Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

buubbika napisal/-a:Josephina, si že zvedla morda naslov tiste knjige, kjer so teme oz. besedila not?

:nein:
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Bom, sam da zvem. ;)
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

srčica* napisal/-a:samo če greš višat, potem avtomatsko padeš v drugi krog ne?

aja pa kaj kera ve koliko predmetov lahko padeš, da ti v jeseni ni treba it celotne mature delat?

Ah.. Po eni strani, se ful ne splača višat.. Mislm sej, če si ful želiš na en fax in ti mankajo točke, greš itak, ampak.. Ponavad so na faxu za 2. rok kr dost višje točke, če primerjaš s 1. rokom.. :?
Se mi zdi, da lahko 2 predmeta padeš..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ 2 predmeta lahko ponavljas.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Kaj pa če nrdiš vse, samo bi vseeno rad šou višat? kolko rpedmetov lahko največ?
ja ja, pr višanju padeš v 2. krog, vem.. in na dosti faksih jih sploh ne sprejmejo več al pa največ 10 ljudi kar ni skori neč :roll: samo vseeno rajši grem višat, pa pač grem na en x faks in pole drugo leto na tistega k si želim.. še vedno rajš vidim da zgubim eno leto ku pa da se celo življenje jebem na faksu k me ne veseli :?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lučkica »

js sm pa:
1.krajinska arhitektura
2.gozdarstvo
3.vodarstvo in komunalno inženirstvo

mam sprejemce 27.6. ampak js sm itak se sam za foro vpisala na krajinsko, ker sm dost leva za risanje :) NA gozdarstvu je pa itak preveč vpisanih, tko da bom vrjetn na vodarstvo in komunalno inženirstvo pršla... kr uredu :)
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

pr matur lh dva predmeta šapdeš da ti ni treba pol še 1x cele mature delat! če pa hočeš zviševat morš pa maturo najprej nardit(use predmete) in pol greš lh karkol zvišvat..mgar celo maturo..šteje se ti pa bulša ocena..
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

~NIA~ napisal/-a:yeeeeiii.. še sreča kr lih tistga nism znala, unih rek na nemi karti ;)
sam 2 sm znala kr sm pogledala na zemlevid priloga1, kjer so ble napisane ;)

sj te reke niso ble povezane s prilogo 3,4 :D mal pa si zbegana an, to je blo tist kraj a in kraj b pa un od save zakva je nek bl široka :wink:
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

Karja napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:yeeeeiii.. še sreča kr lih tistga nism znala, unih rek na nemi karti ;)
sam 2 sm znala kr sm pogledala na zemlevid priloga1, kjer so ble napisane ;)

sj te reke niso ble povezane s prilogo 3,4 :D mal pa si zbegana an, to je blo tist kraj a in kraj b pa un od save zakva je nek bl široka :wink:

ja tku j blu ja...tiste reke niso mele vjze s prilogam..sam pač mi smo lh iz priloge ena pošinl reke...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Lučkica napisal/-a:js sm pa:
1.krajinska arhitektura
2.gozdarstvo
3.vodarstvo in komunalno inženirstvo

mam sprejemce 27.6. ampak js sm itak se sam za foro vpisala na krajinsko, ker sm dost leva za risanje :) NA gozdarstvu je pa itak preveč vpisanih, tko da bom vrjetn na vodarstvo in komunalno inženirstvo pršla... kr uredu :)

Kolk eni kr neki pišete za te želje...

:D
Mislim, kar te zanima na 1., na kar boš najverjetneje sprejet pa na 2.(maš šanse, te entolk zanima..) :roll:
ne pa kr neki.. za foro :lol:

Zarad statusa se pa ne splača vpisvat na fax, vanessa.. Sm nas je dost pol ostalo vpisanih zaradi tega:D
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

joooj jaz se pa vsak dan silim da bi se učila za ustne...pa mi ne greeeeeeeee...hehe....dan prehitro mine.. :cry: :cry: ...danes bom začela...morem..hehe.... :D
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

LoveLy* napisal/-a:joooj jaz se pa vsak dan silim da bi se učila za ustne...pa mi ne greeeeeeeee...hehe....dan prehitro mine.. :cry: :cry: ...danes bom začela...morem..hehe.... :D

kdaj pa te maš ustne?... jaz še zaj pisne delam.. pol pa se mi čez skroaj 14 dni komaj začnejo ustni...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Js delam zdej mato in nimam pojma :(
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

A mate kak filing kako pismo bo jutr na nemki :) ? jst srčno upam,da bo zasebno..k mi je unga ful težko skup spacat :? Me zanima,če je kak sistem s tem..kaj jutr sledi :)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Rabim eno k zna mato. :D

Torej,

imamo krivuljo y= x/4 in dve tangenti z naklonskim kotom 135°. Zapišite enačbo teh dveh tangent.

Odvod znam zracunat, sam ne vem kako zracunas kt? Ker ponavad smo mel tocke podane? :oops:
Zaklenjeno