Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
-Katja- napisal/-a:urš* napisal/-a:
sploh pa ni treba tega na vlko razglašat na forumu
sej si sama rekla da paše malo povedat (se ne spomniš?), jaz pač tak vidim stvari.
Podjita na pijaco in se tam pogovorita. Ta forum ni namenjen kreganju o stvareh, ki se ticejo samo vaju.
You want me to be something I can never ever be.
Foxy-lady napisal/-a:-Katja- napisal/-a:urš* napisal/-a:
sej si sama rekla da paše malo povedat (se ne spomniš?), jaz pač tak vidim stvari.
Podjita na pijaco in se tam pogovorita. Ta forum ni namenjen kreganju o stvareh, ki se ticejo samo vaju.
brez skrbi je že drugje...

-Katja- napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:-Katja- napisal/-a:urš* napisal/-a:
brez skrbi je že drugje...
zadnji OT! ; ona očitno ni sposobna na pijačo, ker vse raje ureja prek forumov in zasebnih sporočil!

Konc OT!
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
lakeesha napisal/-a:^^ in kako stopiš iz tega? če se vrtiš v začaranem krogu? če ne veš kako spremenit, kva nardit, ne vidš izhoda?
Mogoče je problem v tvojem pesimizmu... Kdo se bo pa druzil z nekom k sam joka kako je ubogi?
Jst sm tut sama, mam neki znancev, frendice sm večinoma zgubla ker sem se preselila in posledično so se stiki iz njihove strani pretrgali. No sej se slišmo pa to sam ni več isto kot je bilo.
No pa se čist nč ne smilim sama seb, zato ker se mi tko al tko v večini primerov ne da ukvarjat z nobenim... Moja mačka je moja best frendica.

If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
shtrukeljchek napisal/-a:Mogoče je problem v tvojem pesimizmu... Kdo se bo pa druzil z nekom k sam joka kako je ubogi?
ja sem pesimist, ampak nism tak tip človeka, d bi pred drugim jamrala, jokala kok mi je hudo... pa tud zlo težko sploh povem kva me muči (in če že valda d ne kr vsakmu k ga srečam)...

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
- Debatorica
lakeesha napisal/-a:shtrukeljchek napisal/-a:Mogoče je problem v tvojem pesimizmu... Kdo se bo pa druzil z nekom k sam joka kako je ubogi?
ja sem pesimist, ampak nism tak tip človeka, d bi pred drugim jamrala, jokala kok mi je hudo... pa tud zlo težko sploh povem kva me muči (in če že valda d ne kr vsakmu k ga srečam)...
sej ne rabiš nč rečt, zamorjen filing se čuti in privlači tebi enake ljudi. Naj se sliš še tok za lase privlečeno.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
na zuni nikol ne kažem kok mi je bad, in sm loh več al manj skoz full zabavna, smešna... in daleč od tega d bi bla zamorjena! zamorjena sem ko sem sama, če mam slab dan! dobr pride kšn dan k nis glih razpoložen pa si slabe volje, ma to mine... 

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
lady capricorn napisal/-a:oj! mene pa zanima,če je tu kakšna bejba,ki bi zelo rada šla na morje pa nima it s kom...imam namreč rezervirano Grčijo v juliju...pa stara od 25 let naprej...če katero kaj več zanima,naj mi piše.
Koliko si pa stara? Sicer jaz ne bi šla, ampak oznam eno, ki mogoče bi.
Kako pa, da si že rezervirala, če ne veš s kom it?
-
- Cosmopolitanka
marypa napisal/-a:-Katja- napisal/-a:No k tej temi res paše odlomek iz zadnjega cosmota, da raje imej več skupin prijateljic katerim zaupaš, tak da če te ene razočarajo, maš še ostale.
Če maš prave prijatelje, se ti to ne more zgoditi, ne more kar pozabiti nate, pa če ma fanta al pa ne
Ja pa so takšne. Nekatere se 100% spremenijo. Sem imela kolegico, ki sva si bili 20 let res zelo zelo dobri prijateljici. Ko je spoznala fanta je vse kolegice odstrigla kot, da jih nikoli ni poznala. Jaz in ostale jo ne razumemo. Nikjer ne piše, da bo fant večno z njo? Kaj bo potem?
-
- Debatorica
sanjaanja napisal/-a:marypa napisal/-a:-Katja- napisal/-a:No k tej temi res paše odlomek iz zadnjega cosmota, da raje imej več skupin prijateljic katerim zaupaš, tak da če te ene razočarajo, maš še ostale.
Če maš prave prijatelje, se ti to ne more zgoditi, ne more kar pozabiti nate, pa če ma fanta al pa ne
Ja pa so takšne. Nekatere se 100% spremenijo. Sem imela kolegico, ki sva si bili 20 let res zelo zelo dobri prijateljici. Ko je spoznala fanta je vse kolegice odstrigla kot, da jih nikoli ni poznala. Jaz in ostale jo ne razumemo. Nikjer ne piše, da bo fant večno z njo? Kaj bo potem?
Mislim da bi glede na tako dolgo prijateljstvo tudi ti malce razumela da je očitno zaljubljena do ušes in še naprej in bi bla najrajš cele dneve/noči s svojim fantom. Trenutno je v fazi ko ima občutek da v dlani drži ves svet in je srečna, presrečna ker je našla nekoga... A ti nisi bila nikoli v tej situacji? Ne boš rekla da ko si imela fanta da nisi vsaj mal skenslala frendice, vsaj tok da si se mal manj druzila z njimi (namest da si šla na kavo 3x na dan, so šla potem ko si imela fanta 1x recimo)
In zarad tako bednih razlogov je bz prekinit prijateljstvo.
-
- Cosmopolitanka
shtrukeljchek napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:marypa napisal/-a:-Katja- napisal/-a:No k tej temi res paše odlomek iz zadnjega cosmota, da raje imej več skupin prijateljic katerim zaupaš, tak da če te ene razočarajo, maš še ostale.
Mislim da bi glede na tako dolgo prijateljstvo tudi ti malce razumela da je očitno zaljubljena do ušes in še naprej in bi bla najrajš cele dneve/noči s svojim fantom. Trenutno je v fazi ko ima občutek da v dlani drži ves svet in je srečna, presrečna ker je našla nekoga... A ti nisi bila nikoli v tej situacji? Ne boš rekla da ko si imela fanta da nisi vsaj mal skenslala frendice, vsaj tok da si se mal manj druzila z njimi (namest da si šla na kavo 3x na dan, so šla potem ko si imela fanta 1x recimo)
In zarad tako bednih razlogov je bz prekinit prijateljstvo.
Problem sploh ni, da je tako zaljubljena, ampak tako ponosna, da nikogar noče poznat. Saj ni neprestano z njim. Ona je z njim kadar jo kam pelje, ji kaj časti, drugače pa je doma in študira kam vse bi jo lahko še peljal. Res se je čudno spremenila. Nobena od nas jo ne razume več.