Tammy_De napisal/-a:purple: spomnem se, ko sm se jst zaje**** s tem da mi ni pokazal novga diska. Po enem tednu sm odkrila, da sm mela hold prižgan. Verjetno je le kaka taka malenkost
ne ne, hold je bil sklopljen.Še vedno sicer ne vemo kje je težava da men removable diska ne najde,sm pa usposbla media plejer 11 (če ma kdo podobne težave-zs), sicer težko ampak s srcem in mi je ratalo snet komade na MP3 plejerček.no, zdej zadevca dela, smo vsi srečni in veseli In še enkrat hvala čist vsem skupaj za vso pomoč.
Apple za valentinovo predlaga da dragi kupite roza iPod Nano:
Moram reč da je ta barva še najlepša, pa roza barve niti ne čislam ne vem kako.. ker tista zelena in modra in črna mi zgledajo tko neopredeljive.. je bla prejšnja serija boljša kar se barv tiče.
Prosm POMAGITE!!
Tm k je bil drugač oknčk za synca-t se mi je zdej pojavl iTunes Store in sploh ni nikjer več tistga za sync. Kako pridm spet nzaj na to??
Kater okencek mislis? Ko priklopis iPod in ga iTunes zaznajo, ti nad iTunes Store pokaze tvoj iPod in pac kliknes na njega in mas pol tam opcije za syncat in ostalo. Drugace mas pa Sync iPod tud v meniju File.
Jaz mam tud en problem z iPodom. Vcasih, ko ga priklopim na racunalnik, mi ekrancek kar zmrzne. Namesto, da bi se pokazalo Connected, kar zamrzne in ne morem nic naredit, tud po meniju se ne morem premikat. Racunalnik ga v tem primeru zazna, iTunes pa ne. Ko se to zgodi, ga moram odklopit in pocakat, da zmanjka baterije in crkne, pol pa ga spet priklopim in se normalno poveze in synca. Kar je ful zoprno, ce je se kar nekaj baterije in moram potem nekaj ur, da je zmanjka. Aja, imam pa iPod nano 2007. Se pa spomnim, da se mi je tud pri starem iPodu to enkrat al pa dvakrat zgodilo. A se se kateri to dogaja?
Js k priklučm Ipod na comp se mi sploh ne pokaže nad Istore nč niti moj Ipod niti ne morm sync-at nwm kko se je to nrdil..to mam zdele že ene 2 tedna prej je blo pa use uredu..nwm kaj naj nardim??
Zdele sm šla v File gledat za sync..in je ampak je tko s sivo in se ne da kliknt zkaj je tko?
*ž@bic@* napisal/-a:Js k priklučm Ipod na comp se mi sploh ne pokaže nad Istore nč niti moj Ipod niti ne morm sync-at nwm kko se je to nrdil..to mam zdele že ene 2 tedna prej je blo pa use uredu..nwm kaj naj nardim?? Zdele sm šla v File gledat za sync..in je ampak je tko s sivo in se ne da kliknt zkaj je tko?
heiii!
prosim ne mejte me za glupačo ampak jaz še vedno ne najdem kje se bišejo pesmi iz ipoda....pregledala sem že celotna navodila nikjer nisem zasledila...zato upam da se me bo kdo usmilil in mi tukaj napisal malo po domače hvala!
^^ ja greš v iTunes, ti piše kjer je priklopljen iPod na računalnik in pol tam samo delete klikaš za pesmi ki jih ne želiš več. Nisem ziher, kak je to pri windowsu, jaz imam izkušnje sam iz applovega računalnika
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Jaz bom bozicku pisala da mi prinese Ipod ker pa bi ga rabila za tek in fitnes nebi imela tistega najvecjega, enkrat sem videla neko zensko ki je tekla in je mela na roki tak trakec in noter ipoda...Katerega mi priporocate???