Prvi ˝rad te imam˝

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a duncy »

men je prvi "rad te mam" izrekel po priblizno mesecu, kar sva bila skupaj...sploh nisem pricakovala... :) drugac me pa sedaj pogosto spomne na to, pa ne samo z besedami ampak tudi z dejanji.tak da se nimam kej za pritozevat.. :razz: kajti, kaj mi koristijo lepe besede, ce z dejanji tega ne bi znal pokazat..ampak s tem nima problemov.. :)
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kasiopeia »

Meni besedna zveza 'ljubim te' deluje čisto preveč izumetničeno. Mogoče zato, ker je nikoli prej nisem uporabljala, vedno sem bila pristašica 'rada te imam'. Imela sem fanta, ki je govoril 'ljubim te', vem, da je to resno mislil, ampak meni je šlo to vedno težko z jezika, vedno se mi je zdelo nenaravno. Vedno sem se počutila kot v telenoveli, kadar sem to rekla :D Tako, da se rajši držim RTM-ja.
Sicer pa se mi zdi čisto od posameznika odvisno, po kolikem času to iskreno reče...
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Kasiopeia napisal/-a: Imela sem fanta, ki je govoril 'ljubim te', vem, da je to resno mislil, ampak meni je šlo to vedno težko z jezika, vedno se mi je zdelo nenaravno.

pr meni je blo isto. on mi je reku ljubim te in sm vedla da me ima res tko rad.. a meni je blo vedno to težko rečt . pa pol me je parkrat prašu, zakai jst nikol njemu ne odgovorim enako, če ga nimam dovol rada al kaj je narobe.. pol pa je reku da sei nerabim hitet, počasi se bom navadla tud to izgovorit .. in res je blo tko. čeprau na začetku me je blo fuUL sram, pojma nimam zakaj :/
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Meni je pa moj lubi reku da me ma rad ze ful prej ko sva zacela hodit. Sam na zacetku sm pac misnla da mi sam tko nabiva pa to, sam zdej k sva skupi ze 7mescu pa mu verjamem za use nazaj. :)
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
ursekk
Sramežljivka
Sramežljivka

rad te mam

Neprebrana objava Napisal/-a ursekk »

nwm ne rad te mam je hitr ampk ljubm te pa pomoje nemore bit po 2 tednih tžko po enmu mescu :?:
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

hjaa.. oboje: rad te mam in ljubim te, rabita svoj čas..
da mi ded že takoj začne z rad te mam, pa se sploh nea kaj poznama, še vse v fazi spoznavanja, pač prvi dnevi hojenja.. mi je to tak, kot da mi govori: nevem, kaj pomeni rad te mam.. to so meni pol besede brez pomena..
meni je moj hitro reko rad te mam, se sma že iz otroštva zalublena, pa se poznama.. zaj pa sma pač skupaj prišla.. to zaj ni bistvoo, ampak res je, da če človeko rad te mam ne gre gladko z jezika, pol to ni to..

ko pa pride na vrst tisti: ljubim te, je pa res treba par mesecev, te se vidi, da je res mišleno.. če človek to reče, komaj po res dolgem času, te je resno mišlenoo..
meni moj prvi: ljubim te, nikak ni šel z jezika, zato sn rajš tiho bla.. pa čudna beseda mi je bla to. pol pa se mi je stalno lepše slišalo in tak, je tudi z jezika šlo.. čeprau še stežavo in je to tui dokaz, da ni blo to res tisti pravo.. hehe.

eni tega ne prav gledajo, mislim rečeš ko rečeš.. samo jaz vam povem, da ko lahko človeka gledaš, pa mu rečeš : rad/a te mam oz ljubim te, brez da bi študiral na to, pa da samo stebe zleti, te je pravi čas.. hehe :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

lah
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:57, skupaj popravljeno 1 krat.
_me_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _me_ »

se mi zdi da je trajal priblizno 3 tedne.no ja to ko sva zacela hodit.pred tem je trajal da sva se spoznala :)
sam mislim da to ni vazno od casa..pac ko to cuts cuts.in se mi zdi mal bedno..da kdo rece..ker je tok zgodi reku ni resno mislu..sicer se pa use kmal pokaze cez dejanja :wink:
zdej si to receva usak dan :D in ce si kdaj ne bi..bi to kr pogresala.pac tist obcutk k me objame pa rece rd te mam..je najlepsi :D
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

