Miss Universe [ZT]

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

cukr8 napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a: tudi ta ki je sedaj bila sem jo prvič videl...oziroma je sploh nisem videl...ker sploh ne vem katera je.

Tjaše Kokalj še nisi videl?? Škoda, ona je ena redkih, ki je res lepa :)

Sem šel na internet pogledati kakšna je ta Tjaša Kokalj...nič posebnega...taka kot vse ostale punce na cesti...lahko si pa bolj nazorno pogledaš sliko ki sem jo pripel in mi povej ali je to ona ali ni? :D :D :D

Slika
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Men tud Tjasa Kokalj ni nc kej posebnega, sej je lustna, ni mi pa tisto res lepotica, za kakrsno jo ma zgleda vlka vecina. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sej Tjaša je lani kar lepo mesto zasedla (ne spomnem točno katero)m, je pa bla najlepša Evropejka. Verjetno ne škod, da je žena Donalda Trumpa (ki je lastnik licence) Slovenka. Tak da zakaj pa nam neb uspelo? Sicer ne s to miss, k mi je res antipatična (niti primerjave ni s Tjašo, k mi je res lušna).
Zadnjič spremenil *mala*, dne 22. Maj. 2008 9:57, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Žena Donalda Trumpa je Slovenka za katero je blo že večkrat slišati, da se s slovenskimi lepoticami pogovarja izključno v angleščini, ker naj bi kao pozabila slovenščino. Torej, ne vem kje naj bi nam ta njena napihnjenost pomagala.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Meni osebno tale Tjaša Kokalj ni ne vem kakšna lepotica...prosim še enkrat poglejte slikico ki sem jo pripopal :roll: Jaz če sem pošten se ne bi želel zjutraj poleg nje zbuditi...pa če cel svet reče da je pa ona najlepša na zemeljski obli pa če ima ne vem kakšne lovorike s strani žirije.
Mene osebno pritegnejo dekleta ki so normalne po izgledu pa da imajo kakšne druge adute na katere se lahko oprimejo.
Naj povem da sem nudist že nekaj časa, pa tudi kar nekaj žensk sem videl golih v življenju in se mi zdi vse isti šmorn...ene so malo večje ene malo manjše, ene imajo pač bolj viseče joške nekatere manj, ene bolj viden ene manj viden celulit...pa kaj potem!
Res me ne ganejo ta dekleta pa sem bil z dekleti ki so bile estetsko neoporečne in so moški izgubljali oči na njih...pa sem potem ugotovil da se tega navadiš v tednu dveh...par seksov pa ni več tistega žara če ženska nima kaj več za pokazati.
Tako da na zunanjosti graditi se mi zdi plehko in ceneno...smešni so mi ti izbori za miss in ženske so mi totalno smešne in boge ko se tam prisiljeno smejejo da jim na koncu že usta zateguje in napol oblečeno hodijo po pisti zato da se bodo kao dokazale in dobile neko lovoriko :nein:
Ta izbor sem slučajno gledal ene par minut...in nisem mogel zadržati smeh...da ena takozvana lepotica prijavi da si želi na sprehod peljati pingvina in da je pretirano natančna in zato igra pikado in rešuje križanke...pa če to ni izjava leta ej...poleg tega so kao neki brakedancerji tam nekaj skušali neke akrobacije zganjati...meni se je zdela organizacija vsega na nuli in skrajno smešna...da ne govorim o tem da so se ljudje pritoževali nad voditeljskim parom.
Skratka okoli 5 minut opazovanja situacije ki se je odvijala sem se odločil za potezo da raje gledam shreka sem več imel od tega :irre:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ Vsak ma svoj okus. Men je Tjaša res ful lepa punca, ena redkih slovenskih misic za katero lahko rečem, da je res lepa. Pa se mi zdi, da ona ni neka napihnena punca, pa samavase zagledana...je dost tko skulirana, usaj kot sem jo jst uspela razbrat prek medijev :D

Mi je bla pa smešma njena izjava, da je Anamarija (nova misica) mila in skromna..mislm joj zgleda da je ni dost dobr ocenla.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

ryu10kyu napisal/-a:Meni osebno tale Tjaša Kokalj ni ne vem kakšna lepotica...prosim še enkrat poglejte slikico ki sem jo pripopal :roll: :

Daj no, na podlagi ene, res neposrečene & neprivlačne slikce pa še ne moreš vedeti, kakšna je :D.. Brez skrbi, da obstajajo njene mnogo lepše fotografije.. Je pa res, da je idealen tip ženske za model, zelo visoka & suha, z zanimivimi potezami, moške oči pa verjetno res gledajo to drugače :D

Tukaj si lahko pogledaš še par njenih (lepših) slik:

http://www.bronzmodels.com/index2.php?a ... slika=6363

:biggthumpup:

da ena takozvana lepotica prijavi da si želi na sprehod peljati pingvina in da je pretirano natančna in zato igra pikado in rešuje križanke...pa če to ni izjava leta ej...

Ja, revca je mela smolo :rofl: ... Za to so bili pomoje krivi voditelji oz. pisec besedila (Katarina Čas je namreč pri predstavitvi na odru prebrala, da je dekle zelo natančno, in da mogoče ravno zaradi tega rado rešuje križanke ter igra pikado)... Dekletom so verjetno dali za rešit vprašalnike glede njihovih hobijev, največjih želja, značilnih lastnosti itd... Tako da so potem pri predstavitvi očitno malo nerodno združili dve od teh stvari (tipična lastnost in hobiji dekleta) :wink:
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Tudi meni ni Tjaša Kokalj nič posebnega. Ženska kot vse druge. Nič extra me ne pritegne na njej, da bi pa zdaj res rekla waaau.:roll: Pa tudi ta lepotna tekmovanja mi gredo že fejst na živce, zato jih tudi već let ne gledam več.
Pain is temporary, glory is forever!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni je pa Tjaša res lepa, medtem ko je tale nova cele čudna.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Hja, nočem bit preveč nesramna, ampak men tale tanova res deluje taka čarovnička. :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Pa sem brala na netu, da je bila vsa užaljena, ker je na njeni prvi modni reviji niso dali za glavno menekenko :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:29, skupaj popravljeno 1 krat.
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Men je tud Tjaša res lepa, težko razumem, da komu ni. Edina slovenska misica, za katero lahk to rečem. Postavo ma vrhunsko, fajn je ko je tok visoka, zobe ma lepe, skratka vse. Pa še všeč mi je njeno obnašanje (v primerjavi s kakšnimi Sanjami, Ninami...).
Na podlagi zgornje slikce se res ne da sodit, kolk mam še js nekih neposrečenih slik, na katerih sem res videt ko tahujš grdobec :P Pač se je mal čudno spačla...
...
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

jemina napisal/-a:Meni je pa Tjaša res lepa, medtem ko je tale nova cele čudna.

Enako. Tjaša je res no. 1. Tale tanova pa ... ne vem, nekaj na njej mi ne štima, pa ne vem točno, kaj.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Men tud tale Tjaša ni nč posebnega. Okey postavo ma super, nč ne rečem. Ampak v obraz mi je pa res kot ena povprečna blondinka. Že na splošno so mi veliko bolj seksapilne temnolase ženske. Enkrat sm jo poslušala, pa se mi je zdelo, da jo retorika mal zajbava. Tud tale ta nova mi ni ravno, recimo prva spremljevalka mi je bla dobra, res lušna, huda, simpatična in sm bla presenečena, da ni zmagala. Sicer pa, vsake oči majo svojga malarja. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Odgovori