Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

A je katera obupala nad celo maturo?

Ker men se tok ne da vec :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ Jst že skor. Nad tem, da bom sprejeta tja gor sem pa tud že obupala..že pred nekaj časa.

Pouhn kufr mam umetnostne, za mato me pa itak že skos skrbi, ker sem antitalalent z velikim A.

Bi blo super če bi bil 7.6 že čist konc..ma ne še ustni morjo obstajat :? .
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

ah jz se učim sm še zto d če fuknem anglo d mi ni treba cele mature delat u jesen če pa nrdim sm pa itk sprejeta k nimam tok velik omejitve...
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Ne no Žuža, obe bove sprejeti pa bove lepo sošolki. :) Js nocem it tja gor, pa da nobenga ne poznam. :lach:

(Sicer pa se tud js potih sprasujem, kje bom vse pike dubla :? )
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objava Napisal/-a urshaster »

men se tud prou nč ne da učit sj faj še ju3 soca po pa do 18 konc sam k je fora da te f****e soce ne znam nč an :? :? :? :?
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

ekonomija je bla kr nekaj.. :?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

urshaster napisal/-a:men se tud prou nč ne da učit sj faj še ju3 soca po pa do 18 konc sam k je fora da te f****e soce ne znam nč an :? :? :? :?

Pa si se jo že kej učila?
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Jz sm učerej predelala 6 tem, dones jih bom tud še 6 ali kšno več, jutri pa do konca in še vse bom ponovila. Mal me čas baše :x
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Mayflower* napisal/-a:Jz sm učerej predelala 6 tem, dones jih bom tud še 6 ali kšno več, jutri pa do konca in še vse bom ponovila. Mal me čas baše :x

Če bi se že kdo moral bati, bi se morala jaz.. Še čist nič nism predelala, ker se preprosto ne morem spravit h knjigi.. Zdej se bom probala začet in upam, da se mi bo ratalo..
Torej.. Začela bom z metadologijo in končala pomojem pri religiji ali pa etniji, narodu in naciji..
Družbenih sprememb, modernizacije, kakovosti življenja in ekološke krize ter perspektive človeštva mi v šoli sploh nismo predelal (kar pomeni, da bi se mogla fino navadit + sama zdej predelat) in je tud zdej ne bom.. Itak pridejo 4 teme od katerih zbereš dve in močno dvomim, da bojo tri teme ravno iz tega sklopa..
Sploh pa je naša prof. napisala tist učbenik Uvod v sociologijo in Sociologija (nadaljevanje prvega učbenika).. pa tud v komisiji za maturo je.. in je rekla, da skor ni mogoče, da bi ble 3 teme iz zadnjega sklopa (to kar je zgori našteto) oz. da se do zdej to še ni zgodilo.. Če že je le ena tema od zgoraj naštetih..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka

ja 1x sm že use prebrala pa dons še enkat ju3 bom pa sam ponivla pa še religije morm najdt sam k nwm kok od religij zahtevajo:D sj men se gre sam da nardim tud če z 2 mi ni fore
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

No, js sem pa danes končno dobila nazaj seminarsko. In guess what?! Profesorca je sploh ni popraula, ni mi omenila niti da nisem (še) napisala zaključka, skratka nič od nič. Kot da bi bila seminarska popolna. :roll:
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

*hox* napisal/-a:No, js sem pa danes končno dobila nazaj seminarsko. In guess what?! Profesorca je sploh ni popraula, ni mi omenila niti da nisem (še) napisala zaključka, skratka nič od nič. Kot da bi bila seminarska popolna. :roll:

Pa a si jo kej vprašala, če jo moraš še popravit in še enkrat prinest?
Sam to je pa res čudn, ker rok za oddajo je bil v aprilu (za vse dijake).. Pač nekateri profesorji so ta rok zanemarli in so ga podaljšali za tedn ali dva, sam ne več..
Pri nas so že povedal kolk točk je kdo dobil..
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka

ja pr nas so tud že povedal za točke pa ena ni prnesla je pa rekla da lohka še do konca tega tedna prnese sam da dela po soco u 2 roku avtusta enkat
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

sam a ni to če ne prneseš pač nimaš tistih 25 točk? al sploh ne morš jt mature delat na prvi rok?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*hox* napisal/-a:No, js sem pa danes končno dobila nazaj seminarsko. In guess what?! Profesorca je sploh ni popraula, ni mi omenila niti da nisem (še) napisala zaključka, skratka nič od nič. Kot da bi bila seminarska popolna. :roll:

Sam to res čudno, oziroma foksa je čudna. Mi smo že ko smo mel zaključek pouka zvedl kok je kdo dobil semiransko, ker to morjo pač prfoksi do določenega datuma naprej sporočit na RIC se mi zdi. Usaj tko je nm foksa rekla.

*hox* mogoče ti je pa že ocenla brez da bi pogledala pa ti je dala vse točke :D
Zaklenjeno