Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
miskica1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a miskica1983 »

shanell: točno vem kaj preživljaš v teh trenutkih vendar verjemi to je le začasno ! tudi meni je bivši ko sva končala po 8,5 letih govoril podobne stvari... kaj mi ni jasno...obnašal se je do mene kot da sem najmanjši prahec na svetu...in jest sem jokala zaradi tega...potem so me nekako prepričali da naj ga pustim pri miru (pomagale so tudi punce s Cosmota), naj ga ne kontaktiram, ne pišem, ne kličem...in to sem storila... in kaj se je zgodilo...on je bil tisti ki me je kontaktiral...kako sem in bla bla bla...ko sem ga pustila pri miru je ugotovil da nad mano nima več nobene moči...verjemi bolje bo da ga pustiš pri miru...naj dela kar hoče...vem da to bo težko...ampak bo bolje za tebe....

upam da ti uspe...
Venera4
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Venera4 »

Sem se trudila, da nebi odpisala, a si nisem mogla pomagat. Sama sem bila nekaj let nazaj v skoraj enaki zgodbi. Bila sem skupaj z nekim tipom, ki se mi je takrat zdel ideal od ideala in edino z njim sem si predstavljala preostanek lajfa. Itak me je po nekaj mesecih pustil ON in jst sm počela take stvari na katere sedaj niti ne pomislm ne....
Pa sm ga klicala, pa ga prosila, da bodva še skupej, da pejva na kavo, da mi je žal, da ga mam ful rada in bla bla bla....želela sem ga imeti nazaj in pika. Hodila sem tja, kjer sem vedela da ga najdem. Družla sem se še naprej s skupnimi prijatelji - vse v upanju, da se premisli!!
Po določenem času sva se dobivala ko je bil samski in sva se pač dajala dol. Jst še vedno v upanju, da na tak način se premisli. Jst pa trapa naivna sem furala to naprej. Skoraj po enem letu sm to ITAK zaključla, k sm dojela, da sm največja budala ( se opravičujem izrazu ) na svetu in da niti slučajn nism vredna tega.
Ko ga zdj pogledam mi je pod povprečen fant in nikoli se nebi mogla dat dol z njim. Pa so ble priložnosti, ampak me odbija. Mogoče zato k sm odrasla in gledam na določene stvari drugače. Mogoče sem ga zasovražila skorej zaradi njegovga obnašanja do mene takrt nazaj....ne vem....
Vem le to, da pojma nimam kaj sem hotela takrt doseč s tem, da sm se metala na kolena, se ponižvala u nulo ( !!!! ) in popolnoma nič dosegla. Prejokala sem ogromno in zgubila ogromno časa, ko sm se trudila ga dobit nazaj.
Svetujem ti, da se vprašaš kaj pravzaprav želiš od njega tut če se slišta? Kaj res hočeš le slišat to, da mu ni blo vseen zate? Ne vem...po tvojem pisanju, te tip itak ni vredn int o si zabij v glavo. Zakaj bi se tok fejst ponižvala za enga bebca k ti govori take besedem piše taka sms sporočila??? Če bi te imel rad in če bi mu karkoli pomenila, tega 100% nebi počel....
Pejt naprej, pozab ga....k te RES NI vreden. Ti pa sama sebe spoštuj in si ne dovoli takega obnašanja. Slej ko prej bo prišel čas, ko se boš tem tvojem obnašanju smejala in se tepla po glavi kaj si bla tok neumna....

Vrjemi....
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Josephina napisal/-a:Sam problem je, ker mogoce mislis, da si ga prebolela, v podzavesti pa mogoce glih ni tko.

Sej ne bom rekla, da to velja zate, sam ponavad je tko, da je clovek preprican, da je nekoga prebolel, ampak cez cas spozna, da temu ni tako in je v drugih osebah iskal prejsno.

To je tudi res.. Meni se je že večkrat to zgodilo, pa sm čez en cajt ugotovila da to ni to, in da sm še vedno zaljubljena v prejšnjega.. Ponavadi res pride vse za tabo k če si meu nekoga res rad in ti je dosti pomenu ga ne niti podrazno pozabiš v 2 tednih..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Re: čustva

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

shanell napisal/-a:vem da moram prebolet ampak ko te nekdo ne jeb* še je to toliko težje. :(

mislim da bi ravno s tem dejstvom lahko ugotovila da te ni vredn, da ni vredn da še vedno noriš za njim, da se ponižuješ, da ga dobesedno prosiš! nima smisla! mej se rada in ga pusti na miru. če sta končala, žal se je treba s prijaznit, in oditi dalje v življenje! in iz tega izluščit samo najboljše, oz. ugotovit kakšne napake si delala, in tako v nasledji zvezi ne delaš tega.! ja je težko, samo je edina rešitev. delaj na sebi,mej sebe rada in verjemi da boš tako našla nekoga, ki te bo imel rad. oz bo on našel tebe. samo ne sili nekam! :) ker če bi še mel kaki stik s tabo, in bi ga še kaj bluzla, bi ti zdaj blo samo še slabše! preteklost je preteklost, in je ne moreš spremenit! ti veš kaj si dajala v to zvezo, in ker nisi dobila nazaj feadbacka, je bilo najbolje vse prekinit! bolše za tebe in za njega! pozitivno naprej! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

shanell: na tvojem mestu bi se prjvla na kšno stran kjer je on prjavlen, ena huda slika in bi si dopisvala z njim.. ko bi se pa zmenila pa itak nebi šla..

