Na maturanc brez fanta?
- metuljčica*
- Cosmofrik
Če sm prav razumela, tebe bivši še vedno mal mika oz. nisi prepričana, če bi se mu bla sposobna upret. Ojoj.
Drugač se pa men zdi smešno ostat doma zarad fanta. Js sm tud mela resnega fanta ko sm šla na svojga maturanca, pa mi še ni misel ni pršlo, da bi doma ostala, niti da bi ga tam prevarala. Ti pa očitno veš, da če greš, se bo to zgodilo.

Zadnjič spremenil no angel, dne 08. Jun. 2008 15:30, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
*purple* napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:Sweet Princes: pr nama bi bil problem zdržat brez tipa 1 tedn. Ko sm bla 1 tedn v italiji sm komi čakala da pridem domov.
problem je v tem ker se vidva VSAK dan, čas zase imam ko je on v službi ali obratno, ga ima on ko sem v službi jaz, alpa ko se morm učit naprimer.
In zarad tega kr nism navajena dneva prežvet brez da bi ga vidla bi težko zdržala 1 tedn brez njega .
preveč sm navezana, vem
men je tud problem zdržat brez njega en teden.Pa lahko govorite da preveč "visim" na njem ali karkoli, ampak dejansko želim s fantom čimveč stvari početi skupaj.Od najbolj banalnih, pa do najbolj neumnih.Jst nikoli nebi zdržala v zvezi, kjer bi se vidla dvakrat na teden, to zame ni to.Želim od njega več, kot pa samo sex in kakšno pijačo.In nama tko ustreza.In tud na maturanca nisem šla zarad tega.Ubistvu nise želela, ker sva bla takrat komaj mesec dni skupaj in je bla zraku še tista sveža zaljubljenost.Pa mi ni nikoli žal, da nisem šla.sva šla na morje in sem se mela stokrat bolj fajn, kot pa če bi pijančevala cel ted skupaj z blesavimi sošolkami.
Jaz se tudi vidim s svojim vsak dan in že 2 leti je tako. Vse vikende in počitnice pa preživiva pri njemu. Nii dneva, da se ne bi videla. Tako, da sva res večino časa skupaj. In se imava lepo, vse počneva skupaj, se ljubiva,... ampak ej. Avgusta gre naša šola na maturanca in grem tudi jaz. In veliko sošolcev/sošolk, ki tudi imajo punce/fante bodo šli. Tisti teden vem, da ga bom pogrešala, vem pa tudi, da se bomo imeli supeeer in da se bomo tisti, ki gremo, še bolj povezali. Tega pa nočem zamudit. Moj mi zaupa, ve, da ga ne bo prevarala in ga to sploh ne skrbi. In mi to tudi na misel ne pride. Sicer me je pa tudi moj vzpodbujal naj grem, ker je to baje nepozabno. Tako, da punce, ne ostat doma. Če je ljubezen taprava, bo tudi ostala. Tisti en teden lahko pa še nadoknadita, saj je še celo življenje pred vami.

-
- Cosmopsiho
no angel napisal/-a:Če sm prav razumela, tebe bivši še vedno mal mika oz. nisi prepričana, če bi se mu bla sposobna upret. Ojoj.Drugač se pa men zdi smešno ostat doma zarad fanta. Js sm tud mela resnega fanta ko sm šla na svojga maturanca, pa mi še ni misel ni pršlo, da bi doma ostala, niti da bi ga tam prevarala. Ti pa očitno veš, da če greš, se bo stala doma to zgodilo.
Tudi mene je to zmotilo... V bistvu še ni tako slabo, če si na nekoga ful navezan in veš, da ga boš pogrešal tisti en teden, ko ne bosta skupaj, kot pa dejstvo, da si zmeden in že vnaprej veš, da te bo bivši lahko zvabil v skušnjavo.

Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi šla na maturanca in se tam imela fajn s prijatelji, vidva pa še vedno lahko gresta skupaj na morje.
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
iz čist osebne izkušnje bom pa tko rekla. kdaj je mogoče bolš vzet fanta s sabo. sicer pri men je bil absolventski izlet ampk ok. in sem ga vzela s sabo, pa sm se mela 100x bolš kt pa samo s sošolkami. in zakaj, zato ker če bi bla z njimi bi bila samo v hotelu in na plaži, še takrat ko so ble žurke, so bli vsi precej nezainteresirani. s fantom sva pa šla na vse izlete, videla veliko stvari, zabavala sva se. tko da fanta vzet s sabo niti nujno ne pomeni slaba stvar.dejstvo je da z njim sem imela veliko več od izleta kot pa bi, če bi šla samo s sošolci, ker so bli totalno zamorjeni, ko so bli trezni. glih maratonsko pijančevanje pa ni moja oblika zabave
-
- Cosmopsiho
Ja saj, to je pa spet odvisno od vsakega posameznika. Če ni ravno za pijanske pohode (kar ne pomeni nujno koma pijanost ali varanje), lahko vzame s sabo tudi fanta, če bo lahko, ker gre za maturantski in ne absolventski izlet. Vsaj pri nas so se lahko prijavili samo tisti, ki so iz našega razreda ali paralelk.
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Imam občutek, da te tale bivši še vedno mika, drugače te verjetno ne bi tako zelo skrbelo, kaj bo, če/ko boš svojega fanta prevarala z njim. Najprej moraš pri sebi razčistiti, kaj sploh čutiš do sedanjega fanta in kaj do bivšega. Če bi sedanji bil res tisti pravi, potem na varanje še pomislila ne bi oz. te dejstvo, da gre na maturantski izlet tudi bivši, ne bi motilo, ker bi sama pri sebi vedela, da svojega fanta ljubiš in ga ne bi nikoli prevarala (niti pod vplivom alkohola). Meni se na splošno zdi alkohol zelo poceni izgovor. Če nisi sposoben sam sebi določit nekih mej, potem raje ne pij, ne pa da je na koncu za nešteto prevar "kriv" alkohol.
Jaz sem rada s svojim fantom in si tudi želim, da bi bila čimveč skupaj, vseeno pa se zaradi njega nisem (in se tudi v prihodnosti ne mislim) odpovedala ne maturantskemu izletu ne drugim večdnevnim izletom/počitnicam/izobraževanjem; brez njega sem šla v London, na 10-dnevno izobraževanje v Grčijo, pred dvema tednoma na nekajdnevni obisk k mamini prijateljici, s katero sva potem šli še na koncert Bon Jovija v München ... Pa tudi on je že brez mene kam šel in sva preživela. Oba.
Meni se zdi v zvezi pomembno to, da se zavedaš, da ima tudi partner določene potrebe, želje, cilje & sanje in ga potem pri vsem tem tudi vzpodbujaš in mu stojiš ob strani (tudi če se na račun tega nekaj dni ne vidita). ker če bo zadovoljen in srečen partner (in obratno - tudi ti) bo tudi vajina zveza trdnejša in kvalitetnejša. Ker tudi če sta dva v zvezi gre še vedno za dve edinstveni osebi, ki imata vsaka svoja zanimanja & želje, zato v takem "odpovedovanju" ne vidim smisla.
Jaz sem rada s svojim fantom in si tudi želim, da bi bila čimveč skupaj, vseeno pa se zaradi njega nisem (in se tudi v prihodnosti ne mislim) odpovedala ne maturantskemu izletu ne drugim večdnevnim izletom/počitnicam/izobraževanjem; brez njega sem šla v London, na 10-dnevno izobraževanje v Grčijo, pred dvema tednoma na nekajdnevni obisk k mamini prijateljici, s katero sva potem šli še na koncert Bon Jovija v München ... Pa tudi on je že brez mene kam šel in sva preživela. Oba.

