Vem kdaj je bil rok oddaje in js sem jo oddala pravočasno, samo ona je ni vrnila. Ne, nič ni treba popravit. Ocenla mi pa še ni, ker mi je zravn dala ocenjevalni list, kjer ni še nobenih točk napisanih, rekla je samo da naj ga na zagovor prinesem pa zadaj napišem katera 3 vprašanja naj me vpraša.
*hox* napisal/-a:No, js sem pa danes končno dobila nazaj seminarsko. In guess what?! Profesorca je sploh ni popraula, ni mi omenila niti da nisem (še) napisala zaključka, skratka nič od nič. Kot da bi bila seminarska popolna.
očitno ti je šenkala 6 točk ( sklep je vreden 6 točk)
Js mam drugač za psiho ql zapiske.. sicer 2 leti stare sm so pa res fajn sošolka takrat pretipkala vse kaj smo pr pouku meli, povprečje je blo pa itak nad 4
sm malo pozno sm se spomnla vrjetno a? sej bo šlo, ni težka
srčica* napisal/-a:joj a kera obupava zraven umetnostne zgodovine?
Jst. O končna ena k ma tud umetnostno zgodovino za maturo. Kok si že predelala?
ma prišla sem do konca otonske, začetek romanike... praktično sem zaj komaj ponovla snov za drugi in tretji letnik, od četrtega pa še mi je nekaj vstalo v glavi... vglavnem 20. stoletja se jaz ne mislim učit, ker ga je absolutno preveč, dobiš pa ga itak smao v eni poli.... in ja, čisto sem že obupana, ker tisto, kar sem se učila, se naslednji dan ful slabo spomnim... plus tega pa je te umetnosti toliko, da se mi meša zraven... zdaj bi s ejo mogla učit, ampak ne morem... pun kufer je že imam...
kako daleč pa si ti?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"