Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

urša** napisal/-a:
Maya19 napisal/-a:urša** jaz se še z kar nekaj bivšimi dobivam na kavicah oz. hodimo skupaj ven in v tem ne vidim nič slabega. En bivši je celo moj najboljši prijatelj. Pač če so vse stvari med vama razčiščene,potem nevem zakaj ne bi mogla biti prijatla. Res pa je, da je pri meni recimo trajalo nekaj časa (nekaj tednov oz. mesecev), da sva se oba sprijaznil oz. navadila na to, da nisva več skupaj ampak bi vseeno rada ostala prijatelja. Pa tud nisem še imela nevem kaaak dolge resne zveze-razen enkrat malo več kot eno leto, samo s tistim nisma neka blazna frenda pa dvomim da boma, kjub skupni družbi :D

s fantom sm bla 2 leti in mi tist čs ni biu samo tip ampak res najbolši prjatu... zdej sva konc že 5 mescov, ampak si on usen še želi da bi bla prjatla. ubistvu pa js u to ne vrjamm k ne vrjamm da sva lahko, ker nism prpravlena poslušat o njegovih puncah, tko k vrjetn on o mojih tipih ni. in tut nvem kako bi zdej moj nov tip (k ga še nimam:)) gledu na to da se z bivšim družm. ampak če je teb uspel, bom pa še js mal razmisnla o tem :D sm misnla da to ni izvedljivo....

To pomeni, da še nisi prebolela bivšega. No jaz sem tudi veliko časa rabla, da sem se sprijaznila, ampak zdaj mi pa ni problem poslušat ko govori o drugih puncah. Ker se tako dobro poznava si še lahko kaj svetujeva in ne delava istih napak ko sva jih midva v zvezi. Nevem no, meni je ful fajn met ob sebi tako osebo. Samo res je, da nisva bila tako dolgo skupaj in sva se nekako 'zmenila' da končava. Najbrž ne bi bila prijateljica s tipom ki me je prevaral ali karkoli.Ali pač...kaj pa vem. Nič hitet, ker to prijateljstvo se bo samo razvilo, če se bo pač hotelo. Ampak dokler je tebi bed poslušat njega ko govori o drugih puncah, nima smisla...Glede tega kaj bi pa fant rekel na to, ker se z bivšim družim:WTF ma on proti temu kaj za rečt? Rajši nimam tipa, kot pa da bi mi gnjavil zaradi tega ker se pač z bivšim ful štekam. Od tipa pričakujem zaupanje in če mi ne zaupa, da jaz do bivšega ne čutim nič več,razen prijateljstva, potem lahko rečem samo adijo. Pa moj bivši in naj.frend ima tudi že dolgo novo punco pa ona tudi nič ne komplicira, tako da....
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

jullia_ napisal/-a:Kaj si potem misliš o tem, da smo bili zadnjič na kavi skupaj midva s fantom in oba moja bivša tipa? :)
Se da ostat v prijateljskem odnosu, če razpad zveze ni ravno brutalen in če si oba pustita dovolj časa za ohladitev. Jst njiju sicer ne smatram za ravno najboljša prijatelja, sta pa del moje družbe in to mi je všeč, ker sta kul človeka. O kakšnih hudo intimnih temah pa pač ne govorimo, ker se tudi meni zdi pametno vzdrževat malo distance.

temu se pa reče da očitno prvlačš dobra tipe. da te tvoj tip razume in gre zard tebe zravn na kavo.. kaj pa nardiš če tip ni tak? in mu ni ušeč da se z bivšimi družš? se morš pa odločt... jah sej vem :D
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Da še jaz povem moje mnenje ;). Glede na moje izkušnje, ne verjamem v prijateljstvo pa razpadu zveze. Moj prvi me je pustil, ker pač me je imel rad kot prijateljico in ne punco. Pa je sam rekel: bova ostala kolega in šla kdaj na pijačo. Ja ja... sem mu verjela. Po kakšnem tednu dni pa mi je začel nagajat. S ponosom mi je razlagal, da ima punco, da gre k njej oz. jo bo pripeljal domov ipd. Ko sva bila še v vezi, sva se šalila, da bova kakšnega njegovega prijatelja zrihtala moji kolegici. Po najinem razhodu pa se je sam začel zanimati zanjo. Seveda preko mene. Prav nagajal mi je. In zarad tega se držim načela: ko je konec, je konec. Ni več poti nazaj. Zdaj, ko gledam nazaj, itak vidim, da ni bil zame. Je bil preveč otročji za svoja leta.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

