AVTO-NAKUP-POCENI-NUJNO

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
*beyb
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *beyb »

sam to smo zj že prešli na drugo temo... iz varnosti na sposobnost parkiranja. js vozm opel vectro pa je velk avto napram tem clio varjantam ipd, pa ga spravm notr tud u prvo. če morm pa popravlat kej je pa zaradi sosednjih avtov, ki so jih parkirali retardirano. in nemalokrat se zgodi,da so to ksni puntoti, clioti,petke itd itd.
torej je tole čist odvisn od voznika in ne od avta. js mam vectro,parkiram u trenutku,moja kolegica ma petko,pa nima blage veze vozt tko da parkira tud po 10min, ker ji ne rata, pa nočm je žalt ampak tko je.
pa še en primer. druga frendica ma cliota. zna vozt in dobr parkirat,je pa že parkrat vozila od fotra citroena karavana in vrjem,velka ladja,pa supr parkira tud s tem..
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, sm točn vedla, da bo sledil kej tacga.

Ja, seveda je od spretnosti voznika odvisn, kok hit in kako bo parkiru, al cliota al pa audija, sam dejstvo je, da če si omejen (!) s placom (kt sm napisala u prejšnem postu), se morš preklet namatrat, da 5 metrou doug in skor 2 metra širok auto zapeleš u "lukno", ne da bi odbiu kšn špegu stran, seveda je treba vedet, da je fino, če loh po tem še skoz vrata stopš. In u prvo ga tko parkirat pač navadno ne gre, verjem, vem.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*beyb
Sramežljivka
Sramežljivka

jah kokr kdo :) drgač razumm kaj si hotla povedat, js sm sam odgovorila na to v smislu da prednost manjših avtov za parkiranje nima veze z varnostjo avta
Uporabniški avatar
*beyb
Sramežljivka
Sramežljivka

Aloha napisal/-a: sam dejstvo je, da če si omejen (!) s placom (kt sm napisala u prejšnem postu), se morš preklet namatrat, da 5 metrou doug in skor 2 metra širok auto zapeleš u "lukno", ne da bi odbiu kšn špegu stran, seveda je treba vedet, da je fino, če loh po tem še skoz vrata stopš. In u prvo ga tko parkirat pač navadno ne gre, verjem, vem.

aja še tole sm hotla.. sj če si omejen s placom (pod to sklepam, da je sosednji avto zasedel že del tvojega mesta) tud običnga avta navs spravla notr :?:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

. :/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

*beyb napisal/-a:
Aloha napisal/-a: sam dejstvo je, da če si omejen (!) s placom (kt sm napisala u prejšnem postu), se morš preklet namatrat, da 5 metrou doug in skor 2 metra širok auto zapeleš u "lukno", ne da bi odbiu kšn špegu stran, seveda je treba vedet, da je fino, če loh po tem še skoz vrata stopš. In u prvo ga tko parkirat pač navadno ne gre, verjem, vem.

aja še tole sm hotla.. sj če si omejen s placom (pod to sklepam, da je sosednji avto zasedel že del tvojega mesta) tud običnga avta navs spravla notr :?:

Ne. Že na začetku sm napisala, da gre za garažne hiše (u določenih je treba kr ornk maneurirat, da speleš ovink) in pa parkplace, kjer je mal prostora med eno in drugo vrsto (!), ne automobilom.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*beyb
Sramežljivka
Sramežljivka

ok ok,made your point.. ne glede na vse,še vedno mam raj velike avte :D :D

~NIA~ napisal/-a:mi mamo 2 garaže za skupi 4 avte, pa nimamo nobenga avta :cry:

zdej bo treba prou pocen dobit nekje enga, alpa dva.. :/

jap res je. js pridno šparam,oktobra pa v nakup..če bo vse po sreč
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*beyb
Sramežljivka
Sramežljivka

hehe ja to je dobr prakticirat k pol nimas tok stroskov
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

