Tammy_De napisal/-a:Tisti, ki ga gledate vnaprej... men je bla tale epizoda ena najboljših, komi čakam naslednji ponedeljek Vprašanje: A je Amber mrtva? Glede na to da je niso peljal v bolnišnico, pa da je Jane Doe?
So jo pelal v bolnico samo ne v njihovo... zto je jane doe ker je tm noben ne pozna... zaenkat mislm da je se ziva
o je***ti je bil dober del, do solz...
A je slučajn to zadnja sezona al pa kej, da se je na tak način končal?
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
15. in 16. del 4. sezone (zadnja dva dela) sta naravnost mojstrsko delo. Housa prikaže na povsem drug način, res me je ganilo ... pa te njegove sanje (15. del), ko išče sledi ... zakon. Komaj čakam 5. sezono.
ej ne vem...
sm pa vidla da majo na strani od fox.tv odštevanje do naslednje epizode housa. zdej pa ne vem kaj to pomeni... a odštevajo za naslednjo sezono al kaj...
Kolikor je meni znano odštevajo do 17 episode v 4 sezoni ( posneli so jih 16, potem pa so nehali (mogoče zaradi stavke, mogoče zaradi česa drugega)). Se pa tudi govori, da je scenarij napisan tudi za 5. sezono ( ironično bi bilo, če bi kljub taki gledanosti in priljubljenosti serijo prekinili). Glede 6. sezone ni še nič jasno, sam pa močno dvomim da bo (zmanjkalo bo bolezni ), saj naj bi bil House zamišljen za 5 sezon. A vendarle ob veliki gledanosti je vse mogoče.
popravite me, če se motim.