inaa napisal/-a:Jochie napisal/-a:Sessa napisal/-a:A potem o elvisu tud ne bi smeli vec govorit al kaj,ker je umrl?? O legendah se vedno govori verjemi mi in ko tebe ze davno vec ne bo, se bo o tosetu se zmeraj govorilo.
je pa dejstvo, da če bi bil živ, ne bi bil tako popularen kot je sedaj...a ni to žalostno???
imas prav ja..
baje je biu dobr pevc (vsaj tko pravjo strokovnjaki, na mnenja najstnic se res ne mors zanest sama pa njegovh komadou ne poslusam), ampak se mi pa zdi pretirano ga postavlat ob bok elvisu pa ga proglasat za angela al kaj ze...
ne, ker Toše pa res sploh ni bil popularen, ker njegovi koncerti sploh niso bli razprodani, ker ga noben ni poslušal..ah kje pa kako si domišljate da je bil on popularen prej, če ni bil.
Mislm

dejte preden govorite bedarije se mal pozanimat kaj je res.
valda, kot elvis pa skorej da nikoli nebi mogu bit, ker balkanski pevci težko prodrejo kam višje do amerike recimo.Že zato ker amerikanc ne bo psolušal muske v makedonskem ali hrvaškem jeziku.Je bil pa definitivno ena izmed največjih zvezd balkana in še po svoji smrti bo ostal.
In ja tazga človeka kot je bil on se komot lahko proglasi za angela, vsaj tist ki ne gleda samo na svojo rit to razume precej dobro.vsi dobrodelni koncerti, vsak odpovedan honorar, pomoč sama od sebe...Mislm nevem če je že kdo tok naredu za svojo državo kot en navadni pevec, tako kot je to delal Toše.
Sam sej pravim, tist ki ma vsega polno rit tega ne vidi, oprostite ampak tole je jasno kot beli dan.
drgač pa komad...Ni mi lih ful neki všeč, vsaj na privi posluh ne.vsekakor pa odraža njega in je precej žalosten..