dobro povprašati ginekologinjo preko spleta (dva linka ima že dana), ker je sama napisala, da ne bi rada šla k svoji ginekologinji zaradi drugih stvari, ker si je prej glede tabletk izmislila. Jo bo že napotila k redni ginekologinji ali ji dala še kakšen drug koristen nasvet, saj zato pa so tam.

No, dobro, ampak ginekolog na spletu ji bo svetoval podobno, ker virutalno ne more ugotoviti, kaj se je zgodilo. Torej je potreben pregled v živo.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Njo bolj skrbi če je junfer izgubila, da se ne bo zlagala svojemu fantu da je še nedolžna :lach:

Saj ni panike če so me vsi trije požgali pa se ne spomnem...večji problem je da ne vem ali sem še devica ali ne...in ful bi mi bilo bad mojemu fantu reči da sem devica pa v bistvu to sploh nisem :rofl:
Mislim ful lepo izgubljena nedolžnost, da ne veš ali so te vsi trije ali samo eden ali sploh nobeden. :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
lovelygirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lovelygirl »

bom rekla hvala za vse tele nasvete. drgač pa vem da mam tlele več različnih problemov sam tole k si pa ti napisou ryu10kyu je čist res. tole me res še najbolj skrbi čeprov vem da to ni največji problem... :?
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

Zvoncica napisal/-a:Hmmmm ok no ne zdej pretiravati. Tudi fantje na splošno niso nevemkok navdušeni nad grupnim posiljevanjem koma pijane punce...resno no. Daleč od tega, da bi se zdelo vsem to vsem fantom samoumevno. Pomoje je precej bolj verjetno, da je seksala samo z enim, če je sploh s kom. Sploh če bi res prišlo do ene take orgije, bi bejbo pomoje vsaj malo bolelo naslednji dan, da ne govorim, da če je bila devica, potem bi pa sploh opazila kaj.

Če ti je bad iti do svoje ginekologinje, greš lahko samoplačniško k katerikoli, pa ne bo tvoja nikoli izvedela. ;)

Lahko ji poveš, da si bila malo pijana, da se ne spomniš, ali si seksala ali ne, pa če lahko ona to ugotovi. Pa da ne veš, ali si s kondomom ali ne, pa če te da lahko na teste.

Ne je takoj psihirat z najbolj črnimi možnimi scenariji, če se itak ne ve točno, kaj je bilo. Pomoje se bejba že sedaj dovolj sekira, da ne bo tega več ponovila.

tle skor nobene stvari ni s kero bi se js strinjala..

fantje so se že spravl na mrtvo pijano žensko :? in je to res ful pogosta stvar..

se ti zdi da se sekera? no ja se ampak se sekera če je devica :? nekdo ji more povedat črne scenarije, če se jih sama očitno ne zaveda.. to je to k usi misljo da se jim ne more nč zgodit :roll:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Ja sej zdej vidim, da jo od vsega najbolj skrbi, da ni več devica. To se čist strinjam, da je res žalostno.

Glede tega pa, da se fantje spravljajo na mrtvo pijane ženske..ne vem no. Jaz ne vem niti za en primer v rl, da bi se to zgodilo. Mislim govorim o bejbah, katere poznam. Vem pa za veliko primerov, ko so fantje dali bejbo spat, ker je zakomirala, ne da bi jo karkoli hoteli izkoristiti.

Definitivno je treba biti previden. Pa ne vem...ne tok pit a ne, da se nič ne spomniš, pa ne odgovarjaš zase. Pa pismo...kaj pa njene prijateljice?? Ni šans, da pustim svojo prijateljico tkole odtavati, če je koma pijana...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

O na bad kaj se use dogaja..Jst sm mela podobne sanje učer glede tega..in sm bla ful vesela k sm se zbudila ;) !!

Drgač pa pamet u roke drugič..kaj se ga tuk nažreš da še to ne veš kaj je blo?Kako si pa sploh na to pomisla,da je kej blu?A so kake spremembe na teb?Ne vem kaj boš mela od tega,da pišš prek neta nekomu za nasvet..pejt k ginekologinji pa razlož situacijo..in to je to.

Če so pa znanci oz prjatli pa lahko prašaš kaj je blo..čene druzga enga izmed tistih k mu najbol "zaupaš"..

Men je to pomilovanja vredno..sori :?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
ce si si
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ce si si »

Moje mnenje je, da je ni noben. Naslednji dan bi ziher cutla kaj cudnega tam spodaj, sploh ce je bila se nedolzna oz. ce je bla mrtvo pijana se sigurno ni tolk vzburla, da bi se ji navlazila. Ce se pa na suho podirate pa veste da prej ko ne pece. Tako, da nabrz jo je eden (ali pa mogoce vsi) samo fejst preslatal. Kolikor sem ze slisala od folka in dozivela blackoute z zurov se pa naslednji dan al pa cez par dni zacnejo pojavljati kaksni back flesi. Tako da se dogodki ocitno nekje shranijo v nasih mozganih, spomnimo se jih ko se steznimo ali pa ko nas nekaj na to spomni. Tko da cist mozno, da bo bejba skozi te flese nazaj sestavla zgodbo.
Sicer pa devica ali ne... ce se ne spomni, potem mirne duse lahko rece, da se ni nikoli :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ce si si napisal/-a:Sicer pa devica ali ne... ce se ne spomni, potem mirne duse lahko rece, da se ni nikoli :D

Ja zavajat samega sebe je pa vedno najboljše, kajne? :?

