Jokam pa sploh ne vem zakaj

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Ko sem pet dni jemala tabletke sem jokala kot dž. Name tolk vplivajo, da ni za verjet.
Drugač pa občasno, ko se mi zdi da se mi dogaja res velika krivica in da me noben ne razume.. Ponavad je v dnevih PMS-ja, hormoni majo res velik učinek name :roll: (tako, da KT nikoli več). Je pa tak, da se nahitr zjokam, čez 5 min. se pa že smejim kot bi na lotu zadela :D - sam de dam vse vn iz sebe in mi že odleže
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Danes se počutim kot ena baba s pmsjem pa en film sem gledal in jokal proti koncu...prav uno kolcal se mi je od joka ali kako bi rekel...ko ti pač dihanje ne deluje tako kot bi moralo...in za to je kriv film Shinobi!

Skratka postajam čustvena razvalina očitno ali kaj jaz vem...upam da je to moji šibki trenutki. Včeraj se je začelo pa z poslušanjem romantičnih starih komadov...kaj se z mano dogaja :stupid: :heul: :unknown:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

ryu10kyu napisal/-a:Danes se počutim kot ena baba s pmsjem pa en film sem gledal in jokal proti koncu...prav uno kolcal se mi je od joka ali kako bi rekel...ko ti pač dihanje ne deluje tako kot bi moralo...in za to je kriv film Shinobi!

Skratka postajam čustvena razvalina očitno ali kaj jaz vem...upam da je to moji šibki trenutki. Včeraj se je začelo pa z poslušanjem romantičnih starih komadov...kaj se z mano dogaja :stupid: :heul: :unknown:

tut fantje mate čustvene trenutke in jih pač izražate posvoje :) ... eni priznate, drugi ne... vsi pa ziher majo take trenutke ...

sej baje d tut na vas vpliva položaj lune kot na nas pms :P ... prebrala sm nekje, vem pa ne če je res al ne ;)
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Uh, pa vem zakaj....tega ne morem premlet....teh dveh let, zadnjih enostavno, ne morem razumet. Ne morem.....nočem.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Očitno se to ne bo nikoli posušilo- sploh nevem od kje jih jemljem, uh, ženska, spokej že na dopust.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

men se je tut dons to naredl, da sm jokala kot dež pa mi ni blo nič, nism mela čist nobenga konkretnega razloga da bi se jokala ...
prišla sm u lj, ker mam u petek izpit in sem jokala kake 4h neutolažljivo, noben me ni mogu potolažit ...

sam očitno se to zgodi... eni jokamo, drugi pa držijo u seb pa jim razjeda jetra, želodec itd ...

kaj pa vem ... ne skrivam čustev, jih ne znam in jih niti nočem :)
Odgovori