elvis napisal/-a:Jst tut zadne čase razmišlam, da bi blo bolš da greva narazn. Je idealen tip, postaven, vredu izobrazbo, razmišlja o prihodnosti z mano... skratka vse. Problem je, da me že kr en čas ne privlači več, jaz pa vedno iščem izgovore, ker ga nočem prizadet. Sem mu pa sicer povedala, da ni več to to in da ne vem kaj je krivo. Razložila sem mu da ni njegova krivda, da jaz tako čutim. Resnica je, da sem se po 4 letih verjetno naveličala, ker je vse ratalo tako monotono. Zalotila sem se tudi, da neprestano razmišljam o enmu drugemu tipu, ki mi je res všeč, pa ga niti ne poznam dobro. V glavnem trudim se popravit nastalo situacijo pa mi ne ratuje. Ful me je strah, kaj bi se zgodilo če greva narazn. Nočem pa več to vlečt dalje, če z moje strani ni vse ok - nočm ga prizadet. kakšen predlog?
tudi sama imam tak problem, stvar še poslabša tole da živiva skupaj in da se je on skregal s svojimi in nima kam it, če greva narazen. kako bi rada da bi bilo vse drugače, pa ni

;
nekako greva naprej, čeprav mislim da si vsak pri sebi misli, da tole dolgoročno ne bo šlo,
navadla sva se drug na druzga, vendar se imava vedno manj za pogovarjat, ...skupnega imava samo sex ...
če bi on imel kam it, bi verjetno že prej mogoče končali ( ko smo imeli kakšno krizico), samo potem ker sva pod isto streho, se je to nekako uredilo, in smo šli naprej..samo ne vem kolko časa bom še lahko šla naprej in ne bila zadovoljna s tem kako je..zato se raje zatopim v šolo in delo da ne mislim na situacijo oz. razmerje, ki je tako kot je...