težave s kondomom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
maja_5
Sramežljivka
Sramežljivka

težave s kondomom

Neprebrana objava Napisal/-a maja_5 »

živjo!

najprej se opravičujem če je slučajno že bilo kje vprašanje na to temo, sem iskala z iskalnikom pa res nisem nikjer našla :oops:
s fantom imava en problemček, pa sem se odločila, da se obrnem na vas, ker že nekaj časa občasno prebiram tale forum ...
poskusila sva mu natakniti kondom, pa ni šlo ... imela sva Durex kondome, tiste z več lubrikanta ... problem ni bil v dolžini, ampak v obsegu ... kondom je šel gor približno 2-3 cm, več pa ne, pa sva poskusila tud bolj na silo, ampak ni šlo ... pa še tisto kar je šlo gor, se je na koncu odvilo ... sva upoštevala navodila za uporabo, pazila da je pravilno obrnjen (tako da se je dal odviti) in vse, ampak se ga ni dalo nataknit ... v čem je bil problem? :oops: noben izmed naju še ni imel spolnih odnosov, ampak sva mislila da vsaj s kondomi ne bo problemov, kot sem že rekla sva se držala tistih priloženih skic, večkrat vse prebrala, pa ne veva kaj sva delala narobe ... :oops: obstajajo kakšni širši kondomi? čeprav ni obseg nek nadpovprečen, tako da sva očitno delala nekaj narobe, čeprav nama res ni jasno kaj? :oops: pa še kondomi naj bi ja bili raztegljivi?
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

premajhen kondom. a ni logično, če ne gre gor?!
maja_5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maja_5 »

ja sam sej sva iskala pol kake ki bi pisalo da so širši, pa nisva našla ... sam daljši so bli, v tem pa ni problem ...
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

maja_5 napisal/-a:ja sam sej sva iskala pol kake ki bi pisalo da so širši, pa nisva našla ... sam daljši so bli, v tem pa ni problem ...

No, imaš jezik, pa vprašaj kakšno ali kakšnega prodajalca/prodajalko v seks šopu kako in kaj.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Probi najprej na babani al neki...pa kupi une xxl od durexa al kaj so že...sej bo šlo mende... :D
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Pa sta ga obrnila prov? Ker v eno smer se ne odvija... :lol:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ja, v eno smer se ne odvije oz. minimalno in pol res ne gre dalje - mogoče je vseeno v tem problem, ker meni se zdijo kondomi dovolj široki, poglejta po spletu za merami kondomov, vtipkajta v google 'kondomomanija', tam so mere večine znanih znamk in malo primerjajta ... Drugače pa naj fant poskusi enkrat, ko bo sam ali pa oba, ko ne bosta tik pred odnosom, ko sta, glede na to, da je prvič, verjetno malce nesproščena in hitita z natikanjem ... vzemita si čas, preučita zadevo do potankosti pa bo - ni vrag, da se najde kaj primernega na trgu :wink:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Kondomi pridejo tudi z drugačnim obsegom, samo pozanimat se je treba. Ta stran, ki ti jo je predlagala MsN je res fajn, ker je res ful izbire... Pa sej ni rečeno, da iščeš samo od Durexa. Poglej tudi kakšne druge znamke...
Glede vaju dva pa...vso srečo vama želim...In lepo počasi, umirjeno...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ma
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

~NIA~ napisal/-a:ma po tabletke pejt pa bo

Ja. Naj čim prej začne telo filat z umetnimi hormoni. Zdrava odločitev.

S kondomi ni nič narobe, samo malo prakse bosta še mogla izvest. ;)

Jaz sem spomnim kar 2 bivših, ki sta imela sicer čisto povprečne tiče (no, en nadpovprečnega), a sta imela enak problem: nista mogla nataknit kondomov, ker so se čudno odvili.

Rešitev je bla praksa.
V tistem trenutku, ko si živčen, bi rad čimprej prešel na akcijo, pa še strah te je, da ti bo padel (ker ipak prvo natikanje ni lih rajciš), pa da bo vse skupaj prehitro....
skratka, naj si dečko kupi škatlico kondomov samo zase in naj malce povadi. Bo hitro vse steklo tekoče. ;)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Pr nama je blo tko, da tud durexovi king size niso bli dobri. K da ne bi bli nč večji. Pol je pa enkrat kupu ene na črpalki - en xy firma in so se pa čist lepo odvil in šli gor. Mogoče mal firme sprobat..
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a just.me »

moj frend ma iste probleme, pa je najdu u lekarni neke king size al ka, k so tt u širino dost vlki. tk d probi tam najdt :razz:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ila
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:46, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Dobro dej...konc od tega, ali si se spremenila ali ne, ali so tabletke boljše ali ne.

Lahko da je avtorica tudi o tabletkah razmišljala, ampak če je spraševala o kondomu, ji odgovoriš tako, da ji boš ponudila odgovor v zvezi s kondomom. Sicer pa je problem ta, da ne najde prave številke kondoma, tko da če ji lahko pomagaš, ji pomagi.

Mogoče bi bilo pa za prvič bolje s kondomom. Ker si po moje dosti bolj sproščen, kot brez njega.

Punca (avtorica teme), kako si zdej? A sta našla kaj?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori