Trenutno imam prevec casa (jaaa, tudi to se ocitno cloveku lahko zgodi), zato vas sprasujem za ideje za krajsanje casa, za kaksen nov hobi.... Fora je v tem, ker grem jeseni za vedno v redno sluzbo in sem se odlocila, da si bom teh zadnjih nekaj mesecev vzela cisto frej. Seveda se to takoj pozna pri denarju, ki ga ni. Ker drugace bi spokala kufre in sla nekam. Torej potovanja in neskoncno dolg dopust odpadejo. Lotevam se raznih sportnih podvigov, ki mi vzamejo 4-5ur, vendar to na dnevni ravni zaradi preobremenitve telesa ne gre. Gledanje TVja mi ne gre, branje knjig mogoce malo bolj, interneta sem se ze navelicala, vse moje prijateljice so 110% zaposlene s sluzbo in zraven se 110% s svojimi fanti, jaz pa seveda samska, mogoce bi se lahko lotila vezenja gobelinov ali pa ucenja kitajscine =)... Torej imate kaksne predloge, kako bi cim bolj zabavno, aktivno in brez vecjih stroskov in investicij prezivela naslednje 3 mesece. Kaj bi lahko pocela in cesa bi se lahko lotila? In ne mi govort naj grem delat, ker ravno 24/7 casa na pretek mi je bil cilj, ki pa kot kaze le ni tako bozanski, kot se je sprva zdel. Sem se pa najbrz fejst zakalkulirala, ker si nisem nasparala par kilo evrckov, da bi 3 mesece lahko lezala pod palmami, kajne