Rada bi preverila, če sem še nedolžna
-
- Sramežljivka
Rada bi preverila, če sem še nedolžna
pred kratkim sem se znašla v neprijetni situaciji. bila sem na nekem partiju in odšla v sobo z nekaj fanti. tam sem ostala približno dve urci, bla sm ful pijana in zato se ne spomnm kaj se je tam dogajalo... mogoče sem imela z enim spolne odnose... zanima me kako naj preverim ali sem še nedolžna? ali lahko to storim sama ali moram nujno k ginekologinji?
-
- Sramežljivka
Pa jemlješ kt ali kako? Ker ni kriza samo to, s kom si bila, če sploh, ampak kaj če si bila in si noseča?
Ginekologinja se med vsemi pacienti verjetno sploh ne spomni glede tvoje nedolžnosti, razen, če si je kam kaj zapisala pa četudi si je, raje poskrbi zase in pojdi tja, razloži situacijo.
Hmm, neprijetno. Upam, da te je izučilo.
Ginekologinja se med vsemi pacienti verjetno sploh ne spomni glede tvoje nedolžnosti, razen, če si je kam kaj zapisala pa četudi si je, raje poskrbi zase in pojdi tja, razloži situacijo.
Hmm, neprijetno. Upam, da te je izučilo.
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
Hej.Svetovalnica za mladostnike pa se registriraj pa upam,da bodo kaj več povedali.em.maš pa več tega na netu.
em mladost je norost ne,samo še vseeno mislim,da se bi bilo treba pogovorit s fanti ne.Mislim saj niste čaj pili samo...,Bodo že povedali.Kdo na mestu se bo že našel.Drugače pa te pomojem mora pregledat ginekolog-inja,drugače res bolj težko,da boš kaj ugotovila.Vsaka stvar nosi posledice,glej vnaprej da bo čim manj negativnih. 

Wtf? Mogoče si imela z enim spolne odnose???
Kaj pa če so te kar vsi po vrsti pof.....?
Tebe skrbi pa samo to, al si devica al ne?
Mene bi vse kaj druzga skrbel, recimo če si kej fasala itd... no pa upajmo da se teli tvoji fantje ne poslužujejo prevečkrat takih zabavic...
Sorry, naj to ne zveni kot napad, saj to ni! Zdi se mi samo, da ti v tej situaciji vidiš samo problem ki dejansko to ni, dlje pa ne vidiš.
drgač pa še link za pomoč: http://med.over.net/forum5/list.php?19
Kaj pa če so te kar vsi po vrsti pof.....?
Tebe skrbi pa samo to, al si devica al ne?
Mene bi vse kaj druzga skrbel, recimo če si kej fasala itd... no pa upajmo da se teli tvoji fantje ne poslužujejo prevečkrat takih zabavic...
Sorry, naj to ne zveni kot napad, saj to ni! Zdi se mi samo, da ti v tej situaciji vidiš samo problem ki dejansko to ni, dlje pa ne vidiš.
drgač pa še link za pomoč: http://med.over.net/forum5/list.php?19