_Petra_ napisal/-a:Kdo ve katera pesem se je vceraj vrtela v ozadju med pogovorom Gustija in ElTyeb-ovega brata??
Se vedno me zanima...
Baje je Nejc spakiral kufre in hoce domov. V petek sem gledala oddajo in mi je postal Sandi ful simpaticen. Ful se heca skoz, tud po videzu ni slab, ko ga je Nejc zalil se je samo smejal in ni rekel nic, ...
Ta Nina pa je prav tecna, ko kake sorodnike ali prijatelje sprasuje in jim prav hoce vsilit neke odgovore.
taktizirajo itk vsi, vsak po svoje. Pa vsi govorijo o nekih izkušnjah blablabla...če nebi blo nobene nagrade, me zanima kdo bi se prjavu. Alpa da bi blo 500€.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
ja kako bi se pa vi počutil na nejčevem mestu? k ga usk zavrača pa tko naprej..okei sej negledam prou ogrmon sam kar sm dons vidla je blo dost! Ma da ti je mora nek kjer mislš da bodo vsi odprti te pa prou izolirajo sam zarad tega k si rezerva pa k trmarš takoj s prve..Drugač mi je nejc tak "gej" varianta tipa..tiste "srnčje nogice" ampak useen, poskušam se postavit v njegovo kožo..in verjamem da mu ni lahko
MA dejte no dejte..Kaka taktika..Sandi ne ve kaj je to 100%..k je preveč simpl člouk,da bi o tem razmišlou Pa sej se mu vid..sam do zajebancije mu je pa neki..ne da se mu neki resno not bit,nabijat Sm se ful nasmejala k je vrgu poušter nejcu pa tajbu kuk sta se z nasketom smejala..une2 pa čist napič*ana
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Jst sm se tud ful nasmejala ob tem videu...sam bi ga ful rada spet vidla k mam kartico sam k nimam pojma ker dan je to blo pa sm že učer ful iskala pa brez uspeha. Dej če kera najde nej da link prosiiim
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
jez bl mal spremljam BB, ampak vseen upam d gre nejc ven...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Men gre pri Nejcu najbolj na živce ta njegova maščevalnost. Dobi paket in ga res ne zna sprejet, pa kar popizdi in potem ves živčen govori, da "bo že prišel moj trenutek slave, ko jim bom lahko vrnil, ampak ne enkrat, še stokrat bolj" Pa će je kak hec, pol on še pol ure nabija in tupi kak njemu to in ono gre na živce.. Dej tipo..chill
Js sm zadnjič v torek po dolgem času spet mal gledla BB, ko so tisto vodo neki pretakal ... kake butaste naloge no. Sploh ni več zanimivo, sej se vidi tud po tem, kolk je tale tema aktualna zadnje čase.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine