A dej, dej, kda nisi mogla mene osebno zahaklat, ne pa da tle neki sprašuješ

...
No, boš dubla mal kmečke in laične predstavitve.
Mam beuga tamauga japčka, fantu doužna še štir obroke, zadeva me še ni pustila na cedilu, me je pa na začetku dvakrat (!) grdo presenetla

.
Prvič mi je čez noč zradirala use (z začetno nevednostjo daljši cajt nastajajoče) albume u iPhoto, zakaj, mi noben ni znou povedat, tko da ni preostal drucga, kt da se še enkrat mal poigram in zložim fotkice nazaj (so pa ostale use u backup-u, tko da se ni za bat, da bi zginle trajno). Drugič, lih tko čez noč, so neznano kam (nobenga backup-a, k bi olajšu situacijo) zginle use pesmi iTunes-a.
Drgač pa zadeva funkcionira.
Men je najpomembnejš to, da ne morem fasat nobenih virusou in ostalih bakterij

, na splošno so stvari so narjene in funkcionirajo res na simpl, brez dougih, zapletenih postopkou (nalaganje fotk je direktno, na izi urejaš mape).
Določenih zadeu sicer še smer nism pogruntala (se pa tut nism baš neki trudla s sprašvanjem naokol), ampak me to pr delu ne ovira.
Se je pa treba navadt na Pages, Numbers pa Keynote (ampak gre hit), na bl bedno verzijo msn-ja (heh), pa na to, da je treba na netu iskat programe posebi za mac-a, kr ostalo pač ne štima (če nimaš še windows-ou inštaliranih gor).
Js sm tut en mali laik in na začetku sm res kšno stvar preklela, ampak bl zarad mojga pomankljiuga poznavanja sistemou in programou na sploh, ne zarad kompleksnosti le-teh, dons se pa sploh ne spomnem več, kako funkcionira navadn pc.
Js svojga japčka ne dam.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...