Temida res lepi nohti js sm tut pristašica naravnih nohtov,kšn prozorn lak samo pa je supr. že francoska manikura mi zgleda fejk-ni mi všeč spljoh No nekatere mamo srečo da mamo že naravno bolj bele nohte,močne. Sj bi prilepila slikco sm se mi že par mescov cepijo ker sm spremenila prehrano Dostkrat mi kšna sploh ni vrjela da niso umetni k mam tok bele nasploh
la bionda napisal/-a:KAJ PA NOHTKI NA NOGAH? KAKO IMATE UREJENE IN POBARVANE?
Js si tud na nogah delam francosko Ok ce se mi res ful nekam mudi pa d nimam velik casa tud enobarvno namazem, ampk najleps mi je francoska
Uh, men francoska že na rokah ne zgleda, na nogah mi je pa čist adijo. Za tja so mi najlepš natur nohtki, če pa že morjo bit u kej oblečeni, nej bo pa prozorn al pa kšn pastelen lak, use ostalo se mi zdi čist preveč.
Zdej k sm rjava, je pa sploh fino, kr zgleda kt da mam svetle, pastelno rozaste nohtke.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Nevem meni mi na nohtih preveč nalakirano ne zgleda lih najbolje... Francoska na nogah? A-a...
Bolj mi je všeč, če imaš nohte lepo postrižene (ja...se dobijo tudi kšne, ki tega nimajo ) in pobarvane u prozorn lak... Lih tolko da se malo svetijo, ne rabim nič drugega... Moj stil oblačenja pa kej več niti ne mara...
kakšne barve laka so trenutno "in" (za nohte na nogah)?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going