Meni osebno tale Tjaša Kokalj ni ne vem kakšna lepotica...prosim še enkrat poglejte slikico ki sem jo pripopal

Jaz če sem pošten se ne bi želel zjutraj poleg nje zbuditi...pa če cel svet reče da je pa ona najlepša na zemeljski obli pa če ima ne vem kakšne lovorike s strani žirije.
Mene osebno pritegnejo dekleta ki so normalne po izgledu pa da imajo kakšne druge adute na katere se lahko oprimejo.
Naj povem da sem nudist že nekaj časa, pa tudi kar nekaj žensk sem videl golih v življenju in se mi zdi vse isti šmorn...ene so malo večje ene malo manjše, ene imajo pač bolj viseče joške nekatere manj, ene bolj viden ene manj viden celulit...pa kaj potem!
Res me ne ganejo ta dekleta pa sem bil z dekleti ki so bile estetsko neoporečne in so moški izgubljali oči na njih...pa sem potem ugotovil da se tega navadiš v tednu dveh...par seksov pa ni več tistega žara če ženska nima kaj več za pokazati.
Tako da na zunanjosti graditi se mi zdi plehko in ceneno...smešni so mi ti izbori za miss in ženske so mi totalno smešne in boge ko se tam prisiljeno smejejo da jim na koncu že usta zateguje in napol oblečeno hodijo po pisti zato da se bodo kao dokazale in dobile neko lovoriko
Ta izbor sem slučajno gledal ene par minut...in nisem mogel zadržati smeh...da ena takozvana lepotica prijavi da si želi na sprehod peljati pingvina in da je pretirano natančna in zato igra pikado in rešuje križanke...pa če to ni izjava leta ej...poleg tega so kao neki brakedancerji tam nekaj skušali neke akrobacije zganjati...meni se je zdela organizacija vsega na nuli in skrajno smešna...da ne govorim o tem da so se ljudje pritoževali nad voditeljskim parom.
Skratka okoli 5 minut opazovanja situacije ki se je odvijala sem se odločil za potezo da raje gledam shreka sem več imel od tega

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE