Sex And The City
- delusional
- Cosmopsiho
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Jst sm ga gledala v petk in sm čist navdušena - mogoče je bil sam mau preveč pocukran nakonc..se pa strinjam, da ni nč narobe, če gre fant gledat s punco film, sej se me tut kdaj žrtvujemo pa pogledamo kakšno nerealistično akcijo, kjer tri joškaste blonde skačejo v bikinkah in oprijetih oblekcah, s pištolo pod miničem
Ampak sm mu useen prizanesla, pa si film ogledala s kolegicami 
(kar se tiče ankete sm pa tipična Charlotte
)

(kar se tiče ankete sm pa tipična Charlotte

-
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Meni pa ni jasno zakaj bi sploh kera hotla it ta film gledat s fantom???
Tipičen chick flick in fenomenalna priložnost za družanje s prijateljicami. Itak pol po koncu predebatiraš vse obleke, pa čevlje, pa primerjaš z nadaljevanko.....pure pleasure! Ne bi ga šla gledat s fantom za nič na svetu. Ta film pač moraš gledati s prijateljicami... Sej ne mislim, da ga tipi ne bi smel gledat (ravno nasprotno), sam vse to, k se dobiš s puncami pred kinom, pa pol k si še čist pod vtisom filma greste na pijačko itd. My darling -> stay at home
Tipičen chick flick in fenomenalna priložnost za družanje s prijateljicami. Itak pol po koncu predebatiraš vse obleke, pa čevlje, pa primerjaš z nadaljevanko.....pure pleasure! Ne bi ga šla gledat s fantom za nič na svetu. Ta film pač moraš gledati s prijateljicami... Sej ne mislim, da ga tipi ne bi smel gledat (ravno nasprotno), sam vse to, k se dobiš s puncami pred kinom, pa pol k si še čist pod vtisom filma greste na pijačko itd. My darling -> stay at home

hja moje frendice so ga šle že vse gledat prejšn tedn ko sem bila v ljubljani
kaj jim naj zdaj težim.. jaz ga grem s fantom gledat kr ga tudi on hoče gledat.. (že serijo je z velikim navdušenjem gledal z mano) pa mu drugač te babje scene ful niso všeč ampak ta serija mu je bla pač ful všeč.. in bi rad šou gledat film.enako tudi jaz.
in res ne vidim problema da ga greva pa midva skupaj gledat.. bova se pač midva pogovarjala o cotah pa to.. s kolegicami pa se itak vedno znova dobivamo na raznih pijačkah in debatiramo o takih temah.. smo se že zmenile da se dobimo dan po mojem ogledu in ga bomo takrat pokomentirale (če je res tak hudo dober ga vrjetno nebojo v roku enega tedna pozabile)
mislim.. kot da mamo tipe samo za sex, crkljanje in take tipične "parske" scene.

in res ne vidim problema da ga greva pa midva skupaj gledat.. bova se pač midva pogovarjala o cotah pa to.. s kolegicami pa se itak vedno znova dobivamo na raznih pijačkah in debatiramo o takih temah.. smo se že zmenile da se dobimo dan po mojem ogledu in ga bomo takrat pokomentirale (če je res tak hudo dober ga vrjetno nebojo v roku enega tedna pozabile)
mislim.. kot da mamo tipe samo za sex, crkljanje in take tipične "parske" scene.

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
delusional napisal/-a:ah, take prjatlce met v resničnem lajfu.. to je utopija... so dandanes pičke preveč hinavske, zavistne in škodoželjne, da bi blo to možno... sploh pa ne sprejemajo drugačnih razmišljanj..
drugače meni so ostale 3 kul, Carrie pa mi je ful antipatična in mi gre na živce. očitno nisem tipična baba.
kle se pa res cist stabo strinjam....na zalost je tezko najdt kasno iskreno prjatlco
mojmu je biu pa film btw ful usec, mislm ni nc trpeu

Zivljenje je piskotek!
Men se je pa zdel kr precej predolg. Ene parkrat sem mislila, da bo že konec, pa so potem spet s kako novo foro začeli (še dobro, da nisem vedela kako dolg je, preden sem šla gledat). Drugače mi je bil pa všečen. Popolnoma v stilu nadaljevanke. Določene reakcije in dogodki so mi bili seveda tako za lase privlečeni, da res ni, ampak pustimo malenkosti.
Oblekice in čevlji pa... Večina zelo fajn
Katere njenih oblek ali čevljev se tudi jaz nebi branila.
Kar se pa bejb v dvorani tiče sem pa tudi jaz opazila par primerkov zrihtanih v nulo, ki so se lomile v visokih petah. Ne vem sicer zakaj, ampak tudi prav
Oblekice in čevlji pa... Večina zelo fajn

Kar se pa bejb v dvorani tiče sem pa tudi jaz opazila par primerkov zrihtanih v nulo, ki so se lomile v visokih petah. Ne vem sicer zakaj, ampak tudi prav

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---