S katerim ličilom se počutite zapeljive?

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

No supr! Pa nam vseeno nič ne manjka :)

Sama sem bila nazadnje namazana na maturantskem plesu in pred tem pa...huuuu se ne spomnem... Sploh nimam niti ene barvice al pa maskare, ki bi jo uporabljala. Mi ni do barvanja, ker se počutim lepa/sexy/lepo/sproščeno takrat, ko sm naravna.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

MilkyWay napisal/-a:A se sploh katera počuti sexy brez make-upa?

ja tiste vrjetno nebodo toliko pisale sem, kr je vprašanje s KAKŠNIM LIČILOM se počutiš najbolje :)

res pa je, da so ene (redke) punce videti brez make-upa vsaj tako sexy kot če bi bile namazane :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Če punco nisi še videl v make-upu, potem ne moreš primerjat in se ti ravno naraven izgled zdi sexy :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

MilkyWay napisal/-a:A se sploh katera počuti sexy brez make-upa?

Js sm vs cajt na morju brez (razn zvečer si omislm maskaro, kr mam od sonca preveč blond trepalnce) in sm si čist lušna.

Nikol pa nism uspela razjasnt babjega fenomena nafarbanga ksihta na plaži, u morju, največji vročini ... :gruebel: .

Zakaj hudiča je tega treba in kako za vraga tak dopust funkcionira!?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

MilkyWay napisal/-a:No supr! Pa nam vseeno nič ne manjka :)

Sama sem bila nazadnje namazana na maturantskem plesu in pred tem pa...huuuu se ne spomnem... Sploh nimam niti ene barvice al pa maskare, ki bi jo uporabljala. Mi ni do barvanja, ker se počutim lepa/sexy/lepo/sproščeno takrat, ko sm naravna.

ti si tko lusna,da sploh ne rabis make-upa :)

drgac pa,moj odgovor:zapeljivo se pocutim z crnim kajalom na spodnji veki,upam,da razumete :D
to ne pomeni,da ga uporabljam vsak dan oz.da je to moj must preden grem vn iz hise.
vprasanje pac ni katero je tvoje naj licilo,ampak s katerim se pocutis nabolj zapeljiva.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Funkcionira tako, da si najprej pred dopustom kupiš vodoodporen puder (a sploh obstaja?), in si na dopustu pol ure zjutraj na WC-ju in se štimaš in hočeš bit lepa... Potem si vso robo za se lišpat neseš s sabo na plažo v posebni torbici (hladilni), da jih slučajno vročina ne bi pokvarila in da iz njih ne bi nastal zmazek od zmazka.
Potem greš v vodo in paziš, da se ti maskara ne zbriše dol. Ko prideš iz vode takoj pograbiš ogledalce (ki je seveda vedno v torbi) in se pogledaš, če si še vedno tako lepo pobarvana. OH! OJEJ! Nisi več? No...hitro najdi nek kotiček, kjer se boš lahko na novo pobarvala, brez da bi te kdorkoli motil..
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Anelise napisal/-a:ti si tko lusna,da sploh ne rabis make-upa :)

a deeej...zdej sm pa zafarbala :oops:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Aloha napisal/-a:Nikol pa nism uspela razjasnt babjega fenomena nafarbanga ksihta na plaži, u morju, največji vročini ... :gruebel: .

Zakaj hudiča je tega treba in kako za vraga tak dopust funkcionira!?

tega tud jst ne razumem..po moje so pac tko nesamozavestne al pac navajene na make-up,da se mu tud poleti ne morjo odpovedat.

jst ko sm na morju rabim sam kremo (velikoooo kreme),in navadne vlazilne in seveda one za soncenje.mam ful svetle obrvi (sm naravna svetlolaska pobarvana na temno rjavo,in ja,obicajno si jih s svincnikom mal potemnim) sam na morju se mi itak tud lasje posvetlijo,tko da ni problema :P in se lahk tud temu izognem.. :D

Milky: kar je res,je res ;)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

na
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:45, skupaj popravljeno 1 krat.
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

za v šolo se pač namažem,bol iz navade ko pa kj drujga...v šolo pa ne bi šla z mastnim lasim al pa da ne bi deodoranta uporabla...enkrat sm rajš šla na bus zjutri,da sm si las oprala,ko pa na vlak z mastnim

men je tud čudn,ku so na plaži ene namazane...sam pol je sošolka rekla,da pač una je vedno namazana,kr je doma niso vidl nenamazane od 5 razreda,da je zjutri sploh ne smejo pogledat...pol zastopm,da se rjaš namaže oz. si nariše obraz(obrvi ipd.) :P

vete kaj je bolj ogabn od mastnih las...punca namazana,v redu oblečena,smrdi pa tk da joj...moja sošolka,ku je kr v redu zrihtana,se tušira 2 krat na tedn,pa cot ne deva prat in se ji je plesn na majci nrdila pod pazduho :heul: pou razreda je skor bruhal
Uporabniški avatar
*waterlily*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *waterlily* »

o groooza...tut to je možno?

Drugač pa men je maskara čist dost...se včasih namažem tut s senčilom in pudrom, ampak da bi se pa slabo/nelagodno počutla brez tega pa ne.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js se tudi počutim zapeljivo brez make up-a, sploh na morju ker malo porjavim in ful lepo izpadejo moje plave očke :D , sploh pa mi je bedno se na morju skos šminkat, še posebej na plaži, tega ne bom nikoli razumela da si v največji vročini s kilo pudra.

Da ne bom preveč OT, drgač se js počutim zapeljivo z malček pudra, črno barvico in maskaro.Ne maram pretiravat in se držim načela več je manj.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

meni se pa ne da mazat. še posebej pa ne na morju. sama sebi se zdim ista če sem namazana :D
(ok edin oči si za vn pacam s pigmenti :D )

mi je pa ful čudn ko kdaj srečam kkšno prjatlco k je čist druga če ni namazana. kr tak bled svetu obraz, k ni linerja pa maskare. in pol zmer opazujem, pa razmišljam a je bolna a kaj pol pa dojamem da ni namazana. :?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

*urškica* napisal/-a:men je tud čudn,ku so na plaži ene namazane...sam pol je sošolka rekla,da pač una je vedno namazana,kr je doma niso vidl nenamazane od 5 razreda,da je zjutri sploh ne smejo pogledat...pol zastopm,da se rjaš namaže oz. si nariše obraz(obrvi ipd.) :P

Ubogo ženšče, žrteu mejkapa, boh ne dej, da se ji kdaj kej zgodi in bi mogla obležat u kšni bolnci. Bi prepovedala obiske?!
Enostauno si ne predstauljam, da se morm ceu žiuljenje 24/7 skrivat za masko, ne sam pred zunanjim svetom, ampak še pred domačim. Kaj pa spanje, morje, šport?
Bolano.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

naravno
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Odgovori