Matura [Združena tema]
ja js tut to upam..ampak ostajam optimistka k smo za zadnji test u soli pisali lanskoo poskusno maturo in sm pisala 85%, ucila sm se pa sam un dan pred testom p se to ne ful..
naso poskusno (za katero se sicer nism cist nc ucila) sm pa slabo pisala tko d je pr men ful velik odvisn od pole..
bomo vidl kako bo u pondelk..

naso poskusno (za katero se sicer nism cist nc ucila) sm pa slabo pisala tko d je pr men ful velik odvisn od pole..

Meni se je poskusna od Slovenije zdela še kr tška...
Sicer pa 1. pola sploh ni bla tška...Nič se nism učila, pa sm pisala doro 4. Res pa je, da je blo zdej ful poudarka na družbenogeografskih rečeh (prebivalstvo, industrija...), in da se zdej bojim, da bo ful naravnogeografskih. Naravnogeografske pa meni niso prav nič logične.
Sicer pa 1. pola sploh ni bla tška...Nič se nism učila, pa sm pisala doro 4. Res pa je, da je blo zdej ful poudarka na družbenogeografskih rečeh (prebivalstvo, industrija...), in da se zdej bojim, da bo ful naravnogeografskih. Naravnogeografske pa meni niso prav nič logične.

-
- Komunikatorka
- Kraj: čokoladnica
- super_shine
- Komunikatorka
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
super_shine napisal/-a:mene zanima kako ste kej z učenjem fizke tiste k jo mate? js se kr ne morm spravt k učenju pa k grem neki rešvat une pole od prejšnih let mam ful narobe![]()
pa da o moderni fizki sploh ne govorim, nism še nč pogledala pa niti ne vem kaj sploh pride u poštev k na konc nism več hodila
am am ... priprave na ucenje so

- super_shine
- Komunikatorka
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
gefo itak d nekk spacaš...gefa je zakon!!!
če si vsaj prbližn delou sprot pa gre. sicer je bla tut moja poskusna sam 50%, sam itak se mi ni dal razmišlat...
drgač pa jst bom jutr popoldan še občo geografijo šla še enkrat čez, ostalo pa v nedeljo...sj bo
tale soca je drgač kr neki k jo je čist preveč, tiste teorije sm itak že vse zamešala tk d se jih niti ne trudm več zapomnt
mah še vsi so preživel bomo tut mi... velik sreče jutr!! 

drgač pa jst bom jutr popoldan še občo geografijo šla še enkrat čez, ostalo pa v nedeljo...sj bo
tale soca je drgač kr neki k jo je čist preveč, tiste teorije sm itak že vse zamešala tk d se jih niti ne trudm več zapomnt

MilkyWay napisal/-a:a vi maste že zdej ustne?
mya...pr ns tut že jutr začnejo ustne mato za tiste k nimajo psihe/soce. sam men je mata kjul tk d ni dost razlike pomoje če maš zdj al pa pol-če znaš znaš, če ne pa pač ne
za učenje mate je drgač carski matematični priročnik (prvi zadetk na googlu) k je vse vse notr.
no zdj grem pa spat k mislm sred noči ustt d se bom soco učila, zdle se mi res ne da več

Prebrskaj na tem linku, kaj je uporabno:
http://www.dijaski.net/?stran=geo&sub=snov
Da ne boš porabla preveč časa, ti svetujem, da gledaš bolj tiste datoteke, ki so večje - obsegajo več snovi. Ene datoteke imajo samo po eno temo, druge pa so bolj obširne.
http://www.dijaski.net/?stran=geo&sub=snov
Da ne boš porabla preveč časa, ti svetujem, da gledaš bolj tiste datoteke, ki so večje - obsegajo več snovi. Ene datoteke imajo samo po eno temo, druge pa so bolj obširne.