puma napisal/-a:namreč, če se nekdo odloči za posvojitev otroka in pri tem zahteva takšno barvo kože, določeno barvno oči, spol in lepotično piko na desni strani obraza, potem govorimo o modnem trendu ... in taka tema bi komot lahko bila pod rubriko Moda.
sicer se že dvakrat vprašala, pa dvakrat ste moje vprašanje zignorirali.Pa bom vprašala še enkrat.Ti bi vzela (in vsi tisti ki ste proti izbiranju tipa kože) čisto taprvega otroka ki bi ga zagledala v posvojitev, če bi imela na izbiro celo sirotišnico otrok?
verjamem, da boš rekla da ja, ampak verjamem tudi da bi bil ta odgovor lažen.
Poleg tega je v enem od postov lepo napisala, da je pač obsikala nek kraj, kjer so bili sami temnopolti otroci.In se je pač zamislila in izrazila željo posvojitve, v kolikor je pač to v njeni moči.
mislim nevem zakaj moda.sicer pa moda gor ali dol, ali zaradi razloga ker je to zdaj moderno, raje otroci trpijo?To je bilo še eno vprašanje, na katerega mi tudi ni noben odgovoril.Gledate po televiziji raje novice o tem, kako v sirotišnicah umirajo otroci in kako živijo v bedi in jih zaradi razloga mode, naj nebi posvojili.razlog gor ali dol, če je oseba sposobna speljat postopek in imet tega otroka, ni tukej tudi enega proti razloga ne.
samo seveda, najlažje je prigovarjat nekej v tri dni.
kadar pa govorimo o posvojitvi z namenom pomagati otroku, ki je bil zapuščen,potem se 'modni dodatki' sploh ne izpostavljajo, ker nimajo nobenega pomena.
Kolikor vem, je tudi to jasno izpostavila, zakaj in kako je prišla do sklepa posvojitve.
Jst ga teb že neb dala v posvojitev... Najprej se TI nauč izražat, potm razčist sama iz sabo kaj bi sploh rada, ker imam občutek da gre pri tebi zgolj za modno muho...
uf, jst tud marsikomu rečem da je zabit in marsikoga kam pošljem če mi stopi na žulj, toda kje je tukej merilo da bom slaba mama in da se bom tako obnašala z otrokom?
da se ne boš ugriznila za jezik in da se tebi ne pripeti kakšna taka stvar, da slučajno nebi ostala praznega naročja.Ne sodi drugim brez pravih sklepov, sploh pa če osebe sploh ne poznaš!
prtička, ti ap skulirej živčke..sama pri sebi dobro veš kaj in kako.Oziraj se nase, na svoje občutke in ne na to kaj pravijo drugi.oni ne bodo hvaležni, lačna afriška usta, pa še kako.