Meni se zdi v zvezi pomembno to, da se zavedaš, da ima tudi partner določene potrebe, želje, cilje & sanje in ga potem pri vsem tem tudi vzpodbujaš in mu stojiš ob strani (tudi če se na račun tega nekaj dni ne vidita). ker če bo zadovoljen in srečen partner (in obratno - tudi ti) bo tudi vajina zveza trdnejša in kvalitetnejša. Ker tudi če sta dva v zvezi gre še vedno za dve edinstveni osebi, ki imata vsaka svoja zanimanja & želje, zato v takem "odpovedovanju" ne vidim smisla.
-
- Sramežljivka
če bi bla jaz tvoj fant, bi te pustila da greš na maturanca, ne bi nobenega haloja delala, ko pa bi zvedla, da si me prevarala, pa bi te poslala v tri PM in začela lajf z bolj pošteno punco, tebe pa odjebala... čist tko... ker mi gre na ŽIVCE varanjeeee!!!
če pa se postavim na tvoje mesto, ap bi šla na maturanca... definitivno... ekr jaz sem skoraj mojega spusla skozi, ker so bile finance kriza... ampak na koncu sem šla in je blo ful fajn... in ja tudi imam fanta, pa sem na maturancu znala ostale fante držat na distanci... smo se pogovarjali, smo plesali, pili... kaj več pa NE!...
če imaš fanta, imaš fanta... bivši pa so bivši!... in najboljše je da ne sklepaš nobenih prijateljstev z bivšimi... lahko se razideta na lep način, to pomeni,da se še vedno pozdravit če se kje srečata, al pa še kakšno rečeta... ampak nekega prijatelstva ne moreš z bivšimi sklepat, ker zveza je prijateljstvo+intimnost in dvomim da sta se vidva s fantom razšla, ker v pojsli nekaj ni štimalo... torej kar hočem povedat, če bosta začela spet prijateljevat, se lahko hitro povrnejo stari lepi spomini in lahko sedanjega fanta prevaraš... oz. pa kaj ti to razlagam, saj to si že sama prišla do tega, da se to lahko zgodi...
torej jaz ti predlagam, da greš na maturanca in se izgoibaš bišemu... bivši je bivši z razlogom in vsakič ko te bo želel zapeljati v greh, se spomni razloga zakaj sta šla narazen, pa ti bo minlo do vsega.... aja pa spomni se tudi svojega fanta, ki ti zaupa,d a na maturancu ne boš počela pi*darij... torej ne razočaraj njega in ne razočaraj sebe...
če pa se postavim na tvoje mesto, ap bi šla na maturanca... definitivno... ekr jaz sem skoraj mojega spusla skozi, ker so bile finance kriza... ampak na koncu sem šla in je blo ful fajn... in ja tudi imam fanta, pa sem na maturancu znala ostale fante držat na distanci... smo se pogovarjali, smo plesali, pili... kaj več pa NE!...
če imaš fanta, imaš fanta... bivši pa so bivši!... in najboljše je da ne sklepaš nobenih prijateljstev z bivšimi... lahko se razideta na lep način, to pomeni,da se še vedno pozdravit če se kje srečata, al pa še kakšno rečeta... ampak nekega prijatelstva ne moreš z bivšimi sklepat, ker zveza je prijateljstvo+intimnost in dvomim da sta se vidva s fantom razšla, ker v pojsli nekaj ni štimalo... torej kar hočem povedat, če bosta začela spet prijateljevat, se lahko hitro povrnejo stari lepi spomini in lahko sedanjega fanta prevaraš... oz. pa kaj ti to razlagam, saj to si že sama prišla do tega, da se to lahko zgodi...
torej jaz ti predlagam, da greš na maturanca in se izgoibaš bišemu... bivši je bivši z razlogom in vsakič ko te bo želel zapeljati v greh, se spomni razloga zakaj sta šla narazen, pa ti bo minlo do vsega.... aja pa spomni se tudi svojega fanta, ki ti zaupa,d a na maturancu ne boš počela pi*darij... torej ne razočaraj njega in ne razočaraj sebe...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
srčica* napisal/-a:če bi bla jaz tvoj fant, bi te pustila da greš na maturanca, ne bi nobenega haloja delala, ko pa bi zvedla, da si me prevarala, pa bi te poslala v tri PM in začela lajf z bolj pošteno punco, tebe pa odjebala... čist tko... ker mi gre na ŽIVCE varanjeeee!!!
se podpišem pod tole. če pa maš že zdj željo varat, končej zvezo in bot fer
- nora_ovca
- Sramežljivka
- Kraj: na sončni strani alp
- Kontakt:
pr nas ena ni šla na maturanca, pa ji je blo pol tko žuo...
pa kt so že druge rekle maturanc je sam enkrat... in to je res en tak lep spomin k pogledaš nazaj.
lepo se pomen s tipom pa bo
aja pa uživej na maturancu ,js bi šla tkoj še enkat
pa kt so že druge rekle maturanc je sam enkrat... in to je res en tak lep spomin k pogledaš nazaj.
lepo se pomen s tipom pa bo

aja pa uživej na maturancu ,js bi šla tkoj še enkat
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
hej punca..mal se zaustav
če greš na maturanca..predvidevam da več kot 18 let nimaš. in s tem razlogom se ti še sanja ne s kom boš končala u lajfu
al sta s tem tipom s katerim si zdej..že poročena??
si predstavlaš foro da ne bi šla na maturanca ZARAD NJEGA.. potem pa čez kak mesc končaš z njim?
pri teh letih res ne morš vedt kaj use bo še pršlo
maturanc je pa taka izkušnja ki se ne ponovi več
in usak si jo zasluži sprobat
če te fnt ne pusti na maturanca..oprosti je malo sebičn? kaj on je pa lahko šou? če je pač šou..kdo je njega nazaj zategvov? sploh pa..če bi te meu rd bi ti lahko to prvošču
sej ne rečem mogoče cel tedn ne bo mogu spat
ampak če boš pršla nazaj NJEGOVA bo kul
če ne pa itak sama veš
premisl..

če te fnt ne pusti na maturanca..oprosti je malo sebičn? kaj on je pa lahko šou? če je pač šou..kdo je njega nazaj zategvov? sploh pa..če bi te meu rd bi ti lahko to prvošču

premisl..
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje