hjaa.. oboje: rad te mam in ljubim te, rabita svoj čas..
da mi ded že takoj začne z rad te mam, pa se sploh nea kaj poznama, še vse v fazi spoznavanja, pač prvi dnevi hojenja.. mi je to tak, kot da mi govori: nevem, kaj pomeni rad te mam.. to so meni pol besede brez pomena..
meni je moj hitro reko rad te mam, se sma že iz otroštva zalublena, pa se poznama.. zaj pa sma pač skupaj prišla.. to zaj ni bistvoo, ampak res je, da če človeko rad te mam ne gre gladko z jezika, pol to ni to..
ko pa pride na vrst tisti: ljubim te, je pa res treba par mesecev, te se vidi, da je res mišleno.. če človek to reče, komaj po res dolgem času, te je resno mišlenoo..
meni moj prvi: ljubim te, nikak ni šel z jezika, zato sn rajš tiho bla.. pa čudna beseda mi je bla to. pol pa se mi je stalno lepše slišalo in tak, je tudi z jezika šlo.. čeprau še stežavo in je to tui dokaz, da ni blo to res tisti pravo.. hehe.
eni tega ne prav gledajo, mislim rečeš ko rečeš.. samo jaz vam povem, da ko lahko človeka gledaš, pa mu rečeš : rad/a te mam oz ljubim te, brez da bi študiral na to, pa da samo stebe zleti, te je pravi čas.. hehe