Ljubljenčki - psi
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
miska13 napisal/-a:jaz bi rabla nasvet: kako naj ga navadim jesti briketke (same), ker se je moj gospodič razvadil in ne je drugega kot piščančja stegna, konjsko meso ter govedino iz juhe, pomešano s peščico briketkov.
Mi smo nasi mesal brikete pa skuto, ker je baje dobra za psa. Mamo pa bernskega plansarja.
Pr ns pa mešamo riž pa predpisane brikete.
Revež bogi, ceu življenje sam od briketou živi (pa umesnih pasjih "piškotkou").
To, da pa kuža sam makarone touče, pa ni njegou problem (nš bi tut pojedu use razn kislih kumarc pa pomaranč
), kt problem tistga, k ga je na to navadu.
Revež bogi, ceu življenje sam od briketou živi (pa umesnih pasjih "piškotkou").
To, da pa kuža sam makarone touče, pa ni njegou problem (nš bi tut pojedu use razn kislih kumarc pa pomaranč

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
electra* kak je lep! pa dobro ime ma
Oh, mi mamo 2 maltezancka doma... Eno je mama kupila, drug maltezancek pa je od te psicke hcerkica. Karakterno mi niso prevec vsec, za teriere pa ne vem, kak so po karakterju.
Malce premajhne slike si dala, daj malo vecje, da si ga bolje ogledam

Oh, mi mamo 2 maltezancka doma... Eno je mama kupila, drug maltezancek pa je od te psicke hcerkica. Karakterno mi niso prevec vsec, za teriere pa ne vem, kak so po karakterju.
Malce premajhne slike si dala, daj malo vecje, da si ga bolje ogledam

You want me to be something I can never ever be.
da ne odpiram nove teme bom kar tukaj uprašala. moja psička ima ful dolge trepalnice cca 5 cm, se že malo zvijajo na koncu. ni videti da bi jo motilo ampak ljudje - nikakor strokovnjaki - mi skos govorijo naj jih postrižem da ima kao predolge. ampak trepalnice imajo svoj namen in se mi zdi odveč da bi jih strigla.
mnenja, mnenja,mnenja......nasveti
mnenja, mnenja,mnenja......nasveti