iluzija napisal/-a:Uh, še vedno verjamem, da se imajo egocentriki neskončno radi. Vsaj ta oseba, ki jo imam v mislih - ne vem, če je zmožna ljubiti kogarkoli drugega, kot le sebe. Že res, da ima polno frustracij z okolico - ob takih frustracijah z okolico, bi se jaz že zbrisala s tega sveta. Ta oseba pa še vedno vztraja pri življenju - pa povej sedaj, če se nima rada(okej, ful grdo rečeno, ampak tako resnično
). Ups, da ne bom sedaj jaz izpadla, kot da ljubim le sebe
.
A se midva mogoče poznava, pa imaš ti mene v mislih?

Če ima blazne probleme z ljudmi je drugače...mene so dostikrat označili na prvi vtis za egocentrična in vase zagledanega...ampak so potem ko so me spoznali rekli, da sem super oseba in mi šele takrat povedali za kakšnega so me imeli. Zato ker sem bil pač blazno samozavesten in je izgledalo kot da sem vase zaverovan in vzvišen...določene vzorce ljudje povežejo med seboj.
Ljudje ti ne zamerijo samozavesti in zaverovanosti vase, če si do njih prijazen in človeški...takrat to poimenujejo tudi kot karizma

Če ima pa ta oseba probleme z okolico, pa to očitno ni znak da je vse v redu...človek ne premore čustvene inteligence....poznam premnogo kriminalcev, ki so vase zagledani polni sebe, najhujši džeki, noben jim nič ne more, vsega imajo dovolj v denarju in materijalnih dobrinah...so kralji sveta in za nih so oni potem pa še dolgo časa nobenega drugega...ampak jaz vem da niso srečni v sebi noter...