Za razliko od mojga ki še pridno sedi na kavču in gleda fuzbal
Lahko usaj u miru srfam po netu...
No, če že more kdo zmagat, potem naj bojo to Italijani

Za razliko od mojga ki še pridno sedi na kavču in gleda fuzbal
Lahko usaj u miru srfam po netu...

MilkyWay napisal/-a:Dns sva z mojim gledla tekmo pri njemu doma. In me je tip tko razočaru--->sploh ni bil tko zainteresiran, kot jaz. Stalno je neki hotu od mene, pa dej mi to, dej mi uno, a hočeš to, a hočeš uno... Jaooo...In spet nism vidla gola (zakaj mi vedno rata, da gledam proč, ko dajo gol
?)!
hahahaha babe zmagamo
Jaz sem tui prva pred TV sedela LOL

OrangeLady napisal/-a:nogomet me ne zanima velik..tko da nogomet gledam kdr sm z mojmu, ker je on nor na nogomet..alpa če kdaj res nč druzga ni po tvju pa si pržgem nekej pa zaspim
drgač sm pa za portugalce ker mi je ronaldo (od ush k jih sploh poznam) še najbolj kul
gooo portugal, upam pa da se hrvati in italjani čimprej spokajo 
,šalo na stran,ne vem zakaj,ampak fascinira me njihov način igranja,njihova taktična moč,poleg tega pa(čeprav se morda čudno sliši,ampak statistika pravi drugače)dosegajo zelo veliko golov,na prvi pogled neverjetno,ampak če bolje premislite,boste videli,da se na njihovih tekmah dosega po 2,3,4 goli,medtem ko smo do zdaj na 3 tekmah videli 4 gole skupaj,kar ni ravno obetaven začetek.<Upam pa na čimprejšnje slovo južnih sosedov in prepotentnih Portugalcev.