*beyb napisal/-a:hehe ja to je dobr prakticirat k pol nimas tok stroskov

ja no, pa za avto vzdrževat že potrebuješ kar nekej denarja.če ne samo za bencin sproti, potem tudi za registracije/servise/gume itn..
mi mamo tud sam en avto, dve leti starga pežoja, pa je ubistvu premalo če bom mela še jst izpit.Itak pa se že mat pa fotr zadnje čase dost kregata ker pač obadva rabta avto.Pol pa fotr ob šestih gre na šiht, mtka pa ob osmih pred šihtom, do fotra po avto ker ga rab med šihtom.skratka kr neki je use skupi.No in zdej se odločamo za nakup še enga avta, ampak kupla ga bo mami, mogoče bom jst dala kšn fičnk zraven, sam bo useen nanjo napisal zarad bonusov in teh zadev pri zavarovanju, ker jst kot voznik začetnik morm plačat več kot ona.da bi šla pa sama v nakup avta pa nekak ne.Nimam niti neki ful našparano, poleg tega pa mi je bedno potem fehtart za vse dodatne stroške (za benz bi že mela) naj mi tastari plačajo.
mam pač raj, da je že od vsega začetka mamin in je mir.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

*purple* napisal/-a:ja no, pa za avto vzdrževat že potrebuješ kar nekej denarja.če ne samo za bencin sproti, potem tudi za registracije/servise/gume itn..
mi mamo tud sam en avto, dve leti starga pežoja, pa je ubistvu premalo če bom mela še jst izpit.Itak pa se že mat pa fotr zadnje čase dost kregata ker pač obadva rabta avto.Pol pa fotr ob šestih gre na šiht, mtka pa ob osmih pred šihtom, do fotra po avto ker ga rab med šihtom.skratka kr neki je use skupi.No in zdej se odločamo za nakup še enga avta, ampak kupla ga bo mami, mogoče bom jst dala kšn fičnk zraven, sam bo useen nanjo napisal zarad bonusov in teh zadev pri zavarovanju, ker jst kot voznik začetnik morm plačat več kot ona.da bi šla pa sama v nakup avta pa nekak ne.Nimam niti neki ful našparano, poleg tega pa mi je bedno potem fehtart za vse dodatne stroške (za benz bi že mela) naj mi tastari plačajo.

Ni važn na koga je pisan avto. Tist avto, ki ga boš ti vozila, mora vseen imeti še zavarovanje za mladega voznika.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja ja to vem, naš je že zavarovan za mladga voznika.sam fora je v zavarovanju in v tistih bonusih al kaj, da voznik začetnik več plača (110 % al kako).
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Ja za mladega voznika se plača nevem kuk procentov zraven. Ni važno kdo. Je pa res, da če že ima bonus pri zavarovanju, bo to manj. Pol se itak splača.
Uporabniški avatar
*beyb
Sramežljivka
Sramežljivka

*purple* napisal/-a:
ja no, pa za avto vzdrževat že potrebuješ kar nekej denarja.če ne samo za bencin sproti, potem tudi za registracije/servise/gume itn..

js nism nikjer napisala,da ne potrebuješ denarja, nasprotno, ful ga rabš. lih zato sm napisala v prejšnmu postu,da je dobr prakticirat sposojanje avta od tastarih,ker sam nimaš tok stroškov razn za kšn benz kdaj.
če pa ne znese (kot tvoj opis npr) pa tko nimaš kej... :)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Mene pa zanima na kaj vse moraš bit pozoren, ko greš gledat/kupovat avto. Na prvi pogled itak vidiš, če je kaj očitnega narobe (npr. če je opraskan itd.). Ampak mene zanima kateri so tisti očitni znaki, da je nekaj narobe oz. kaj vse se da na hitro preveriti (npr. prižgati klimo, da vidiš, če dobro dela)?

Hvala za odgovore!
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Odgovori