Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

[quote="moi T"]Ooo fuj, meni pa niso čist nč ušeč od Nejčevih strank intimne frizure :tot: .quote]men je pa predzadna taka luštna

drgač pa ja js tud navijam za nasketa kr je res ok dečko in use
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Hahaha, jaz sem skoraj umrla od smeha, ko sem vidla sliko Sandija z ogromnim lulekom. Nova naloga je menda nekaj v bistvu o 7 grehih (ne vem kakih) in potem stanovlaci vsak dan izvolijo enega stanovalca, ki se more kao pokoriti al kaj jaz vem kaj. In pol je bil Sandi izglasovan za greh POHOTA. :lol:
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

po mojem ma sandi ful velike šanse za zmago....pa saj je vredu tip... s tem tičem pa je res smešen... :D :D
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Sara - LENOBA

kdo bo jutri?
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ma ja ne rečem,da se mi Naske ne smil..mu prvoščm dnar in use..Sam pa ne mormo rečt,da je on tisti k bi ga res najbol rabu..Usakmu bi prou pršu..in vam in men..usak ga izkorist po svoje..Se mi pa zdi,da bo spet tipičn "tihi" zmagovalec..ne vem no..Še nikol ni zmagou nekdo,k bi biu glasn..se skos zabavou neki..jea..Da me ne bo spet kdo narobe razumeu..prvoščm Naskeju dnar..sam je pa vrjetno še kdo k si ga tut ;) ! Usak se po svoje matra u lajfu..pa tut ni mus,da se use ve o usem...ne vem..pač so ta problem izpostavl in sm skor zihr da bo zmagou prou on..lih zarad tega posnetka ;)

A kdo rab dostop za tri dni?Mam ga še na zalogi pa komot kirmu dam ;) Lahk tut zadnje tri dni al kako..da je najbl pametno ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Sam fak kerga tiča ma Sandi unga umetnega
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ampak tale Sandijeva izjava o Mateji pa je grozno smešna: '' Ti si kot država, samo jemlješ ...'' :lol: Ko je Mateja jamrala, da ji Tyb ni rekel, da jo ima rad ipd.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

A bi mi že lahk nekdo napisal kaj so povedli o Nasketu? :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

buubbika napisal/-a:Menda so rekli zadnjič (v petek, če se ne motim), da je zelo zgodaj izgubil očeta in da je mami povedal, da bo pustil šolo ter si poiskal delo in s tem pomagal družini, da preživi. :)

je že pustil šolo in si poiskal delo, da bi pomagal družini :)
It was forever..but it didnt last long..
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Oh...sej se mi smili... Ampak to je že spet ena zgodba, ki bo zelo vplivala na glasovalce... Tako da sploh ni več dvoma, kdo bo zmagal :?
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

sj si pomoje on tam najvec zasluzi zmago.. ce ne za drugo, pa zato da bo streho popravu!! :) GO MEHO, GO MEHO!
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jooj bogi Sandi s tem k ma dva greha(za enga se je tut sam nominerou-pohotoM;druzga si je pa ne vem kako prigrou..ne strinja se z njim pa tut učer k je biu uklop u živo se mi je zdeu ful zamorjen zarad tega,ker so se mu usi režal..pol jim je blo pa žou pa neke fore)..dol mu je use skor padlo..Zdej naj bi pa še Marcelo mogu sprovucirat ga,ker se sandi kao ne sme razjezit,da ga razjezi..pa najprej je sprejeu poslanstvu potem ga je pa zavrnu,ker je reku da sandi ni pravi člouk k bi biu nagle jeze..da pa če bi ga že razjeziu bi pa vn šou..ker je čist neki zapru se..no pa še komentirou je da sta bl nagle jeze Naske(k je greh tut prčakvou) in Sara ;)

Med vklopom u živo bo Marcelo kazensko nomineran.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

mirella napisal/-a:sj si pomoje on tam najvec zasluzi zmago.. ce ne za drugo, pa zato da bo streho popravu!! :) GO MEHO, GO MEHO!

Tegale pa ne razumem. Po tvoje si on najbolj zasluži zmago, da bo lahko streho popravu?

Meni se zdi tole full nefer od POPa, da takole favorizirajo tekmovalce. Zdej so nardil tist "spot" od Nasketa in valda se je vsem zasmilu. Sej ne rečem, jeb** življenje in mogoče je v resnici res dober, ampak to z BBjem nima veze.

Jst drugače nimam nekega favorita in mi je načeloma vseen kdo zmaga. Me pa sam moti pri vseh stanovalcih, da vsi, ki so v spovednici, si noge neki trebijo. Mislim, prav ogabno no, da si skos med prsti šarajo. Jst to zmer opazim. Ma včer si je Naske še tam na klopci zunaj neki stiskal na podplatu. Mislim fuj no! Ko bi si pol vsaj roke šli umit.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

mily napisal/-a:Meni se zdi tole full nefer od POPa, da takole favorizirajo tekmovalce. Zdej so nardil tist "spot" od Nasketa in valda se je vsem zasmilu. Sej ne rečem, jeb** življenje in mogoče je v resnici res dober, ampak to z BBjem nima veze.

To je čisto res! Že z Markotom so nardili isto, ampak je on sam zaje/al stvar, ker je začel s takim obnašanjem. Zdej pa še Naske... Sej tud js privoščim vsakemu, ki ima probleme z denarjem, da se mu bo stanje poboljšalo... Ampak mi gre pa res na živce, ker tako napihujejo... Njega so zdej postavli v ospredje in sploh ni več zanimivo gledat, ker itak veš, kdo bo zmagu na koncu...
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

ewo to se tudi jaz strinjam, itaq zastopim nasketa da mu ni šlo dobro v laifu, ampak veliko je takih, mu privoščim zmago, ampak ne na tak način da bodo snemali filmčke o njem in o tem kak je bogi...za markota so isto naredli, kolko ljudi na svetu je ko nimajo za jest pa bi radi delali pa ne morejo, on ima pa zdrave noge in roke pa prodaja neke cajtnge tam, potem mu pa še pop tv plača nove zobe(pa ko bi tip vsaj vesel bil, ne, tam je sedel ko kup nasreče pa s težka reko da mu je vrei...mislim halllo :roll: )
drugače pa lepa poteza Marcela, ker je dobil skrivno poslanstvo jezit Sandija, pa to ni naredu, ker se je itaq sandi že ful zaprl vase...in zato je pač kazensko nominiran... :roll:
Odgovori