Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
dajancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Piran/Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dajancy »

punce kuko vam gre kej ucenje gefe? js se bomi komi dons zacela ucit p upam d bom mela 3 dni dost :razz:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^Js sm se včeraj lotla S Evropo, danes Avstralijo...Čez vikend bom pa vse ostalo...Sicer smo pisali vse že sproti v šoli, tako da moram v bistvu samo še malo ponovit... Js upam da bo no...In da ne bo tko tško, kot vse ostale letošnje mature do zdej... :?
Uporabniški avatar
dajancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Piran/Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dajancy »

ja js tut to upam..ampak ostajam optimistka k smo za zadnji test u soli pisali lanskoo poskusno maturo in sm pisala 85%, ucila sm se pa sam un dan pred testom p se to ne ful..:D :cool:

naso poskusno (za katero se sicer nism cist nc ucila) sm pa slabo pisala tko d je pr men ful velik odvisn od pole.. :? bomo vidl kako bo u pondelk..
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni se je poskusna od Slovenije zdela še kr tška...
Sicer pa 1. pola sploh ni bla tška...Nič se nism učila, pa sm pisala doro 4. Res pa je, da je blo zdej ful poudarka na družbenogeografskih rečeh (prebivalstvo, industrija...), in da se zdej bojim, da bo ful naravnogeografskih. Naravnogeografske pa meni niso prav nič logične. :?
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objava Napisal/-a tinca malinca »

ju3 naprej mislim na geo.. danes ni časa :?
strah me je psih!!!aaaaa :D :roll:
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

mene zanima kako ste kej z učenjem fizke tiste k jo mate? js se kr ne morm spravt k učenju pa k grem neki rešvat une pole od prejšnih let mam ful narobe :?
pa da o moderni fizki sploh ne govorim, nism še nč pogledala pa niti ne vem kaj sploh pride u poštev k na konc nism več hodila :?
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

super_shine napisal/-a:mene zanima kako ste kej z učenjem fizke tiste k jo mate? js se kr ne morm spravt k učenju pa k grem neki rešvat une pole od prejšnih let mam ful narobe :?
pa da o moderni fizki sploh ne govorim, nism še nč pogledala pa niti ne vem kaj sploh pride u poštev k na konc nism več hodila :?

am am ... priprave na ucenje so :oops: sam da bi pa kj nardila pa se nic :) mam v planu cimprej :)
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

^^ ma ja js sm tut bl k ne pr pripravah ... mam naspedn tedn 3 predmete zapored (fiz, nem, mat) in js namest da bi se dejansko začela učit razmišlam s čim bi se najbl splačal začet pa če mi bo uspel u tem cajtu use troje :lol:
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Uh safr! Js mam sm se FI pa MA ...
neki tazga tud js razmislam :) ker nism ne matematik ne fizik in nevem katero bi ... al bi oboje naenkkat? al bi samo eno? faaaak :? :)
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

jaz mam pa ju3 matematiko ustne.. pojma nimam, niti pogledla si nisem.. nimam časa.. med najtežje predmete nam dajo to kreteni :evil:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

a vi maste že zdej ustne? :eek:
bouhca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bouhca »

gefo itak d nekk spacaš...gefa je zakon!!! :D če si vsaj prbližn delou sprot pa gre. sicer je bla tut moja poskusna sam 50%, sam itak se mi ni dal razmišlat...
drgač pa jst bom jutr popoldan še občo geografijo šla še enkrat čez, ostalo pa v nedeljo...sj bo

tale soca je drgač kr neki k jo je čist preveč, tiste teorije sm itak že vse zamešala tk d se jih niti ne trudm več zapomnt :evil: mah še vsi so preživel bomo tut mi... velik sreče jutr!! :hallo:
bouhca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bouhca »

MilkyWay napisal/-a:a vi maste že zdej ustne? :eek:

mya...pr ns tut že jutr začnejo ustne mato za tiste k nimajo psihe/soce. sam men je mata kjul tk d ni dost razlike pomoje če maš zdj al pa pol-če znaš znaš, če ne pa pač ne
za učenje mate je drgač carski matematični priročnik (prvi zadetk na googlu) k je vse vse notr.
no zdj grem pa spat k mislm sred noči ustt d se bom soco učila, zdle se mi res ne da več :roll:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ja ampak čudno res da vam dajo že zdej. Pri nas so počakali, da končamo vse pisne, potem še cel tedn nimamo nič in šele potem ustni...

No...bom ju3 držala punje za vse vas, ki pišete...
*nikita*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *nikita* »

Prebrskaj na tem linku, kaj je uporabno:

http://www.dijaski.net/?stran=geo&sub=snov

Da ne boš porabla preveč časa, ti svetujem, da gledaš bolj tiste datoteke, ki so večje - obsegajo več snovi. Ene datoteke imajo samo po eno temo, druge pa so bolj obširne.
Zaklenjeno