Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

joj a kera obupava zraven umetnostne zgodovine? :(
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
smartika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a smartika »

mhm, mene tut to zdaj malo baše, ko sem katero temo prešvinglala, pa mam zdaj občutek, kot da jo prvič vidim :) ma sej bomo že nekak zmogli. če so vsi, bomo še mi :D
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

A ve se učite sociologijo iz zapiskov al iz učbenika? :gruebel:
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

jz se iz zapiskov k nm jih je ubistvo profa delala pa smo sam iz power pointov prepisval... edin kšne teorije si preberem u učbeniku... drgač do zdj znam pa metodologijo, družbeno strukturo, kulturo, religijo, šola, družina, socializacija, odklonskost in dr. nadzor, mam se namen naučit pa še neenakost, mobilnost, dr. moč in oblast pa nwem če sm še kj pozabla.. uglavnm use razn modernizacije pa sprememb k mi grejo totalno na k... pa za prosti čas pa še nwem.. odvisn kok cajta mi bo ostal...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Karja napisal/-a:kolk predmetov pa maš ti? :eek:

5 :D js sm namesto angleščine vzela španščino...sm mislila, da mi bo šlo boljše, ma je blo za en k****!!!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

joj jz mam tud zgodlo in me je toook strah ker je tok preveč snovi, pa tok težko mi gre kej v glavo :(
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

in še to vreme "svinjsko"...js iskreno upam da bo do naslednje sobote cel čas padalo, da me ne bo sonček privabljal ven...
smartika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a smartika »

jaz se tut učim iz zapiskov..nam jih je isto profesor delal na PP, pa tut prek dijaski.net si kaj dol potegnem, če česa nimam napisano. se mi zdijo ql zapiski.
mene tut taaaaak hudo sonce ven vleče. komaj se upiram :) ali pa najboljše: koco ven...pa se sončiš + učiš :razz:
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Kako vm kaj kaze za ju3 za BIO? Js nwm kak bom sla dns cez vse to :oops: 3 much!
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

smartika napisal/-a:jaz se tut učim iz zapiskov..nam jih je isto profesor delal na PP, pa tut prek dijaski.net si kaj dol potegnem, če česa nimam napisano. se mi zdijo ql zapiski.
mene tut taaaaak hudo sonce ven vleče. komaj se upiram :) ali pa najboljše: koco ven...pa se sončiš + učiš :razz:

jah u kopalke se vržte pa na balkon na ležalnik, une zamaške u ušesa d nč ne slišš kko ptiči pojejo pa učit :D tko k jz to prakticeram že ceu tedn :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

mi mamo svojo mailing listo, naš razred in gor je tud profesorca (razredničarka, uči nas slovo) in nam je gor dala use powr pointe, zapiske, kontrolne + use urnike kdaj mamo priprave za maturo ;)
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

račka napisal/-a:jah u kopalke se vržte pa na balkon na ležalnik, une zamaške u ušesa d nč ne slišš kko ptiči pojejo pa učit :D tko k jz to prakticeram že ceu tedn :D

nekak tko tud js prakticiram :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

račka napisal/-a:jah u kopalke se vržte pa na balkon na ležalnik, une zamaške u ušesa d nč ne slišš kko ptiči pojejo pa učit :D tko k jz to prakticeram že ceu tedn :D

Sm probala tud to, pa mi nekako ne rata :D Kr zaspim tako, ker je takooo lepo toplooo :cool:
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

No, pa je polovica pisne maure za mano. Sem danes pisala ekonomijo, pa je bla tko no, neki srednjega. Bomo vidli. Danes pa začnem zgodovino. To bo pa še pestro, ker nimam pojma še nč. :roll:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

srčica* napisal/-a:joj a kera obupava zraven umetnostne zgodovine? :(

Jst. :? O končna ena k ma tud umetnostno zgodovino za maturo. Kok si že predelala?
Zaklenjeno