potrebujem pomoč .....šibka erekcija

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

xly napisal/-a:bla bla bla

Na vsa tvoja vprašanja je odgovor "da".
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
beba5683
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo Mesto

Neprebrana objava Napisal/-a beba5683 »

nama se je do zdj sam enkrat zgodilo da mu je umes "dol pau" ampak ni blo zarad tega kr naj bi se kao zadrževau d mu ne bi pršlo, zarad tega mu ni še nikol do zdj (v dveh letih) "dol pau". možno pa je da ma kakšne probleme osebne narave al pa da misli na kej druzga med akcijo. najbolš da se usedeta pa čist odkrito pomenta k pomoje je problem nekje drugje (šiht,šola, doma...)
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

hm...meni je včeri kolegica zaupala ka se ji je zgodilo s tipom, pa se mi zdi ful nerazložljiva situacija, pa sem se odločla da bom tu gor napisala...
pač s tem tipom že kar nekaj časa serje in vedno ko sta bla skupaj mu je stal ves čas, mislim pač ni mu vmes padel (takrat še nista šla do konca) potem sta se pa enkrat dobla in sta pač oba imela željo da greta do konca (ona je bla še nedolžna, tip pa še nikoli ni ktere razdeviču) in ko sta že skoraj je njemu padel, pa mu je potem čez neki časa spet vstal, potem pa mu je spet ko ga je hotel not dat padel...valda mu je blo ful neprijetno, njej pa tudi...kot ji je sam rekel pa nikoli ni imel težav s tem, pa tudi ta moja kolegica mu je ful všeč, kar se tudi vidi...jaz mislim da se mu to dogaja zato, ker ma pač kao neki strah, ker še nobene ni razdeviču, al jaz nevem...ful mi je čudna celotna zgodba res :eek:
Uporabniški avatar
Fairygirl80
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Fairygirl80 »

@ electra*

Hja, to bi verjetno morale vprašat moške..oni bodo že vedli zakaj do tega pride. Mogoče se mu je to zgodilo zaradi stresa, ker se je pač zavedal da jo bo razdevičil, poleg tega jo ima rad, pa rad bi se izkazal... preveč enega razmišljanja in sekirancije..kaj pa vem.

No, sicer pa imam jaz tudi podoben problem. Mojemu fantu ne postane trd, pa naj mu delam kaj hočem. Lahko ga oralno 10 minut...pa se ne postavi gor... Dobro, sej stoji, ampak zeloooo medlo. Tudi pri ejakulaciji ni trd. Kaj naj naredim?
Sicer še nisva dolgo skupaj.. do zdaj sva 3x seksala. Ampak mi je to vseeno novo, ker še tega nisem doživela. Mi pa je nerodno začet to temo z njim, da ga nebi to potrlo.. :(
Odgovori