The Sims

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Uporabniški avatar
BaLoNcEk.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LjuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a BaLoNcEk.* »

simse sem igrale že pred 4imi leti :alien: takt je bila še enka.. ugavnem zakon igrica. že nekaj časa pa imam tudi dvojko, samo mi primankuje časa za igranje :grosseaugen: drugo leto si nameravam kupiti trijko - tko mal za foro x)
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In My World

Neprebrana objava Napisal/-a oleander »

mene neki zanima. Jst bi enmu fantku kupla za darilo simse 2 in sicr za PS2. Lahko kupim samo dodatek ali morm nujno najprej The sims 2?
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Lilli* »

oleander napisal/-a:mene neki zanima. Jst bi enmu fantku kupla za darilo simse 2 in sicr za PS2. Lahko kupim samo dodatek ali morm nujno najprej The sims 2?

domnevam, da fantek nima še simsov..torej ja,najprej moraš kupiti The Sims 2 in nato lahko po mili volji kupuješ dodatke :wink: ...samo dodatki brez, da bi že prej imela naloženo Sims2 pa ne gre
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jp, pa za zacetek tudi ne rabi dodatkov, je ze tako dovolj materiala. tisto se dodaja, da se ne navelicas. bi bilo pa to bolj primerno darilo za deklico. ;)
estrella'
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a estrella' »

Joooj kak sem to jas špilala par let nazaj. Zdaj pa nimam več :( Se spomnim ko sem vedno nekoga zraven k druzini šepala da je svoj money prneso. Sm bla pol najbogatejša v soseski :D Sam je pa res da sem jih mela okrog 7,8 v bajti vedno. Razn ko je kdo umrl :lol:
seendrahh
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a seendrahh »

jjoj lansko poletje celo poletje sm igrala. zdj ga nimam wec.. :/ skoda
bi pa praw z gustom odigrala spet to igro!

swaka cast tej igrici. obsedla me je lani!!!!:D :D:D
estrella'
Sramežljivka
Sramežljivka

Mene zanima ce igra kdo Open for business, kaj lahko vse novga delas? :D Sem si zloadala pa bom mal probala.. :)
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objava Napisal/-a _ninchyka_ »

Js sm tut pred leti to nonstop špilala hehe :D in sm pol čist notr padla, ko da sm u resničnem svetu in je čas minevu ob tej igrci da sm učasih kr ceu dan špilala :D in pol še ko sm dobla te različne dodatke :razz: najbl mi je blo všeč ko si lah meu domače živali in pol sm js use živali ko so prišle mimo hiše sprejela na obisk :) se je zgodl pol da so mi nevzgojeni psi uničevali opremo pa tk :D :D
Jaja fajn je blo, al pol me je minlo sam se je še vedno fajn spomnat na to igro in zihr me bo kdaj spet prijelo da jo bom igrala :rofl:
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objava Napisal/-a BeXy »

estrella' napisal/-a:Mene zanima ce igra kdo Open for business, kaj lahko vse novga delas? :D Sem si zloadala pa bom mal probala.. :)

Js jo mam in je kr carska :D . Pač lahko odpreš home business (imaš posebne delovne mize za delanje cvetličnih aranžmajev, palčkov, novih izumov, ipd.), otroci lahko prodajajo limonado, lahko si kupiš zemljišče (community lot) in postaviš restavracijo, diskača, pet shop, prodajalno živil (tist groceries pa to), oblek(če imaš H&M pack imaš lahko H&M trgovino) in pohištva pa še dost drugih predmetov... Pol pa vsemu kar prodajaš tut določaš cene, pa zaposluješ določeno število delavcev. Pa ful je dela ko dobiš stranko ker jo morš znat prepričat v nakup... Če trgovina ni uspešna gre pa lahko tut v "stečaj". :D

V glavnem se splača...js rabm samo še Bon Voyage expansion pack pa bom mela vse. :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

^^ najnovejšega maš? :D
estrella'
Sramežljivka
Sramežljivka

vaaaaau. komaj čakam :D hvala Bexy
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Lilli* »

Mam eno vprašanje...mogoče se bo komu zdelo butasto...sam res o teh stvareh nimam pojma :oops: ...Simse igram že nekaj let...vse dodatke, ki jih imam so orginal..torej kupljeni v trgovini...me pa zanima kje in kako pa bi lahko našla na netu in si jih zloadala??
In glede na to, da je vse ostalo orginal...a potem to skup paše..če si jih zdaj z neta potegnem? :?

res bi bila vesela..kakršne koli pomoči :wink:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

joooj jst sm bla en cajt tako nora na te simse .. že ko je bla enka .. pa tudi pol ko je dvojka vn prišla .. pa sm si z vseh možnih strani na netu pobirala dol razne obleke in predmete, pohištvo :D .. zdej pa nism igrala že več kot eno leto ... nekako ni cajta dovolj .. ma prav zdej si jih grem inštalirat :P
Let's swim to the moon .....
estrella'
Sramežljivka
Sramežljivka

Grrrrrr. :evil:
Glih sem začela igrat simse po enem letu, sem si potegnla s neta pa ne gre gradit. :cry: Tooook sm jezna.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ja jst tudi pri "neoriginalnih" simsih ne morem gradit, pa frendica isto ne tko da .. pomojem moreš met originalne da ti dela grajenje .. al kateri dela tudi na kopiranih? :D
Let's swim to the moon .....
Odgovori