Matura [Združena tema]
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
tmalaa napisal/-a:Karja napisal/-a:kva pa bojo zdj naredl k ni blo prilog? sj kere so sploh ble une 3,4?
Katere so ble, ti zihr ne morem povedat, ker jih pač nism mela.. Vem pa da je blo neko vprašanje glede naselij (gručasto itd.), pa nek zakaj je Sava v zgornjem delu bolj široka al sej nevem.. To so pol tisti drugi pravli, k so mel te dve priloge..
Kaj bojo nardil pa nevem.. Na RICu so rekli, da bojo spremenil kriterij za nas..![]()
ja to je pa komad gadno, ker to so bla pa lih na izi vprašanja ja

[MaLa] napisal/-a:ma katera fiziko?
meni se zdi fuuul težka, mogoče bolj zato ko pri pouku nismo nič vaj delali, pa me je ful strah kako bo v četrtek
mene je fizike menda tudi najbolj strah. Pa smo v šoli delali veliko primerov, samo razložiti ni znala profesorica najbolje.
naredila boš, le malo logičnega sklepanja pa dosti uporabljanja enačb in formul, ki jih imaš v prilogi. Velikokrat pomagajo. Sicer mene dosti bolj skrbi teorija, ker se mi fizike nikoli ni dalo na pamet učiti. Sploh vse teorije in izreke in zakone.
Za vajo naredi čimveč starih maturitetnih nalog, da vidiš, kakšne so naloge.
Saj bo šlo.

Kemija, anyone?? Kako vam je šla?
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
joj Žuža... jaz sem že čisto konec od tote umetnosti... ful je je preveč in brezskrbi, da boš ti ziher pisala umetnost štiri, ali pa celo pet... poglej ti vsaj priimke slikarjev veš... jaz 20. stoletja nimam pojma, razen malo sem si pogledla avantgardne smeri, vse kar je pa starejša umetnost od romanike, pa znam samo določena dela... aja pa da ne omenim,d a si baroka pa renesanse nisem niti malo pogledala, ker se zanašam na to, da se bom eš te nekaj spomnila... aja pa še plus tega sem malo katalog prečekirala in sem vidla da je notri ful del, ki jih mi nismo obravnavali, v zvezku pa mam ful del, ki jih ne rabim znat.... vglavnem popeniš... jaz samo upam, da bom naredla toto umetnost, ker na jesenski rok se mi res ne da it umetnosti pisat, pa slovenščine... vse ostalo bi še nekak šlo skozi...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- ~Papillon~
- Debatorica