Jaz osebno nisem ne vem kako velika ljubiteljica teh strani...sicer ne vem kako me je uspelo prepričati, da sem se vpisala na netlog...in pol čez čas vidim pod svojo sliko 10...omg

pa saj nisem na razstavi, da bi me ocenjevali. In sem še isti trenutek, prepovedala ocenjevanje.
Te strani so dobre, da spoznavaš nove ljudi morda najdeš celo nova prijateljstva...in takega mišljenja bi mogli biti vsi...ampak kokr sem kaj zdaj videla..eni grejo sem gor očitno prav z namenom, da si najdejo bodočo nevesto ali kaj

...uh prav ošpice dobim, ko vidim "
ja ti pa si zaslužiš čisto desetko"...grozen!!
Nimam nič proti, da človek pokomentira sliko (ponavadi imam take slike, da so res zgovorne in vsaka ima svojo zgodbo- potovanja, zabave...)pol se pa nekdo najde in te začne preučevat v nulo in na koncu izveš, da si tako lep, da dobiš deset
Saj, kot sem že rekla...za ohranjanje stikov z prijatelji so te strani več kot dobrodošle..sama sem na njih našla kar nekaj ljudi..z katerimi sem izgubila že stike in sem jih sedaj spet navezala...ful lepo...lahko tudi najdeš nova prijateljstva spoznaš ljudi, ki imajo podobne interese...ampak, da bi pa tu gor iskala fanta....mi niti v sanjah ne pride na misel...na tiste desetke mam pa alergijo! Sploh pa ne verjamem, da bi si lahko kdo tu gor našel kakega resnega partnerja...