mučim se s psih in geo..pa še vroče je za popizdit

kako napredujete druge?

~Papillon~ napisal/-a:Ja valda??!???
Ja pol bo pa res kriza.. uff...![]()
No, sej men se ne gre ful za pike, ker so važni sprejemci, ampak vseen
In kako ti je šlo v splošnem? 1. pola, eseji?
Kakšni so kej občutki?
Sva že dve.. jst sm se začela učiri učit pa vedno obupam po 1h kr ni pogojeu da se vseh 10 tem naučim do sredeJosephina napisal/-a:Me je pa ful strah zgodovine, k je se niti pogledala nisem.
dajancy napisal/-a:~Papillon~ napisal/-a:Ja valda??!???
Ja pol bo pa res kriza.. uff...![]()
No, sej men se ne gre ful za pike, ker so važni sprejemci, ampak vseen
In kako ti je šlo v splošnem? 1. pola, eseji?
Kakšni so kej občutki?
use ostalo se mi ni zdelo tolk tezko..mam kr uredu obcutke..p ti?
edin za eseje mi je skor zmankal cajta k sm pisala usazga tocn 45min in na konc nism mela cajta d bi normalno pregledala ampak sm sam na hitr preletela..lahko bi nam dal ksnih 10 min vec
Ladybug napisal/-a:a ma kera nemščino na višjem? pa ste delali kaj knjige kr mi mamo za k... profesorco pa nam nič ni povedla kak naj literarniga napišemo pa ful slabe ocene smo dobli na poskusni....
tak da če ma kera kake zapiske al pa napotke al pa kar koli bi bla ful hvaležna:D
smartika napisal/-a:jaz sem tut se naučila kulturo,socializacijo,družino,dr.nadzor, se pa kr dost spomnim odklonskosti,šole pa takih tem...samo morem se še poglobit v njih malo bolj. Bolj kot strukturirana vpr. me esej skrbi. Ker če tam ne poznaš dobro snovi, si v temidrugače pa sem seminarsko dobila 24%..sem pozabla napisat hipoteze hehe. ekologijo,znanost pa te teme, ki so redkokdaj noter, se boš tudi naučila?