_me_ napisal/-a:se mi zdi da je trajal priblizno 3 tedne.no ja to ko sva zacela hodit.pred tem je trajal da sva se spoznala :)
sam mislim da to ni vazno od casa..pac ko to cuts cuts.in se mi zdi mal bedno..da kdo rece..ker je tok zgodi reku ni resno mislu..sicer se pa use kmal pokaze cez dejanja :wink:
zdej si to receva usak dan :D in ce si kdaj ne bi..bi to kr pogresala.pac tist obcutk k me objame pa rece rd te mam..je najlepsi :D

saj je to vse res jaa.. ni blo mišleno samo za čas, malo prešvoh sm se izrazla.. čas tui špila vlgo v tem.. prevlada pa to, kak kdo čuti, to je pa res jaa.. saj človek sluti, da če kdo to reče, da nea misli resno.. samo neem ne, vsak ma svoje mišlenje, moje je pač tak.. za vse je potrebn čas, občutkii.. lahko je 1x hitro drugič traja, samo ko je, more bit iskreno.. :D ..
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

emm... :oops: se tut prbližn ne spomnm.. ker to vsak dan slišm večkrat, sem čist zares pozabila, kdaj je blo izrečeno prvič.. hja.. :oops:

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Meni je ful žensk že dosti hitro začelo izpovedovati ljubezen...jaz sem bil preveč iskren pri tem in jim rekel da rad jih ravno nimam no...nekako simpatija..in valjda so bile pol ful v badu in safer furale...kako boš imel neko osebo rad po parih dneh pesda noooo :roll:

Zdaj moram prvo osebo imeti rad da sem z njo...in se mi to ne dogaja več, da ji ne bi mogel nazaj povedati dosti podobno. :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

hm...rad te imam mi je rekel po približno dveh mesecih...kmalu zatem pa je prišel tudi ljubim te...po približno treh mesecih. Jaz mu tega še ne morem reč. Po moje je tako hiter zato, ker sem njegova prva punca v katero je zares zaljubljen :)
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

ko sem jaz prvemu rekla rada te mam v živo, ni reko nič, samo nasmejal se je.. pr njemu je res trajalo malo dalje, da mi je reko, da me ma rad, damo je pa prvi začel z ljubim te.. to pa pr meni dal časa trajaloo.. hehe..

nevem, zakaj pa ene ful pričakujejo, da jih pubeci takoj isto odgovorijo,, pa jim že takoj izpovejo ljubezen..
da človek reče po nekem času, vidiš da je razmišlal o tem, pol pa ko reče, je pa tisto iskreno, resnično.. hehe.. :D

naiilepše pa nekoga spoznavat prvo, pa pol ko hodiš, lahko hitro rečeš: rad/a te mam.. :D
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Jaz pa sem bla čisto žalostna, ko sem mu kar hitro rekla, da ga imam rada, pa je on rekel, da me nima ravno rad... ampak da mu zelo dosti pomenim. Ker se mi zdi, da je to nekaj, kar lahko še prijatlom rečeš... on pa to razume kot "ljubim te" :) No, tudi "ljubim te" sem mu rekla prva jaz... pa me je takrat samo ful strastno poljubil :cry: ampak je blo pa zato tolko lepše, ko je čez en teden on to rekel sam od sebe :knuddel:
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

sm prej iskala pa nism najdla...zdej sm pa najdla d sm že napisala...zdej sm se spomnla kdaj mi je prvič reku d me ma rad in kaj je govoru d je ljubim te od mene dobu =)
Odgovori