mhm, mene tut to zdaj malo baše, ko sem katero temo prešvinglala, pa mam zdaj občutek, kot da jo prvič vidim ma sej bomo že nekak zmogli. če so vsi, bomo še mi
jz se iz zapiskov k nm jih je ubistvo profa delala pa smo sam iz power pointov prepisval... edin kšne teorije si preberem u učbeniku... drgač do zdj znam pa metodologijo, družbeno strukturo, kulturo, religijo, šola, družina, socializacija, odklonskost in dr. nadzor, mam se namen naučit pa še neenakost, mobilnost, dr. moč in oblast pa nwem če sm še kj pozabla.. uglavnm use razn modernizacije pa sprememb k mi grejo totalno na k... pa za prosti čas pa še nwem.. odvisn kok cajta mi bo ostal...
jaz se tut učim iz zapiskov..nam jih je isto profesor delal na PP, pa tut prek dijaski.net si kaj dol potegnem, če česa nimam napisano. se mi zdijo ql zapiski.
mene tut taaaaak hudo sonce ven vleče. komaj se upiram ali pa najboljše: koco ven...pa se sončiš + učiš
smartika napisal/-a:jaz se tut učim iz zapiskov..nam jih je isto profesor delal na PP, pa tut prek dijaski.net si kaj dol potegnem, če česa nimam napisano. se mi zdijo ql zapiski. mene tut taaaaak hudo sonce ven vleče. komaj se upiram ali pa najboljše: koco ven...pa se sončiš + učiš
jah u kopalke se vržte pa na balkon na ležalnik, une zamaške u ušesa d nč ne slišš kko ptiči pojejo pa učit tko k jz to prakticeram že ceu tedn
mi mamo svojo mailing listo, naš razred in gor je tud profesorca (razredničarka, uči nas slovo) in nam je gor dala use powr pointe, zapiske, kontrolne + use urnike kdaj mamo priprave za maturo
račka napisal/-a:jah u kopalke se vržte pa na balkon na ležalnik, une zamaške u ušesa d nč ne slišš kko ptiči pojejo pa učit tko k jz to prakticeram že ceu tedn
račka napisal/-a:jah u kopalke se vržte pa na balkon na ležalnik, une zamaške u ušesa d nč ne slišš kko ptiči pojejo pa učit tko k jz to prakticeram že ceu tedn
Sm probala tud to, pa mi nekako ne rata Kr zaspim tako, ker je takooo lepo toplooo
No, pa je polovica pisne maure za mano. Sem danes pisala ekonomijo, pa je bla tko no, neki srednjega. Bomo vidli. Danes pa začnem zgodovino. To bo pa še pestro, ker nimam pojma še nč.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...