ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Sploh če je šlo za 3x preveliko pižamo po babičinem okusu :)

EDIT: najbolje da vprašaš kakšnega otroka njegove starosti, kaj je trenutno aktualno. Samo pripravi se, da utegneš izpast kot budala, tako kot sem jst enkrat, ko sem prav bukovo vprašala, kaj da fuck je to bayblade :) Baje sem bila svetlobna leta zadaj na področju igrač :)
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Lahko mu kupis kaksno druzabno igro. Tega je polno in se zelo zanimive so nekatere. Al pa blazno dosti otrok v teh letih zbira kaksne karte ( Yu-Gi-Oh - ne vem kak se napise :D )
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Aloha napisal/-a:Kšn ekšn men varjanta oz njemu sorodni "osebki"? Al je to že pase?

Ja, ampak to je pa res že passe :D saj za fante. Mogoče bi bla kšna punca še zmer vesela barbike :)

Drgač pa lah tut kupš kšne lepe zvezke al pa kšna flomastre al pa kulske barvaste kulije. al pa kšne sestavljanke (jst bi mela kšno lepo cca 2000 kosov :lol: )
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Moj ima čez 10 dni rojstni dan. Pa sem kupila darilni bon za čokoladno masažo ob svečah s penino za dve osebi. Sama pa sem iz tršega papirja izrezala srček, okrog za okvir nalepila rdeče makarone (s sprejem sem jih pobarvala), na sredino nalepila najino sliko, prostor okrog slike pa zapolnila z rdečim rižem (spet s sprejem pobarvan, a bol "površno" kot makarone, da je še malo bel riž). Zadaj pa sem zapisala še verz in seveda... rada te imam :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

small_star odlična ideja!Pa uživajta :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica

Itak, da bova uživala :D . Zanima me kakšna bo reakcija, ko bo zvedel...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

bejbe hvala vam za nasvete ampak je moj pomagu z idejami :)
Ker je iak njegov polbrat pa ve kaj bi rad...
Bionicla sva mu kupila...in sicer dva ker se dva lahko skupaj sestavita in je mel že dva dela pa sva mu za vsakega še dodatnega kupila in je mali čist navdušen je reku da je car k je tok fajn darilo dobu :)

No sedaj pa še dva problema...moja mami ima v petek rojstni dan od mojga sestrična, ki nas je povabila v petek na bowling ima pa v soboto...
Kaj kupiti?
Moji mamici bi nekaj posebnega saj nisem avgusta pričakovala, da bo dočakala svojih 53let ker je bilo zelo slabo z njo v mesecu avgustu...nekaj posebnega bi ji kupila...

Hvala vam za predloge in vašo pomoč...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

Evo, mi smo bili pa včeraj na 18-tki od DJ-a iz našega društva, kateri je tudi dober kolega. Pa smo mu naredili torto; iz biskvita izrezali črki D in J, pa naredili tortico. Tako da je bila DJ torta.
Pa kupili smo album s črnimi listi, razvili slike od njega v dj-elementu in njega s drugimi dj-i, pa smo mu album naredili. Pa še vodko smo mu kupili zraven.
In je bil fant neizmerno srečen in navdušen nad darilom.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica

No, danes ima moj mucek r.d. Ker danes nisva mogla bit skupaj, je darilo dobil včeraj. Srčka je bil zelo vesel, za masažo mu pa sprva nisem povedala. Samo rekla sem, da imam v načrtu še nekaj sladkega in da naj določi kdaj bova šla. Pa sva se danes pogovarjala po msn in mu ni dalo mira. Je bil zelo "firbčen". Predno sem mu povedala, je rekel: da sem se že tako ali tako fuuuuuullllllll potrudila. Potem pa... Opa :). Je bil še bolj vesel in videl, da bi zanj res naredila vse. Seveda, vsega mu nisem izdala (da bo ob svečkah, traja 80min in ob kozarčku penine). Moram biti še malo skrivnostna... Poročam dalje, ko bo sladko razvajanje za nama ;).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

metuljčica* napisal/-a:
Kika napisal/-a:
Tigi napisal/-a:Kaj kupiti 8 letnemu fantu?
:?
Lah mu kšne obleke iz npr. H&Ma za 10 let- bo njegova mami ful vesela :D

To je potem darilo za njegovo mamo (ker pač ni treba kupiti njej).

Jaz tudi nikoli nisem bila vesela majice/pižame/nogavic in kaj je še takega.

Jaz pa sem bila oblačil vedno vesela :)
Najbrž tudi mamice ne morejo vsega kupiti in so še one vesele.
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

Malo sem pozna... sam vseeno... juter praznuje en "kolega" rojstn dan... in ne bi rada, da bi izpadlo preveč, ne vem... pač preveč... rada bi sam eno malenkost, tok da ne pridem praznih rok... problem je, da ma res vse.... zdej se že dva mesca nisva slišala pa nimam pojma ka se dogaja z njim, me je pa povabu na rojstn dan, pa seveda nisem mogla rečt ne...(kar bi blo glede na najino zgodovino mogoče bolje)

dobi ananas (tradicionalno za njegove rojstne dneve...) sam se mi zdi mal premal SAMO ananas

HELP!!!!!
LOVE hurts
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Kupi še enga Jegra al pa kk viski, tega se tipi nikdar ne branijo :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Kaj pa če ta ananas mal nakranclaš (dekoriraš) z nečim, kar je u povezavi s tem kolegom (al pa mogoče vajinim odnosom)?

Tko bi dobiu neki tradicionalnga (ananas) in neki (po)osebnga (dekoracija, dodatek).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

ja sem kupla zravn še nek alkohol ja... ko enostavno nisem vedla kaj naj druga... vse se mi je zdelo tok neprimerno... al pa neumno...

hvala
LOVE hurts
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In My World

Neprebrana objava Napisal/-a oleander »

buubbika napisal/-a:Brat ma čez par dni r. dan. Kaj mu kupit? Ma vrjetno več oblek kot js, za obutev da ne govorim, parfumov tud, in to tiste za 80€ pa še več, tako da mu tega ne mislim kupovat, ker niam keša. Nor je na nogomet. Sm mislila, da bi mu kaj v zvezi s tem kupila, pa ni nič pametnega, oz. nism kje kaj vidla.
:help:

jst bi na tvojem mestu kupla kak bom v trgovini kjer velikokrat kupuje. al so to obleke al drogerija...kej tazga no
Odgovori