Aloha, ne z njimi bi capljala povsod

A majo hude čeveljčke? Kko se pa kaj cene?
  A majo hude čeveljčke? Kko se pa kaj cene? Kupla sm si ene cute balerinke, črne s mičkeno petko pa so mi enamu prevelike. Spredaj imam podložek, zadaj pa nalepljeno tisto, da se mi noga ne sezuva. Tako me pri prstih kr tišči zarad podložka, zadaj, pa se mi še vedno hoče sezuvat. Kaj naj naredim? Al naj zadaj nalepim še en tako nalepko? Aja, pa cifra čevlev je 36, k mam teniske recimo 37. 35 pa imajo sam na otroškem oddelku.
 Kupla sm si ene cute balerinke, črne s mičkeno petko pa so mi enamu prevelike. Spredaj imam podložek, zadaj pa nalepljeno tisto, da se mi noga ne sezuva. Tako me pri prstih kr tišči zarad podložka, zadaj, pa se mi še vedno hoče sezuvat. Kaj naj naredim? Al naj zadaj nalepim še en tako nalepko? Aja, pa cifra čevlev je 36, k mam teniske recimo 37. 35 pa imajo sam na otroškem oddelku.
Rika napisal/-a:hej punce....potrebujem pomoč:)
kaj obleči k gladiatorskim sandalom, visokim čez gleženj, rjave barve.....za v službo al pa za na sperhod....
Hvala vam
[/img]

NotYourToy napisal/-a:Rika napisal/-a:hej punce....potrebujem pomoč:)
kaj obleči k gladiatorskim sandalom, visokim čez gleženj, rjave barve.....za v službo al pa za na sperhod....
Hvala vam
[/img]
js k tem nosim oblekco bolj zameljske barve, katere se prelivajo in ima dodatke temnega lesa