Ma tu je tuk zakon nadaljevanka..tut skupina Res so mi ušeč..škoda,da na koncert ne bom šla..tut ni nobenga k bi šu z mano..qrc pol Mam pa posnetke na you tube
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jst sm jo zdajle ene 3x gledala, pa je kar gledljiva zadeva, čeprav na čase mi je kar smešno, ko komad pretiravajo z obnašanjem...tko tipično telenovelsko
...pa zadeva se kar fajn vleče, recimo una zabava je trajala vsaj ene 3 dele...
jagodka85 napisal/-a:Obljubiš, da bo čit takoj naprej?
Je potrjeno.
Po končanih 3 sezonah lahko da bo še RBD La familia to ima pa sam 13 delov, govori o resničnem življenju RBD in je ful smešno Sploh Pollito je zabaven (Giovanni)
meni je blo na začetku čist brez veze, sploh nism vedla zakai se gre in niti nismmela časa gledat. pol pa sta me začela lubi in sestrca vlečt h temu in zdei sm skor nora ga ne zamudim noben dan, razn če je res huda vročina in grem rai na playo
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
men je tud cool, ampak sm se jeih pa že mau naveličala(značilan sm po tem da nism nek iglih ustrajna ) drgač je pa to prva mehiška nedaljevanka k mi ne gre na jetra
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
kolk časa nej bi pa druga pa tretja sezona trajale?
k si kr ne morem zamislt kaj bi še loh blo tolk časa...drgač me je pa full razveselil...k sm misla da bo kmal konc zdej pa zvem da še na polovici ni sm kr mal odvisna od rbd
lajf se mi v pravo smer vrti in praw dobr se mi zdi, če iz tirow kdaj zleti!!!!!!