Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Men se je tut zdelo, da je bil Marcelo bolj v pozitivnem smislu šokiran. Itak on nima pojma al ga ona čaka al je nazaj z bivšim tipom in si lah misli lih vse možno kaj se dogaja zunaj... pa prov spomnim se k je enkrat razlagal, da ne ve kaj bo naredil, ko pride ven, da bi bil z Žanin, ampak, da mora itak domov in, da jo bo kr sabo vzel... pa k je razlagal, da bo po BB nekam šel za par dni pa, da bi Žanin sabo vzel. In ja njegova mami je lepo rekla, da so jo oni povabili.

Men sta pa prov cute parček pa tako filmsko zgodbico mata :love:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

MIGRENA napisal/-a:Men sta pa prov cute parček pa tako filmsko zgodbico mata :love:

:tot: :heul: :buhu:
Meni je pa vse skupaj tolk sluzast in sfejkan...pač sta se spoznala v big brotherju...stal ji je ob strani in požiral njene probleme in jo poslušal...ona je itak bila unega modela prenažrta...
Dejansko se ne poznata in ko prideta ven je vse odprto kako se bo razvijalo.

Meni so te kvazi filmske scene res smešne...navsezadnje sta čisto normlen par ki simpatizira samo da sta vidna preko medijev.
Dosti smešno mi je bilo ko so se pogovarjali in razglabljali kdo je zdaj naj popular medijski par v Slo. Un Janez se je tudi zdaj poročil in ves ponosen vsaki petek tam visi s svojo in je ful In in hud kao.(saj verjetno ga premnogi sploh ne opazite)
To so neki kvazi znane osebe, ki resnično niso naredili nič takega na tej zemljici kot to da igrajo bedake pred kamerami gledalcev in so neki wonna be.

Koliko akterjev sanjske ženske, kmetije in bara, pa ne vem če je še kakšen reality šov...koliko od njih se pa spomnete? Adel je na eni brezvezni oddaji neki voditelj. Un Pero na pop tv dela kot novinar...ostali pa nekaj skušajo še narediti pa jim ne ratuje ravno....skratka vsi ki pridejo mislijo koliko bojo zdaj in. Po večini so zdaj natakarji kolikor opažam...vauuu...huda kariera res :lach:
Dečkoti pridejo ven in najstnice se jim mečejo pod noge in po kurcih...in mislijo koliko so zdaj hude in ne vem kaj ker so bile z njim. To traja do naslednjega šova ali pa še manj..in življenje gre naprej...
Sorry...samo to se mi zdi pa še hujša scena kakor od une Urše ne vem kaj je že...še ona si bolj zasluži biti popular kot tile pajaci :stupid:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Ce je mene skoraj kap, ko sem vidla Žanin pri Marčelotu doma, kaj ne bi njega :eek: Zenska se je ocitno ze zasidrala, brez da bi revez sploh kaj vedel :?
Da sem jaz Marcelo, se naslednji petek, ko je konec, zaklenem v hiso BB in ne grem ven :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ravno včeraj sem razmišljala o tem, zakaj je v BB stalno taka drama. A je to posledica tega, da se prijavljajo sami čustveno labilni ljudje, ki na vsako stvar prepotencirano odreagirajo, a reality show sam po sebi človeka tako sesuje, da postane čustvena razvalina, ki je sposobna jokat zaradi vsake malenkosti.
Pa to ni par solzic žalosti ali sreče, to so celi histerični izpadi, jok, preklinjanje,... čisto resno ne poznam nikogar, ki bi se v resnici tako obnašal.

Tretja možnost je pa ta, da pač igrajo, ker želijo pritegnit čimveč pozornosti in zmagat.
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MissRap »

A ste neki opazle? Pri Marčelu in avtu.Ubistvu so oni pohlep napačno interpretirali.Marčelo se je izkazal za pohlepnega,saj pohlep pomeni,da z malim nisi zadovoljen in hočeš več.Njemu je bil ponujen avto,ker mu ni bilo dovolj,je ostal noter,ker hoče 92.000 evrou.Ne vem kako,da jih ni nobeden opozoril,da on ko bi avto vzel bi se izkazal za skromnega,saj ne bi ražmišljal o tem,da lahko tut več dobi.:roll:
LP
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ravno včeraj sem razmišljala o tem, zakaj je v BB stalno taka drama. A je to posledica tega, da se prijavljajo sami čustveno labilni ljudje, ki na vsako stvar prepotencirano odreagirajo, a reality show sam po sebi človeka tako sesuje, da postane čustvena razvalina, ki je sposobna jokat zaradi vsake malenkosti.
Pa to ni par solzic žalosti ali sreče, to so celi histerični izpadi, jok, preklinjanje,... čisto resno ne poznam nikogar, ki bi se v resnici tako obnašal.