Maya19 napisal/-a:To pomeni, da še nisi prebolela bivšega. No jaz sem tudi veliko časa rabla, da sem se sprijaznila, ampak zdaj mi pa ni problem poslušat ko govori o drugih puncah. Ker se tako dobro poznava si še lahko kaj svetujeva in ne delava istih napak ko sva jih midva v zvezi. Nevem no, meni je ful fajn met ob sebi tako osebo. Samo res je, da nisva bila tako dolgo skupaj in sva se nekako 'zmenila' da končava. Najbrž ne bi bila prijateljica s tipom ki me je prevaral ali karkoli.Ali pač...kaj pa vem. Nič hitet, ker to prijateljstvo se bo samo razvilo, če se bo pač hotelo. Ampak dokler je tebi bed poslušat njega ko govori o drugih puncah, nima smisla...Glede tega kaj bi pa fant rekel na to, ker se z bivšim družim:WTF ma on proti temu kaj za rečt? Rajši nimam tipa, kot pa da bi mi gnjavil zaradi tega ker se pač z bivšim ful štekam. Od tipa pričakujem zaupanje in če mi ne zaupa, da jaz do bivšega ne čutim nič več,razen prijateljstva, potem lahko rečem samo adijo. Pa moj bivši in naj.frend ima tudi že dolgo novo punco pa ona tudi nič ne komplicira, tako da....

očitno se da če se hoče... mogoče bom pa tut js enkrat bivšga nehala tko grdo gledat če bo reku če mam kej časa :D :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

V bistvu se on z njima še bolje šteka kot jst, poznamo se pa vsi že ene 10 let. Ampak ja, lahko bi ful zganjal ljubosumje, pa ga ne, ker sem mu čisto jasno povedala, da nima razloga, ker je to vse za mano.
V primeru, da ohranjaš prijateljske stike, ker človeka hočeš nazaj, je pa stvar drugačna in precej bolj opasna.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

urša** napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Kaj si potem misliš o tem, da smo bili zadnjič na kavi skupaj midva s fantom in oba moja bivša tipa? :)
Se da ostat v prijateljskem odnosu, če razpad zveze ni ravno brutalen in če si oba pustita dovolj časa za ohladitev. Jst njiju sicer ne smatram za ravno najboljša prijatelja, sta pa del moje družbe in to mi je všeč, ker sta kul človeka. O kakšnih hudo intimnih temah pa pač ne govorimo, ker se tudi meni zdi pametno vzdrževat malo distance.

temu se pa reče da očitno prvlačš dobra tipe. da te tvoj tip razume in gre zard tebe zravn na kavo.. kaj pa nardiš če tip ni tak? in mu ni ušeč da se z bivšimi družš? se morš pa odločt... jah sej vem :D

Glej če bi se ti rada družla z bivšim pa ti tip tega ne dovoli, potem že ni pravi za tebe.Kaj samo zaradi njega se ti ne boš več družla s človekom ki ga imaš rada in ki je v bistvu dober človek,ampak vama kot par pač ni šlo, kar pa ne pomeni da se kot frenda ne bi mogla štekat. Poznam dost ljudi ki so bili skupaj in čez nekaj časa ugotovili da se bolj štekajo kot frendi in so še zdaj samo frendi- vsak pa ima svoje nove partnerje. Nevem no, samo jaz nikoli svojih fantov nisem omejevala glede teh bivših. Če se je družil z njimi se pač je. Pa tud če meni osebno tista punca ni bila všeč, sem mu 'pustila' da se je družil z njo, ker se je hotel. Kaj mu bom zdaj bluzla, če pa sama zahtevam in delam enako. Zaupanje je v zvezi na 1. mestu!
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

jaz ga pa cisto nic ne pogresam, ker je na koncu bilo ze tako slabo in pac taksna situacija, da sva se tako ali tako malo videla...

vem le, to da mi je vcasih hudo, ker majo vsi ostali partnerja pa je vcasih mal neprijetno, ker ni nikogar ob meni, da bi mu se jaz stisnila lupcka pa ga objela...

aja pa se to... ne bom iskala nobenga tipa, dokler se ne navadim sama nase in da se osamosvojim spet na nek nacin. :cry:
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

Tud jst sm končala leto pa pol trajajočo zvezo pred mescom dni..In mi je blo prou fajn da sm spet samska in svobodna pa brez kregarije itd..Sam danes sm ga pa ponoči sanjala in mi je že cel dan ful težko, pogrešam ga..Sam si skos dopovedujem da pogrešam druženje, pa ko te nekdo objame pa polupčka..Upam da me bo minlo, ker sama vem da če bi prišla nazaj skup, da bi spet isto blo. :(
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

čustva

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

ElektroKat poljubljala si se z drugim?
to dedi najbolj zamerijo, ker poljub je ravno tako nekaj intimnega...
ni mi jasno zakaj si to naredla...ne zdi se mi logično, da če ljubiš nekoga, poljubiš pa pol še kr enega... jaz nebi to nikoli naredla! ampak ne bom obsojala, ker vrjetno si imela razlog.. počaki nekaj časa.. mesec, dva da se pomiri in ga pol pokliči za pijačo al pa čist nekaj na izi pošli, pol pa bo priložnost da se pogovorita :wink:
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Z njegovo mami sm se dubla sva šle na pijačo in pokramljale. Mal sva se pogovarjale o njemu in je rekla da se je hotela velikokrat pogovorit z njemu pa pol reče mt kva si sitna sej men tud ni lahko. Očitno mu je, če je lahko brez mene. Vse se je obrnil na glavo najprej njega zgubim pol je mojga ata kap k je v bolnc pa mama bo šla na operacijo obeh kolen. Vse mi gre narobe nevem če lahko zdržim. Njegovi mamic sm povedala za ata pa tko da je ona pol njemu, ker jz nism hotla ker sm se bala njegove reakcije. Napisu mi je da nej ne zgubim upanja za mamo pa ata da bo vse kul. Pol sm pa napisala kaj pa zate? Je pa napisu da življenje gre naprej tudi brez mene.Čudi me samo to k je res odločn k ni bil nikol tak. Imam še ful vprašanj ki bi ga rada vprašala pa se bojim njegove reakcije. Pogrešam ga
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

britney,končal sem enoletno zvezo pred parimi mesci..razumem te..POGREŠAM JO :(
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

britney,končal sem enoletno zvezo pred parimi mesci..razumem te..POGREŠAM JO :(
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

V soboto zvečer sm šla vn s kolegico k res nism bla dolg sploh uzuni nism se mogla sprostit no ni bla glih muska zame ampak skoz sm samo najn misnla. Uglavn kamor kol grem imam v mislih samo njega.

Stevens kakšn je bil pa vajin problem da sta se razšla?
Uporabniški avatar
kocka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kocka »

zvezo sem končala konec januarja.
pred eno uro pa sem ga srečala. čeprav sva se že tolikokrat po koncu videla, nikoli ni bilo tako kot danes... njegov nasmeh, pomahal je...nasmehnila sem se mu, noge so postale šibke, čutila sem le močan utrip srca in vročino v trebuhu...

:(
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js bivsega nism vidla od februarja in sm se v tem casu mal spravla k seb, zdej je ze vec kot 9 mescev odkar nisma vec skup, ampak vseen pa se ful mislim na njega in cutim da ga mam se zmeri rada ... Cez 2 mesca pride nazaj v Slovenijo in se res ful bojim kaj bo, ko ga vidim spet - ker sm 99% da se bom v trenutku pocutla isto grozno kot par mescov nazaj. Zdej je lazje ker ga ni, ker vem da je dalec stran in ga ne vidim, pol pa mislim da bom kr hitr spet na zacetku. Prav GROZA me je, pomoje me bo kr kap zadela ko ga bom spet zagledla. :pale:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Zaklenjeno