mene bi to že v sami zvezi motilo, sploh da bi se z mojim tipom vidla 1x na tedn, ostalih 6 dni bi pa z drugmi hodu na pijačke, kao da je samski..
no way.. ;) sm vesela zate da si se ga rešila
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jup [vanessa], js sem bla pred leti nora zaljubljena v enga fanta in sva bla skupi sam 4 mesce, ampak ko sva sla narazen sem misnla, da bom umrla.. In pol sem spoznala enga tipa in se kao ful noro zaljubila vanjga, ampak semv bistvu v njem samo iskala prejsnega. Pa ceprov una zveza sploh ni bla idealna. Sam vseen. In cez pol leta je vse prslo za mano in sem ga probolevala 2 leti. In vmes se mutila neki z njim itd.
Nikol vec. Rajs sem 1 let samska, vse razcistim pri sebi, ga dokoncno prebolim in grem pol na novo v zvezo.
Jaz pac dvomim, da se da zvezo probolet v tolk kratkem casu, pa ceprov niso ble idealne.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Kako bi bivšega znova osvojila? No kuj ne morm mal časa rabva vsak zase. Rada bi ga spet osvojila in dokazala da sva za skupi in da se imava rada. Kako?
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

1. Si prepričana, da si želiš njega al samo nočeš bit sama/spoznavat druge ljudi.. bla bla bla?
2. On ma punco že oz. misliš, da čuti kaj sploh do tebe?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a duncy »

britney20-si dobro premislila o tem...pomembno je, s kaksnih razlogov sta sla narazen, kaj je prislo vmes, da zveza in funkcionirala...ker dostikrat zveza nekak ne laufa tk k bi morala, ampak k zgubis partnerja, bi za to naredu vse, da bi ga zopet pridobil nazaj..ampak to se zdalec ni resitev..ce je neka zveza propadla, je propadla najverjetneje iz nekih razlogov, in mislim da nima smisla vztrajat oziroma se vracat nazaj..tak sm js mislila pri bivsemu, pa ga poskusala dobit nazaj,ampak potem k je ze tudi on nekako bil za to, me je minilo..ko sem se spomnila vse tistih manj lepih trenutkov, tiste bolecine, in tistega odnosa, ki sva ga imela..sem se odmaknila...ker sem bila mnenja oziroma sem se mnenja, da ce enkrat ni funkcioniral, potem tudi drugic ne bo....
sj ne recem, da se najdejo pari, k se po razpadu zveze, ponovno zblizajo in jim potem zveza lepo tece ponovno dalje,ampak mislim da je takih primerov malo.. :) tk da prej rajsi premisli dvakrat oz.trikrat, in se potem vprasaj,ali si se vedno zelis njega, ali koga drugega, nekoga s katerim bo zveza lepo funkcionirala...veliko srece :razz:
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Šp3lca ja želim si njega ne zato da bi ostala sama punce nima do mene pa ne čuti ničesar več.

Duncy razšla sva se pač sm bla jz ljubosumna in je reku da ne more več neprej da do mene ne čuti ničesar več. Reku je brez veze sebe mučm in tebe. Res ne morm brez njega sicer sm pa mal razmišlala da bi ga spet osvojila težko če do mene ne čut več ničesar. Kaj pravte?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

britney.. jst bi še mal počakala z ponovnim osvajanjem.. mogoče ti ga pa useen uspe prebolet? :/
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

britney-mislim da nima smisla po vsem tem kar ti je reku, da ne cuti nicesar vec..po drugi strani pa kot si dejala da si bila lubosumna, nocem te se bl u bad spravlat, ampak mislim da si tudi s tem lubosumjem, pripomogla k temu, da je zveza razpadla. iz lastnih izkusenj namrec govorim...bila sm ista...ampak me je izucilo, pri dveh se je isto zgodilo..in kaj sem se naucila iz tega...da moras partnerju zaupat, ce si z njim v zvezi, se pogovarjat in sproti rsevat probleme..namesto lubosumnih izpadov, se rajsi pogovoris z njim...in mislim da mi ni treba posebej poudarjat, da taksne zveze kot jo imam sedaj, se nisem imela... :) tak da vse je za nekaj dobro..sprijazni se da te ni vreden, da si ze ocitno mela nekaj razlogov za lubosumje, in ko bo prisel pravi, mu bs zaupala ter ne bs imela razlogov za izpade lubosumja... :) vso sreco...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

britney20 - js ti sam to lahk recem - ne ponizuj se pa ga pust pri miru. Ce ti je lepo povedu da do tebe ne cuti nc vec, si ne delaj sramote pa se sprijazni da je konc. Ker ce ni vec tistih custev kot prej, ce te nima vec rad oz. ne cuti vec ljubezni do tebe, tle res nimas kej nardit. Mogoc bo pa cez cas sam spoznal da je naredu napako in da te hoce nazaj, nikol ne ves, sam ne pa rinit v njega ko ne bos cist nc dosegla.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

kaj je point teme, če se nobena niti malo ne potrudi, da bi prebolela bivšega? bi bilo treba zbrisat drugi del naslova, ker očitno nobene ne zanima, kako ga preboleti.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Sej sm se odločila da ga bom pustila pri miru probala prebolet ampak vem da bo težko in dolgo časa. Ostala bova prjatla seveda kuj ne. Hvala usem.
Zaklenjeno