hja ampak sej mu ni treba odreagirat in nevemkaj odpisovt na taka nespodobna sporočilca... ker če te bo hotu prevarat, pol bo pomoj šu eno si špoiskat in ne na net pisat sporočilca, ki jih ti z lahkoto loh vidš... ja, res je, da takele sporočilca loh vodijo k prevari, ampak če njemu ni do tega, da bi te prevarou, mu loh še take sexy on oh in sploh slike pošilaji in ga to ne bo ganil...
se mi pa isto zdi, ko greš npr na fax in spoznaš na tone novih ljudi, pol tud s tem varaš, ker pač letijo razno razne izvaje, kukr: ja nategn že tega xy prifesorja za uno 6 k jo tko hočš, itd... pa sej itk ni nujno da bo pol oni tam šel res nategnit profesorja...
pa tko kt sm napisala že v temi 'moški in sms': naj piše komur hoče in kar hoče, dokler to ne bo v živo izvajou... vem da ma na MSNju velik osebkov ženskega spola in se z njimi dopisuje, gre z njimi na kofe, sam kj dl pa resnikol ne gre... pa kje bi blo zaupanje v zvezi, če mu niti to neb vrjela?
pa dobr primer: kolegica mu velik mejlov z 'rahlo' neprimerno vsebino pošle, velik takih slik nagih punc je mu na kompu shranenih, jest pa mal gledala slike (z dovoljenjem, da ne bo pomote) in naletela na točno te... zarad moje prošne jih je zbrisou dol... in to vse še ne pomen, da me je varou s to kolegico, sam zarad vsebine mejlou...
al pa sm res samo jest ena naivna kura

not...