Mene pa še vedno zanima, koliko je punca stara in koli so bli sploh ti tipi stari? Kšni najstniki (povrh vsega še otročji in devičniki) ne verjamem, da bi si kaj takega upali naredit.
Ma nevem no...a si ti sploh poskušala poiskat te fante in jih vprašat, kaj se je zgodilo? Nevem zakaj misliš, da bi ti mi (punce in fantje na forumu) lahko pomagali, kot pa ti ena za drugo govorili, da pejdi h ginekologinji. Nevem no...A je to tko tško nardit? Sej gre za tvoje dobro, ne pa za to, ali ti bo ginekologinja verjela ali ne.
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

prvič : vedno se napij v družbi v redu prijateljice ali najboljšega prijatelja oz. zraven ljudi, ki jim zaupaš (kot prvo - te bodo vsaj malo čuvali, če se nisi sposobna sama)
drugo : spravi se k ginekologu, ker gre samo za tvoje dobro, ker preko raznih spletnih strani ne boš izvedela nič novega
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cioccolatina* »

ja, res je pomilovanja vredno da punco skrbi samo, če je devica ali ne.
kako se lahko sploh družiš s temi ljudmi, če jih sumiš česa takega???? :eek:

se strinjam, pij z ljudmi, ki jim zaupaš... mene je enkrat best frendica prpeljala domov v slabem stanju (pa čeprav se spominjam vsega), drugič pa fant... če mi njiju zraven pijem v zelo omejenih količinah... drži se tega, pa se ne boš več spraševala ali si devica ali ne...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Re: Prosim za nasvet...

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

lovelygirl napisal/-a:pred kratkim sem se znašla v neprijetni situaciji. bila sem na nekem partiju in odšla v sobo z nekaj fanti. tam sem ostala približno dve urci, bla sm ful pijana in zato se ne spomnm kaj se je tam dogajalo... mogoče sem imela z enim spolne odnose... zanima me kako naj preverim ali sem še nedolžna? ali lahko to storim sama ali moram nujno k ginekologinji?

Men je že to dost grozn, da se ga nekdo tok nažge, da ma lukno u spominu. Nč bolše ni dejstvo, da ma okol sebe ljudi (če gre za kolege), k so jo prprauleni mrtvo pijano izkoristt oz. da gre s hordo ne(po)znanih tipou (če ne gre za kolege) nekam na samo, pijana.
In na konc joj, prejoj, velika zadrega, ali sem še devica!?
Oh, kaj pa možnost, da si bla praktično posiljena? Možnost spb?
Dost žalostno, če je to dvoje postranskega pomena.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

lissa napisal/-a:Stoj za dejanji ki si jih dopustila

a NISI prebrala, da je bila koma pijana? Torej ni mogla dopustit dejanj in so drugi odločal o tem, kaj se bo dogajalo z njo. fa* ej

Čeprav mi ni jasno :!: zakaj si šla s tremi tipi v sobo.. če se tega spomneš..
Meni se je nekaj podobnega zgodilo.. najhuje je da se človek ničesar ne spomne. Vprašaj koga od tistih tipov, kaj je blo..

Pa pojdi h ginekologinj.. Veliko punc poznam, ki jemljejo kontracepcijske samo zaradi mozoljev, pa bolečin pri menstruaciji.. Reci ji, da jemlješ kontracepcijske iz drugega razloga, pa je.. čeprav mislim, da ti je pač nerodno it tam do ginekologinje in rečt, da ne veš a si nedolžna ali ne. Verjetno te ne bo nobeden od zdravniškega osebja obsojal, tako da.. :)

No, to se lahko zgodi pa samo ženski..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

marypa napisal/-a:
lissa napisal/-a:Stoj za dejanji ki si jih dopustila

a NISI prebrala, da je bila koma pijana? Torej ni mogla dopustit dejanj in so drugi odločal o tem, kaj se bo dogajalo z njo. fa* ej

Bulšit. S tem, ko se ga do mrtvega napiješ, dopustiš drugim, da s teboj počnejo, kar jih je volja, ker nimaš več nobenega vpliva na dogajanje. Nočem moralizirat, ker nas je veliko takih, ki imamo izkušnje s komiranjem, ampak ne se pa potem sprenevedat, da kao nimaš nič s tem in da se je to zgodilo samo od sebe.
Odgovori