Tretja možnost je pa ta, da pač igrajo, ker želijo pritegnit čimveč pozornosti in zmagat.

:lach: :rofl: Kakšne teorije...me zanima kako bi se usak izmed nas obnašal če bi biu bajti zaprt 3 mesce brez zunanjega sveta in če bi skoz gledal ene in iste face...men bi se že zdaunej sfuzlal! Njihove reakcije in obnašanja so čist normalne za razmere v katerih živijo...pa mi k smo zunaj jih lahko gledamo 24/7 in dobesedno seciramo usak njihov korak, reakcijo in usako besedo. Pa roko na srce - najbl uživamo k lahko blatimo nekoga in se utikamo v njihove pomankljivosto. Ma dejte no - postaute u njihovo kožo - večina bi se dosti slabše odrezala kot usi skupaj ki so nort!
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Ta Naske je pa tud dober, je vprasal Marcela, ce se bosta z Janin skupaj preselila oz. ce bota zivela skupaj. :) Seveda, da je Marcelo po enem tednu cartkanja z njo ugotovil, da je to ljubezen njegovega zivljenja, da se zeli z njo preseliti in skupaj ziveti...

A lahko nekdo, ki ima kartico poisce posnetek, ko Gusti govori z bratom od ElTyeba? Prooooooooooosim. :) Se vedno me namrec zanima komad, ki se je vrtel v ozadju.
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MissRap »

Ma nism hotela Marčela blatit.Mi je kul tip drugače.Samo je zgledalo 1.,da so vsi drugi bolj pohlepni,hotela sem pa povdarit,da je bb,ki je nalogo oblikoval,zgrešil koncept pohlepa.Samo to.In ne bit tečna :wink:
LP
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

^^ Jest sm pa to nalogo drugače dojela. Če bi on izbral avto in s tem domnevno nebi opravili tedenske naloge bi se izkazal za pohlepnega tko je pa kao zaradi tima zavrnil avto in tako dokazal, da ni pohlepen.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

_Petra_ napisal/-a:
A lahko nekdo, ki ima kartico poisce posnetek, ko Gusti govori z bratom od ElTyeba? Prooooooooooosim. :) Se vedno me namrec zanima komad, ki se je vrtel v ozadju.

kdaj prbližno je pa blo to? sm gledala po netu pa nism našla
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Tisti petek, ko se je Eltyeb izselil.

Meni so pa tak hecni in se mi zdi dakar malo pretiravajo s temi mamami. Dvomim, da si doma tud dajo lupcka za lahko noc itd. Pa ko govorijo, da je to najlepsa stvar na svetu, da so vidli mame in mame, da je tudi njim to najlepse, da jih po treh mesecih vidijo. Ne bi rekla, da bi sli v vojsko ali pa ne vem kam... Meni je pac to pretirano. Sicer nic ne recem, tud jaz bi definitivno pogresala svoje domace, najbolj mami, ampak...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

no, ja... prvi občutki so najbrž res bili najlepši. seveda so bila čustva na višku. mislim, da si tega ne moremo predstavljati, dokler nismo sami v tem. sicer pa pretiravanje tudi ni dobro, ker zgleda pocukrano. sicer pa danes odidejo, če se ne motim.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ja, se strinjam glede pretiravanja z mamami. Spijo skupaj, se neprestano lupčkajo, objemajo, božajo. Ne vem, meni je tak odnos z mamo tuj, pa to ne pomeni, da mi kaj manjka ali pa da imava slab odnos. Ampak tale nežnost s starši mi je res pretirana ...
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jah men se pa ne zdi da pretiravajo. Sej se 3 mesce niso ne vidl ne slišal tko da se mi zdi to čist normalno
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Sweet Princess napisal/-a:

:lach: :rofl: Kakšne teorije...me zanima kako bi se usak izmed nas obnašal če bi biu bajti zaprt 3 mesce brez zunanjega sveta in če bi skoz gledal ene in iste face...men bi se že zdaunej sfuzlal! Njihove reakcije in obnašanja so čist normalne za razmere v katerih živijo...pa mi k smo zunaj jih lahko gledamo 24/7 in dobesedno seciramo usak njihov korak, reakcijo in usako besedo. Pa roko na srce - najbl uživamo k lahko blatimo nekoga in se utikamo v njihove pomankljivosto. Ma dejte no - postaute u njihovo kožo - večina bi se dosti slabše odrezala kot usi skupaj ki so nort!

Se čist strinjam s tabo Princess! Folk se pač ne zna postavt u njihovo kožo in vsi sam govorijo, da se itak najbolj bedni ljudje prjavijo za u hišo. Meni se pa zdijo to čist navadni ljudje, vsak s svojo življenjsko zgodbo...

Ste vidli novo nalogo? :D
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Odgovori