Men sta pa prov cute parček pa tako filmsko zgodbico mata

MIGRENA napisal/-a:Men sta pa prov cute parček pa tako filmsko zgodbico mata
Ravno včeraj sem razmišljala o tem, zakaj je v BB stalno taka drama. A je to posledica tega, da se prijavljajo sami čustveno labilni ljudje, ki na vsako stvar prepotencirano odreagirajo, a reality show sam po sebi človeka tako sesuje, da postane čustvena razvalina, ki je sposobna jokat zaradi vsake malenkosti.
Pa to ni par solzic žalosti ali sreče, to so celi histerični izpadi, jok, preklinjanje,... čisto resno ne poznam nikogar, ki bi se v resnici tako obnašal.
Tretja možnost je pa ta, da pač igrajo, ker želijo pritegnit čimveč pozornosti in zmagat.
Sweet Princess napisal/-a:Ravno včeraj sem razmišljala o tem, zakaj je v BB stalno taka drama. A je to posledica tega, da se prijavljajo sami čustveno labilni ljudje, ki na vsako stvar prepotencirano odreagirajo, a reality show sam po sebi človeka tako sesuje, da postane čustvena razvalina, ki je sposobna jokat zaradi vsake malenkosti.
Pa to ni par solzic žalosti ali sreče, to so celi histerični izpadi, jok, preklinjanje,... čisto resno ne poznam nikogar, ki bi se v resnici tako obnašal.
Tretja možnost je pa ta, da pač igrajo, ker želijo pritegnit čimveč pozornosti in zmagat.![]()
Kakšne teorije...me zanima kako bi se usak izmed nas obnašal če bi biu bajti zaprt 3 mesce brez zunanjega sveta in če bi skoz gledal ene in iste face...men bi se že zdaunej sfuzlal! Njihove reakcije in obnašanja so čist normalne za razmere v katerih živijo...pa mi k smo zunaj jih lahko gledamo 24/7 in dobesedno seciramo usak njihov korak, reakcijo in usako besedo. Pa roko na srce - najbl uživamo k lahko blatimo nekoga in se utikamo v njihove pomankljivosto. Ma dejte no - postaute u njihovo kožo - večina bi se dosti slabše odrezala kot usi skupaj ki so nort!