In na koncu se tud meni ni nc vec dalo oz. se mi se zmer ne da (zdej delam vec na tem, da se mi da
), v 3.letniku dejansko nisem skor nc nardila, zacela sem delat in itak pol dala fax na stran. Tko da zdej popravlam stare grehe
In na koncu se tud meni ni nc vec dalo oz. se mi se zmer ne da (zdej delam vec na tem, da se mi da
), v 3.letniku dejansko nisem skor nc nardila, zacela sem delat in itak pol dala fax na stran. Tko da zdej popravlam stare grehe

Tigi napisal/-a:No danes sem vidla...seveda z vašo pomočjo, da je omejitev VS ni omejitve pa pri izrednem študiju...a sm to prav dojela?
No sedaj bi prosila, če mi lahko nekdo kaj več razloži o izrednem študiju in kako kaj zgleda potem izredni študij in če imam sploh potem status študenta...
kako potem to izgleda, da se na koncu prvega letnika prepišem v redni študij nazaj...
Obstaja kakšna stran kjer je forum?
Hvala vam za odgovore...
buubbika napisal/-a:Js mam eno vprašanje..
Mi zna kdo povedat, kolk pibližno maš plače, če delaš na upravi?? Vrjetno da kkšnih 1000€ a ne?
Mam upravo pred nosom in sm dons ocenjevala po avtih (pač js..) in je mel 1 tip laguno Audija, pa 1 Pasat je bil parkiran, ostalo je blo pa blj ko ne povprečno, tako da sklepam, da nimajo kaj dost plače. Mam prav?

buubbika napisal/-a:Js mam eno vprašanje..
Mi zna kdo povedat, kolk pibližno maš plače, če delaš na upravi?? Vrjetno da kkšnih 1000€ a ne?
Mam upravo pred nosom in sm dons ocenjevala po avtih (pač js..) in je mel 1 tip laguno Audija, pa 1 Pasat je bil parkiran, ostalo je blo pa blj ko ne povprečno, tako da sklepam, da nimajo kaj dost plače. Mam prav?