Matura [Združena tema]
o tale gefa... js mam tisto knigco geografija na maturi 2008. in sem dons prebrala občo geografijo. kr fajn razložen ampak tolk prvič slišanih podatkov notr da me kr glava boli... kr eni horizonti prsti, aconalne, conalne in nevem kakšne prsti vse obstajajo....
a mogoče kera ve a mormo od evrope kej na splošn vedt al pišemo samo severno in jugovzhodno?
kar se tiče fizke men ni niti najmanj jasn kako se bom kej naučila, ker sem mela že začetk aprila zaklučen in sploh nism več hodila tja. nimam ne zvezkov ne knjig za fizko tko da me zanima če kera ve kje na netu je kej uporabnega?
tretji problem, najhujši, pa je matematka. joj joj joj.... kako bom js to nardila????
a mogoče kera ve a mormo od evrope kej na splošn vedt al pišemo samo severno in jugovzhodno?
kar se tiče fizke men ni niti najmanj jasn kako se bom kej naučila, ker sem mela že začetk aprila zaklučen in sploh nism več hodila tja. nimam ne zvezkov ne knjig za fizko tko da me zanima če kera ve kje na netu je kej uporabnega?
tretji problem, najhujši, pa je matematka. joj joj joj.... kako bom js to nardila????
http://www.e-um.si/ priročno za mat 

Lučkica napisal/-a:o tale gefa... js mam tisto knigco geografija na maturi 2008. in sem dons prebrala občo geografijo. kr fajn razložen ampak tolk prvič slišanih podatkov notr da me kr glava boli... kr eni horizonti prsti, aconalne, conalne in nevem kakšne prsti vse obstajajo....
pejt na stran od ric-a pa klikn predmet geografija, pa katalog za leto 2008 in maš lepo za vsako temo napisan kko pa kaj morš znt
srčica* napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:srčica* napisal/-a:joj a kera obupava zraven umetnostne zgodovine?
Jst.O končna ena k ma tud umetnostno zgodovino za maturo. Kok si že predelala?
ma prišla sem do konca otonske, začetek romanike... praktično sem zaj komaj ponovla snov za drugi in tretji letnik, od četrtega pa še mi je nekaj vstalo v glavi... vglavnem 20. stoletja se jaz ne mislim učit, ker ga je absolutno preveč, dobiš pa ga itak smao v eni poli.... in ja, čisto sem že obupana, ker tisto, kar sem se učila, se naslednji dan ful slabo spomnim... plus tega pa je te umetnosti toliko, da se mi meša zraven... zdaj bi s ejo mogla učit, ampak ne morem... pun kufer je že imam...
kako daleč pa si ti?
Men je ostal še barok&rokoko pa neki 19.stoletja. Od 20. stoletja sem se jst naučila vse razen arhitekture v tujini ker mi je čist bedna in tud vem, da si ne bom zapomnla vseh unih arhitektov.
Čeprov me je mal strah, da ko bom šla v tork na hitr vse čez, da se ne bom skor nič spomnla.
A je še kateri od vas obča bedna? Joj nikol je nisem marala in tud zdele se mi je ne da učit. Pa tista podnebja pa pasovi..wat da fak...krneki no

Upam, da ne bodo dal preveč težko.
jo jz sm zdele začela za mato delat vaje iz maturitetne zbirke polom ..nikol nism mela blemou u šoli zmer komot 3,4 a te naloge so pa krneki
prou strah me je ratal d nakonc mate nam nrdila
drgač pa pr gefi je men isto obča najbl bedna sploh se je nemorm spraut učit rajš grem 3x brt vse kar ma veze z australijo heh
prou strah me je ratal d nakonc mate nam nrdila

drgač pa pr gefi je men isto obča najbl bedna sploh se je nemorm spraut učit rajš grem 3x brt vse kar ma veze z australijo heh
in kko vm je šla soc? mislm vrjetn eni še pišete
ni bla težka... sm misla d bo ful bol... eseji so mi bli usi ured, pa sm se pol za druzga ( odklonskost) pa tretga odločla ( politično združevanje v modernih družbah), vrjetn bi še zadnga znala kj napisat čeprov se nism modernizacije pa dr. sprememb nč učila... strukturerana sm pa tut po 40 min oddala k smo zmer pr profi pisal eno 25 min in je kr šlo... sm pa socializacijo pa družbeno strukturo rešvala pa tut ni blo tko zlo zajebano

No da slišim še jst komentarje od psihologije
Jst sem bla ful presenečena nad tretjo polo, kr se mi je zdela res ful izi ... vse je blo tko splošno, da se je dalo faaaajn nakladat. Najbolj sem pa bla srečna, ker je bil od teorij osebnosti samo Jung in še temu sem se spretno izognla ... Bi kdo pomislu, da smo pisal napačen predmet, ker smo pisal od socializacije pri psihologiji
Razen prva pola sem imela par dilem oz. mam par napačnih odgovorov ... samo se ne sekiram zarad tega .... Drgač imam pa ful dobr filing
Ve?

Jst sem bla ful presenečena nad tretjo polo, kr se mi je zdela res ful izi ... vse je blo tko splošno, da se je dalo faaaajn nakladat. Najbolj sem pa bla srečna, ker je bil od teorij osebnosti samo Jung in še temu sem se spretno izognla ... Bi kdo pomislu, da smo pisal napačen predmet, ker smo pisal od socializacije pri psihologiji

Ve?